С термин май 2025

• 34 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! ☕Ще задам малко по различен въпрос ,но искам да Ви питам вие правите ли любов с половинките си ? И според вас когато жената получава оргазъм има ли опасност за бебчето? Интересно ми е вашето мнение по въпроса .

Това е моята тема 😂 значи аз си правих всичко, но след последния преглед при АГ ми каза да спра, не за друго, а защото свършването в теб всъщност предизвиква контракциите и не е хубаво в този период. Но за оргазъм не ми е казала, че е причината.

Надявам се след месец да са позволени половите контакти иначе звучи като някакъв затвор - 1 година никакви интимни взаимоотношения.

Foaming, благодаря за отговора. Ако ФМ е добре, ще помисля дали след това да го правя.

# 556
  • Варна
След толкова усилия за забременяване, сега не правим секс. Не съм питала АГ. Всъщност и двете причиняват контракции - оргазъм и свършването вътре. Някой ден някоя от нас ако преносва, това е начина да предизвика раждане  + физическо натоварване.
С предната ми бременост правихме, докато не осъзнахме, че след това ме боли корем, имах и зацапвания. После правихме, но по-рядко и аз бях от горе да контролирам нещата.

# 557
Момичета, някоя от вас прави ли си ФМ при доктор Стратиева в Оскар,аз бях и останах доволна, сега с нетърпетие чакам и кръвните резултати, на вас след колко време ви излезнаха?

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:54 от DEILI95

# 558
Преди малко бях на преглед . Трябваше да отида в петък на 25-ти , но чувствах че има нещо нередно и постоянно го мислех . Оказа се , че имам отлепване . Ще ме настанят в болница за три дена на инжекции да си почина малко . Въпреки че не се натоварвам . Надявам се всичко да е наред . Моя съвет е ако интуицията ви подсказва нещо послушайте я. ☺

# 559
  • София
Би ли споделила какво те наведе на мисълта, че нещо не е наред.

# 560
Би ли споделила какво те наведе на мисълта, че нещо не е наред.
  Честно казано така ми идваше от вътре , няма нищо конкретно което да ме накара да отида .  оплаквания имам като например болки в кръста и по рядко болки ниско долу , но не са те причината . Просто интуиция още от сутринта . Странно е знам , но.. 🫣🫣

# 561
  • София
Майчински инстинкт. Аз така разбрах, че съм бременна, още преди теста да покаже. Някак знаех.
Почивай си повече, всичко ще е наред.

# 562
Момичета, за колко време излизат резултатите от БХС? Другата седмица съм на БХС и ранна фетална и се чудих затова

# 563
Момичета, за колко време излизат резултатите от БХС? Другата седмица съм на БХС и ранна фетална и се чудих затова
Аз бях в петък и още чакам резултати, на една приятелка и излезнаха на следващия ден

# 564
Добро утро! ☕Ще задам малко по различен въпрос ,но искам да Ви питам вие правите ли любов с половинките си ? И според вас когато жената получава оргазъм има ли опасност за бебчето? Интересно ми е вашето мнение по въпроса .

Ние правим често, но някак си имам притеснения и не успявам да се отпусна на макс и да стигна до оргазъм.

# 565
  • София
Сексът е лукс за тези, които са преживели загуба. Никога не бих рискувала, като знам през какво съм минала. Слава богу мъжа ми е разбран, знам че има жени, които нямат този късмет.
Иначе ако всичко е наред и се внимава няма защо да не се прави.

# 566
  • Varna

Ние правим често, но някак си имам притеснения и не успявам да се отпусна на макс и да стигна до оргазъм.

На мен още на първия ми преглед ми казаха без никакъв секс. Не сме коментирали нито оргазми нито еякулации.. Стимулацията предизвиквала контракции. Няма секс и толкоз.. Предполагам като се "стабилизират" нещата във 2ри триместър ще имаме малко повече "права и свободи"

# 567
Момичета, аз да ви питам дали случайно някоя от вас е имала цистит по време на бременността си сега или с предишна такава и как сте се справили? Имам съмнение, че имам цистит от днес. Пишкам, след 5 мин. пак имам усещането, че ми се пишка (естествено ходя- няколко капки), леко парене и едно усещане многооо ниско в корема и аз не знам как да опиша, не е болка.
Четох, че циститът се появява често при бременност...
Иначе относно секса нито сме правили, откакто съм бременна, нито имаме намерение скоро да правим. Grinning

EDIT Консултирах се с АГ, каза какво да пия и е подходящо за бременни. Дано отмине скоро.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 18:41 от Hope7930

# 568
За цистит, но не при бременност, помага ми Цистон и Д Маноза. Аз съм си предразположена и откакто забременях си проботик всеки ден профилактично.

# 569
Момичета, аз да ви питам дали случайно някоя от вас е имала цистит по време на бременността си сега или с предишна такава и как сте се справили?
Аз съм с хроничен цистит и се появи епизод при предната бременност. Не искам да плаша, но ще споделя моя опит.
Бях на антибиотик за това. Не бих се доверила само на АГ по този въпрос, ходих на нефролог тогава. Много се притеснявах от антибиотика, но няколко различни лекаря ме успокоиха. Също така нефрологът каза, че не е лека болест, която трябва да се пренебрегва по време на бременност. Обясниха ми, че има шанс да навреди на плода, за жалост не помня детайли. Моят съвет е да се срещнете  с нефролог или уролог, за да помогнат адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт