Рок и хевиметъл поклонници

• 21 601
  • 635
  •   1
Отговори
# 45

Днес  ровейки се за нещо нова попаднах на тези самураи. Хареса ми техният стил и звучене, но и аз съм пристрастна Smile, тъй като харесвам много азиатските неща от всякакъв вид Stuck Out Tongue Winking Eye
Ау, харесаха ми GuitarGuitarGuitar
https://www.youtube.com/watch?v=1bO_AuaW-Ok

https://www.youtube.com/watch?v=po5M37ayQGE

Което ме кара  сериозно да се ослушам / огледам из японското пространство за лов на групи за слушане NotesHands Metal

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 12:38 от Danifin1

# 46
  • София
Хоп и аз тук. Рок слушам откакто се помня покрай майка ми - Queen, Scorpions и т.н. от 70те и 80те. От 90те слушам и метъл - тогава много често ми се nalagawe да обяснявам, че дългата ми коса не е, за да приличам на някоя поп-фолк певица, а за да куфея. Joy

Нямам конкретна група - на настроение съм - от дет метъл до лигавите балади Grinning. Рамщайн няма да ги коментирам, май всички сме на едно мнение.  Pain много си ги обичам, преди 10-15 години по едно време въртях до скъсване The Rasmus, Evanescence, Within Temptation, Nightwish.

Дани, последните години и аз се заслушвам в азиатки рок и метъл - една приятелка ме беше запалила по The Hu.

# 47
Ели, преди малко попаднах на златна мина , така да се каже Wink Толкова групи и звучат много добре ,дори са с дълъг стаж, а аз съм ги пропуснала. Ще се поправя Smile

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 12:54 от Danifin1

# 48
  • Mars Hotel
Рок доста малко слушам, но пък обожавам всякакъв метъл. Вкъщи сме фенове всички, но ММ и тийнката слушат предимно от death нагоре. По концерти ходим непрекъснато, като любимите групи ги повтаряме колкото ни паднат - Мейдън съм гледала 7 пъти, а ММ ги е гледал 19. Grinning Ходили сме на концерти в Германия, Нидерландия, Англия, Сърбия, Гърция. Дали не пропускам нещо... След 2 седмици отиваме и в Дания, основно заради любима група на дъщеря ми. Няма да изброявам любими групи, че са страшно много.

Също не понясям метъл с женски вокали, това май ми е единственото изключение.

# 49
Малко класика за добро утро NotesGuitarCoffee

https://www.youtube.com/watch?v=sTGKOSXYXwU

https://www.youtube.com/watch?v=1P17ct4e5OE

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:40 от Danifin1

# 50
За почитателите на Сабатон - скоро филм за последното им турне  11 октомври

За  почитателите на
все още има билети за шоуто в Лондон

и за

Sepultura 12 ноември
ANTHRAX, Kreator , Testament  -23 ноември

# 51
Още страдам по отменения концерт на InFlames преди 2г., че и с early birds бяхме, но след 20-ина дни ще сме в Античния на Pain of Salvation и вече нямам никакво търпение. Общо взетo там израстнаха и децата - със Sound of Ages. Да се свети името ти, Върбанов.

# 52
Опа Simple Smile и аз тук. Чакам с нетърпение  Manowar догодина на Мидалидаре- 11.07
Иначе тази година бях на Хилса в Пловдив- Korn бяха добри.
Догодина на AS/DS в Румъния, още няма обявени дати.
И мечтата ми е, както се вижда от снимката на профила ми,  на живо да гледам и слушам една датска рок група- Volbeat, но трудна работа.

# 53
  • София
11.09 Tinariwen/ 17.09 Orphaned/ 22.09 Ihsahn - за момента това чакам от метъла. Иначе от началото на годината - Brujeria, Meshuggah, Enslaved, Dark Tranquillity, Therion, Moonspell, Rotting Christ, Asphyx, Kampfar, Korpiklaani. Вероятно пропускам, но се отчетох (част от тях на фестивал).
п.п. Тя тази тема малко се припокрива с темата за концертите, като цяло. Поне при мен, защото слушам доста разностранни стилове. (Пуснала съм тук, само метъла, на който бях тази година, иначе има още {каза скромно}). Ама обичам да ходя на концерти, факт.

# 54
  • София
И аз съм за тук. Обичам си класическия рок и хеви метъл, но и по-нови групи харесвам. Тази година се разписах с Рамщайн, Джудас, Мегадет, AC/DC, FFDP, Мидалидаре, Брус Дикинсън, Лени Кравиц, може и да пропускам някой.

От тези, дето ми се гледат, а още не ме е огряло, са Volbeat, Avenged Sevenfold, Maneskin, Faith No More и Pearl Jam. Дано доживея да ги видя и тях Simple Smile

# 55
Тъкмо да се запиша и видях кой пуска темата. Успех Grinning Grinning

За протокола, до края на годината съм си планирала 2 концерта, а за догодина още не е ясно.

# 56
Да се запиша и аз, макар да съм в по-леката тежка музика Smiley и класически хард рок, глем и хеви.
Тази година най-запомнящи са ми концерт на UDO и дните в Мидалидаре. Живи здрави догодина пак съм осигурила билети за същите, дано има и още нещо Simple Smile

# 57
И аз съм фен на тежката музика, винаги съм слушала най-разнообразни стилове - любими са ми и Металика, и Pantera, i GnR, Paradise Lost, Tiamat навремето страшно ме изпълваха, сега не им знам съдбата.... но ако трябва една да посоча в настоящия момент за най-най , това е Godsmack. Също обичам Stone Sour, които за пръв път видях и чух на София Рокс 2010 май, когато хедлайнери бяха Рамщайн. От тези с женски вокали се кефя много на Lacuna Coil, исках да ги гледам мин.година на Милидаре, не успях и тази да ида. Вече 6 г.откак малката се е родила и не стигам до концерти. Но тя също си е закърмена с рока и винаги като чуе рок звучене, определя, че това е рок и почва да мята коси Grinning Та трябва да я заведа вече на истински концерт.

# 58
Щом се радва детето, струва си да го заведете на концерт, макар че за толкова малко може би някое по-малко и по-кратко събитие би минало по-лесно. Големите групи докато се изредят по 1-2-3 подгряващи, пък и ако не са и точно в график... проточва се много и за дечица би било трудно.
Един познат си беше завел сина на Слипнот, на 10тина години беше хлапето тогава. Не в България обаче, организацията където е той малко по-различна идва май. Но са се изкефили много и двамата. То оставаше и да не са Grinning

# 59
Аз пратих мъжа ми на Сабатон с тригодишния синковец. Много оптимистично от моя страна. Сами, защото бях с новородено у дома. Хапнал малкият пържени картофи, поогледал се и... си тръгнали.
Ходили сме само по малки изяви, за големите концерти с децата е малко тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт