С термин май 2025

• 34 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Хамавичка, 3 сме и аз съм с близнаци (двуяйчни) ☺

# 541
Близнаци = двойно щастие ! ♥💙
Относно храната ,въобще нищо не ми харесва ,освен тостер с домат и сирене . За яйца само като се сетя и ми става лошо . Никога не съм била капризна относно храна и винаги съм си изяждала всичко ,като добро прасенце 😄.
Откакто съм бременна се отвръщавам от храната ,не повръщам ,не ми се гади ,но и не ми се яде. Примерно вече не обичам пържени картофи! Кой не обича пържени картофи ?!
За пола ,при мен всичко сочи към момче от бабините деветини включително и китайския календар и това с рожденните дни на родителите ,пък ще разберем след някоя друга седмица.
На 31ви съм на фатална морфология и биохимичен скрининг ,дали тогава може да се предположи пол , ще съм в 13г.с ?

Даа. Аз знам, че повечето лекари предполагат на феталната, но май не е на 100% сигурно Blush

# 542
  • Варна
Моето момиче предния път я видяха чак в 20 г.с. Усетих движенията по-рано - в 18 г.с.
Може би момчетата ги виждат по-рано заради атрибута. Или зависи как е застанало бебето.

# 543
  • Sofia
Моето момиче предния път я видяха чак в 20 г.с. Усетих движенията по-рано - в 18 г.с.
Може би момчетата ги виждат по-рано заради атрибута. Или зависи как е застанало бебето.
Помня,че следящият ме лекар едно време по ЖК и за двете позна много рано, но да момчето показа атрибута си лесно и каза, че грешка няма как да има там хахах после ми потвърдиха и на феталните. Аз усетих бебетата доста рано като потупване около 15 г.с., защото съм със слаба коремна стена и бях с предна плацента. Очаквам същото и с тази бременност. Моята интуиция и сън, който имах преди месеци ми подсказват ,че ще имаме момиче. Горе долу дори симптомите и това как се чувствам се покриват с бременността ми с дъщеря ми, но ще видим.

Zvunch, честито , много хубава новина. Ти как се чувстваш?

Аз в събота тъкмо се зарадвах, че се подобрявам и в неделя повръщах, горе долу съм -3 кг, което за мен е опасно,защото съм много слаба. Нямам никаква сила и енергия, постоянно ми причернява, относно храната ям предимно сандвичи и аз със сирене и домат, овес с плодове и кисело мляко и картофена манджа Smile

# 544
Помня,че следящият ме лекар едно време по ЖК и за двете позна много рано, но да момчето показа атрибута си лесно и каза, че грешка няма как да има там хахах после ми потвърдиха и на феталните. Аз усетих бебетата доста рано като потупване около 15 г.с., защото съм със слаба коремна стена и бях с предна плацента. Очаквам същото и с тази бременност. Моята интуиция и сън, който имах преди месеци ми подсказват ,че ще имаме момиче. Горе долу дори симптомите и това как се чувствам се покриват с бременността ми с дъщеря ми, но ще видим.

Zvunch, честито , много хубава новина. Ти как се чувстваш?

Аз в събота тъкмо се зарадвах, че се подобрявам и в неделя повръщах, горе долу съм -3 кг, което за мен е опасно,защото съм много слаба. Нямам никаква сила и енергия, постоянно ми причернява, относно храната ям предимно сандвичи и аз със сирене и домат, овес с плодове и кисело мляко и картофена манджа Smile
Стресирана съм,не намирам никаква информация какво ме очаква.Само знам,че е рисково.

# 545
Момичета, до коя седмица се правеше НИПТ?
Питам понеже доста се колебая дали да го правя изобщо и първата ми ФМ е в 13+3 и ми се искаше първо там да видя какво ще кажат пък после да решавам.

# 546
Мина моят преглед днес. С още един ден напред върви и е 10+3 бебока. Всичко е наред. Blush Показа ми мозъка като пеперудка, крачета, ръчички, гръбначен стълб. Даже размърда крака и ръце иии беше невероятно чувство. Heart АГ каза, че плацентата ми е задна. На 7.11. ми е феталната и БХС. Flowers Four Leaf Clover Много се радвам и че тези дни започвам постепенно да спирам Утрогестана. Blush Толкова съм щастлива, а сякаш не го осъзнавам още случващото се изцяло. Може би, като порасне корема ще е различно Grinning

# 547
  • София
Момичета да ви попитам нещо: имали ли сте странни усещания при пишкане. Говоря за някаква болка в корема преди това, после слаба струя. Отивам до WC и мога да поседя преди да тръгне нещо, пък после все едно не е изтекло всичко, такова усещане ми остава.
Аз съм в 7+4 и не знам нормално ли е или да ходя някъде да ме видят.

# 548
Момичета да ви попитам нещо: имали ли сте странни усещания при пишкане. Говоря за някаква болка в корема преди това, после слаба струя. Отивам до WC и мога да поседя преди да тръгне нещо, пък после все едно не е изтекло всичко, такова усещане ми остава.
И аз бях така , при мен казаха ,че е нормално защото бях след свеж трансфер и яйчниците ми бяха уголемени от стимулацията.

# 549
Звучи ми като цистит. Аз бих говорила с лекар при всички положения.
Mysticflame, и аз ще правя след ФМ Пренатест. Мисля, че до към 20 седмица горе долу се прави.

# 550
Здравейте, момичета. Как сте?
А вчера пак тичах до спешното заради кървене. Бебчо е добре, няма отлепване, не се видя причина. Имам максимална терапия и ако днес продължи кървенето, ще ме приемат в болница. Много ми е притеснено 🙏

# 551
А вчера пак тичах до спешното заради кървене. Бебчо е добре, няма отлепване, не се видя причина. Имам максимална терапия и ако днес продължи кървенето, ще ме приемат в болница. Много ми е притеснено 🙏

Perla23, стискам палци да нямаш повече кървене. Flowers Four Leaf Clover Гледай да мислиш позитивно и да не се притесняваш, колкото и да е трудно. Почивай и лежи, ако ти е възможно. Вярвам, че всичко ще е наред с всички нас и ни чака здрав и пухкав бебок през май (а някои здрави и пухкави бебоци Flowers Four Leaf Clover ) Нямам търпение да минава този трети месец и да влезем в четвърти, където уж е по-спокойно положението. Grinning
Хубав и спокоен ден на всички, а момичетата с прегледи да споделят.
Perla, дръж ни в течение Hug

# 552
Благодаря много ❤️
Имам нужда наистина от положителна енергия.
Не мърдам от леглото. Дано няма повеч притеснителни ситуации при никоя една от нас ❤️

Perla23, стискам палци да нямаш повече кървене. Flowers Four Leaf Clover Гледай да мислиш позитивно и да не се притесняваш, колкото и да е трудно. Почивай и лежи, ако ти е възможно. Вярвам, че всичко ще е наред с всички нас и ни чака здрав и пухкав бебок през май (а някои здрави и пухкави бебоци Flowers Four Leaf Clover ) Нямам търпение да минава този трети месец и да влезем в четвърти, където уж е по-спокойно положението. Grinning
Хубав и спокоен ден на всички, а момичетата с прегледи да споделят.
Perla, дръж ни в течение Hug

# 553
Добро утро! ☕Ще задам малко по различен въпрос ,но искам да Ви питам вие правите ли любов с половинките си ? И според вас когато жената получава оргазъм има ли опасност за бебчето? Интересно ми е вашето мнение по въпроса .

# 554
Оргазмът е предпоставка за контракции. Не само вагиналният, но и клиторният такъв. Често това е причина за зацапване в ранна бременност. Ако бременността е рискова, то и оргазмите са опасни, освен ако не искате умишлено да си предизвикате контракции.

Добро утро! ☕Ще задам малко по различен въпрос ,но искам да Ви питам вие правите ли любов с половинките си ? И според вас когато жената получава оргазъм има ли опасност за бебчето? Интересно ми е вашето мнение по въпроса .

Общи условия

Активация на акаунт