📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 642
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Поръчах и аз оризовата с голям зор 🥲
Харесва всичките им продукти ,особено тонера ми е любим...

# 691
Аз все се чудя тази марка Yasumi защо се води азиатска, след като се произвежда в Полша? Някой дали е запознат с подробности?

# 692

И на мен, и на мен! Скрабът ми е любим! - толкова, че бях се запасила с няколко бройки, когато лятото в Лили беше на половин цена. Ако знаят какъв съм му почитател, ще започнат да ми го подаряват (производителите Simple Smile )

И така допълнени един с друг продуктите, много хубаво!

И се надявам пяната да е по-плътна и пухкава, отколкото тази - с пептиди, която беше в предишна тяхна кутия.
Наистина оризовата пяна е по- плътна пт пептидната и като цяло според мен е много по- хубава- аромат, усещане след измиване, всичко! Любима ми е оризовата🩷

# 693
От година и половина не съм поръчвала кутии. Изкушиха ме вашите мнения за оризовата, та отнесох една.
Никога не съм ползвала тази серия.

# 694
Аз все се чудя тази марка Yasumi защо се води азиатска, след като се произвежда в Полша? Някой дали е запознат с подробности?
"YASUMI е ексклузивен полски козметичен бранд с иновативни продукти и терапии, разработени и произведени от водещи лаборатории във Франция, Испания и Канада, изцяло вдъхновени от традициите и културата на Япония." - цитирам от сайта.

# 695
И мен ме изкушихте, и я поръчах тази кутия на youworthitbox Satisfied ако остана доволна , може и да продължа с абонамента към тях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Това с изкушението, от Евино-Адамово време, не било много читава работа... Та, ако случайно постфактум изкушените се почувстват и разочаровани, да знаят - ние тук сме невинни : )

Момичета, някоя от вас да е ползвала на Mudmasky двойнопочистващата маска с минерали? Два пъти си я поръчвам с кутията от Pick N Dazzle (втория път, за да проверя дали е било случайност това, което установих при първата), и в двата случая е толкова течна, че все едно е... мътна вода (тоест - малко "по-гъсто" от вода). Как тъй е маска, а такава водниста... И свършва 75 мл за десетина дена (то изтича между пръстите).
Иначе си е в срок на годност, със запечатан с фолио отвор под капачката, без аромат, или поне едва доловим - на глина, на минерален прах, на кожата действа много добре...
Така ли е било и при вас?

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 17:00 от Cassius

# 697
  • Русе
Поръчах и аз оризовата с голям зор 🥲
Харесва всичките им продукти ,особено тонера ми е любим...

Как Ви действа тонета и как го ползвате ?
До сега всеки път като го ползвам доста бързо лъсвам и блестя,сякаш засилва омазняването на кожата ми.

# 698
Тонера пръскам или мажа като първа стъпка ,после слагам вит Ц ,серум ,крем ,УВ и т.н.

# 699
И аз ползвам тонера като първа стъпка след почистване и често дори между стъпките, ако искам да нанеса нещо на влажна кожа и нямам никакъв проблем с омазняването. Но кожата ми като цяло не е мазна, нормална е.

# 700
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Good box
💎 Задава се вълнуваща изненада, в колаборация с любимите Doctors Cosmeceutical и една специална съставка на фокус - Пептид 8! 🧬
🦢 В това специално издание се крият  4️⃣ луксозни анти-ейдж продукта на стойност 990 лв., подбрани специално да превърнат ежедневната рутина в истински ритуал на красотата.🤍
#Пептид #8, известен също като Ацетил хексапептид 8 (Acetyl hexapeptide-8) е козметична съставка, която предлага множество ползи за кожата:
✨ Стимулира производството на колаген и еластин
✨ Намалява бръчките и фините линии
✨ Подобрява текстурата на кожата
✨ Увеличава еластичността на кожата
❗️Миналата година за първи път ви запознахме с продуктите от тази серия, а кутията се #изчерпа за рекордно бързо време! ⌛️
Good Box Peptide Pro 8 ще се предлага до изчерпване на количествата, след което няма да бъде повече налична!
🗓️ Save the date - 15.01.2025

# 701
Реших да поръчам за първи път Pick and Dazzle. Хареса ми, че има голям избор от продукти.
Взех си маската на Mazillo и днес си сложих, обаче ми мирише остро като на спирт.. Иначе си има годност до 2026г. Някоя от вас дали я е пробвала?

# 702
Реших да поръчам за първи път Pick and Dazzle. Хареса ми, че има голям избор от продукти.
Взех си маската на Mazillo и днес си сложих, обаче ми мирише остро като на спирт.. Иначе си има годност до 2026г. Някоя от вас дали я е пробвала?
И аз си я взех точно с Пик, но още не съм я пробвала.

# 703
При мен никога не е излъчвала такъв дъх - на спирт, а и няма спирт в състава. Ухае на розови листенца - както когато започнат да вехнат. Обожавам тази маска, защото след нея кожата светва и се усеща плътна и изгладена, изпълнена.

# 704
Момичета, някоя от вас да е ползвала на Mudmasky двойнопочистващата маска с минерали? Два пъти си я поръчвам с кутията от Pick N Dazzle (втория път, за да проверя дали е било случайност това, което установих при първата), и в двата случая е толкова течна, че все едно е... мътна вода (тоест - малко "по-гъсто" от вода). Как тъй е маска, а такава водниста... И свършва 75 мл за десетина дена (то изтича между пръстите).
Иначе си е в срок на годност, със запечатан с фолио отвор под капачката, без аромат, или поне едва доловим - на глина, на минерален прах, на кожата действа много добре...
Така ли е било и при вас?

Аз я имам тази маска, само че от bellebox в абонаментна кутия. Случи ми се и на мен при едно ползване да е доста течна, но я разклатих добре и се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт