Свалки в интернет

• 9 523
  • 203
  •   1
Отговори
# 45
rf22, абсолютно нищо общо няма старата Мирка със сегашното положение на нещата. Нито някой ще ти отговори ако започнеш с тъпите въпроси като от къде си, как си и т.н. нито е същата културата на общуване, нито са толкова лековерни хората, както бяхме тогава. Забрави ги онези времена, не е същото и никога няма да бъде. Остарели са ти съветите Simple Smile
Да не би да казваш да праща снимка на инструмента и да не се занимава с други глупости?
Виж сега, има неща,които са непреходни във времето. Като например хубавата външност, обличане и способност за нормално общуване. Така е било и за нашите баби и дядовци, така и ще бъде за бъдещите поколения ( стига да има такива ако не се затрият във виртуалната реалност).
Ако тиндър е твърде комерсиализиран и става невъзможен за употреба, страниците на фейса предлагат достатъчно възможности. Дори сега ми пишат жени и ми пращат покани от време на време, реални профили, не някакви ботове. При положение, че не търся нищо подобно.

# 46
Ако мъж на 32 години не може да разбере кое се харесва и кое не на една жена, няма спасение.

Факта че този пост е с най-много цъкания на “полезно” от цялата тема е олицетворение на днешната реалност за съжаление или не 😂 

Казвам го като момче на 29, от нас се очаква да ги знаем тези неща, иначе си оставаме с “дръвчето” освен ако нямаш някакъв много голям късмет, аз съм много отчаян вече 😂

# 47
  • Out of the Mix
Не си момче на 29 г. Бил си до 17-20 г.
Ама то и една жена трябва да знае как да се държи и какво да говори и прави, пич.
От какво си отчаян викаш?

# 48
момчетата са на 9
на 19 са младежи
на 29 трябва да си мъж
ако не си, ясно е защо си отчаян

revоker, ме е изпреварил Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:25 от bubanka

# 49
  • Наблизо
Вуйчо,фактът че се определяш като момче на  близо 30,отговаря напълно на терзанията ти.

# 50
  • София
Ако мъж на 32 години не може да разбере кое се харесва и кое не на една жена, няма спасение.

Факта че този пост е с най-много цъкания на “полезно” от цялата тема е олицетворение на днешната реалност за съжаление или не 😂 

Казвам го като момче на 29, от нас се очаква да ги знаем тези неща, иначе си оставаме с “дръвчето” освен ако нямаш някакъв много голям късмет, аз съм много отчаян вече 😂

Така е, жените в тази тема, а и масово в реалния свят не искат да влагат време и усилия да обучават един мъж за това, как да привлече жените. Масово жените, очакват ти просто да имаш знанията и уменията и не ги интересува откъде и как си ги придобил. Ако използвам аналогията с намирането на работодател, един работодател иска да наеме на постоянен договор, човек който вече има знанията и уменията. Ако кандидатстваш за работа без качества, но със заявено желание да се научиш може да стане, но повечето работодатели не биха наели такъв кандидат. Толеранса на жените към потенциалните интимни партьори е още по-нисък от този на работодателите.

момчетата са на 9
на 19 са младежи
на 29 трябва да си мъж
ако не си, ясно е защо си отчаян

роки ме е изпреварила Simple Smile

Ето тука Бубанка ти е казала, на 29г трябва да го знаеш и да го можеш. Няма толеранс за неумения, както като си на 9г или 19г.

VyichoOtAliEkspres, ако искаш да си развиваш уменията с жените, трябва да го третираш като работа на пълен работен ден. Инвестираш в книги, курсове и най-вече практика. Оправяш си % телесни мазнини, външния вид, гардероба, личната хигинена, жилещето в което живееш и т.н. Всичко това отнема време, понякога години но това е начина.

ПС: Ако може админите да не трият този пост или ако го направят за пореден път, да ми пуснат едно обеснение, кое правило нарушавам. Благодаря ви!

# 51
  • Out of the Mix
Луудз, чак път да инвестира в книги и курсове. Почва ги една по една. Първите пъти на 10-15, 1 да му откликне, ще е доволен.
После, като си вдига стойността с годините, ако го прави, ще почне да се балансира, и него да го "апроучват".
Това за телесните мазнини, фитнеса, жилището и т.н. е + единствено и само за него си и определен контингент жени. Има всякакви - по-неглижета, мърляви, не толкова свикнали в лукс, за всеки по нещо. По-скоро, ако прави всичко това, да е за него си, и защото той иска, а другото и хората, които привлича, ще са резултат от всичко това от само себе си. Ако не го кефи и не му идва отвътре, не е такава натура, няма смисъл, ще изглежда фалшив.
Другите крайности на съвременните масови 20-33 г. с татусите, химията и брадите, също за мен е греда и са ми смешни.
Това, което описваш го правя цял живот и ми е начин на ежедневие, но защото аз съм такъв и ми е важно за мен самия, а не защото ще "привличам" повече. Дали ме харесват и заглеждат много жени всеки ден, да, факт, но това е резултат от много фактори, които сега няма да описвам, дълго ще стане.Hands V

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 09:47 от Revoker

# 52
Пичове, на 30 няма коя жена да се хване да ви обучава, по ред причини няма смисъл да ви ги обяснявам.
Тия неща се учат на други етапи от живота, още от тийн годините, след това младежките и след като си минал през много проби, грешки, разочарования и от всичко останало на 25-30 вече може да се каже, че знаеш за какво става въпрос. За съжаление в днешно време е доста често срещано, не само при мъжете, до 25 само учене и виртуалната реалност и изведнъж някъде след 25 към 30 сещат, че нещо са пропуснали и се почва оле мале кво да правим? Шансът е да си намерите подобен от другия пол и да се учите взаимно на дърти години или да си я карате както до сега. Дори за жените не върви да нямат никакъв опит след 25 и да не знаят как се води връзка

# 53
Опознаването на отсрещния пол (или на различен етнос, или на хора от различно вероизповедание) става по един единствен начин - контакти, наблюдения и заключения. Момченцата трябва да си играят с момиченца, учениците трябва да имат в компанията си ученички, младежите трябва да общуват с девойки. Да се сприятеляват, разприятеляват, да са заедно в лесни и трудни ситуации, да се забавляват, да спорят, изобщо - да откриват света заедно, от малки, и заедно да порастват.
Човек се страхува и демонизира това, което не познава. Отчуждаването, отглеждането на децата в балони, липсата на свобода да общуват и да съзряват по естествен начин, върши много лоша услуга и на двата пола.
В началото на всичко е обща компания, общност - симпатиите, свалките и обвързванията идват след това.

# 54
  • София
Аз обучавам един мъж. На 13 е.
Останалите - очаквам да са обучени. Кога и как - не ме интересува. Щом са се пуснали в басейна за срещи /много ме кефи израза dating pool/, трябва да могат да плуват.
Интернет дейтинга е начин да се пълни басейна. В реалния живот може с месеци да седим на сухо и тук там да изникне някоя жаба.

# 55
loodsman и Revoker, благодаря за състоятелните отговори, останалите нещо ме “грабнаха” 😂

Определям се като момче,защото голяма част от 20те си пропилях с глупости, напиване, излизане и тн, сега мисля че се подобрявам, разликата между половете е че ако някое момиче направи същото, това няма да е проблем за бъдещото и обвързване, гарантирам ви, виждал съм много примери

Вижте, имам сестра, която има деца, за това ми е такова потребителското име и виждам разликата, не я критикувам, но за да се ожени тя не е било необходимо нищо от това което се изисква от един мъж, тя не е лош човек в никакъв случай, но и аз не съм.

Не съм девствен, безработен, нечистоплътен и т.н. , но съм доста посредствен смея да твърдя 😂

Казах че съм отчаян,защото както loodsman (edit) каза, ако нямаш особен опит, шанса ти с противоположния пол е по- нисък и от този с работодател, абсл съм съгласен с него/нея. Не говоря за обучение, но в голям процент от случаите ако жените видят някаква неловкост/ несигурност в теб те “гоустват”, да не говорим за по- сериозно обвързване, където ако нямаш добър ресурс, в голяма степен си дисквалифициран, при жените не е така, те не са виновни за това, но за мен е деморализиращо и отчайващо.

Получава се малко като “Параграф 22” смея да твърдя, познавам и поддържам отношения с доста хора около моята възраст, момчетата може би 70 процента от тях сме необвързани, повечето не по собствен избор, а момичетата са необвързани само по техен избор, не познавам нито едно момиче/една жена която да иска да е във връзка и да не може.

Надявам се да разбирате гледната ми точка.

Поздрави!

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 12:11 от bubanka

# 56
  • София
Прекалено се самосъжалявате мъжете понякога и прекалено се сравнявате с жените в някакви отношения (пък в други хич не се замисляте колко им е лесно). Гледайте си вас и ще вървите напред.

# 57
  • София
А щото мъжете не ни гоустват нас, нали?
Ай стига мрънкане...

Аз ако тръгна да се оплаквам, особено за последната година, книга мога да напиша. Падам, ставам, намествам короната, оправям грима и косата и давам напред!

# 58
Прави ми впечатление, че и мъжете и жените някак се изолират в собствени балони. И мъжете говорят как жените искат само пари, коли и лукс. И жените говорят как всички мъже са еднакви и скачат от цвят на цвят. Да, има такива и от двата пола, но това не е масата. Колкото по-бързо разберете, че в същината си търсим едно и също, толкова по-лесно ще се получат нещата. И да, и от двата пола има кофти хора, но има и прекрасни такива.

Както каза Лъвица, напоследък все попадам на коментари от мъже, със самосъжаление как те по принуда са сами. Не сте само вие. Има и много жени, средностатистически, напълно нормални, които са сами и не откриват така мечтаната връзка. Повече от половината дами в обкръжението ми са така.

# 59
Прекалено се самосъжалявате мъжете понякога и прекалено се сравнявате с жените в някакви отношения (пък в други хич не се замисляте колко им е лесно). Гледайте си вас и ще вървите напред.

Нали темата е за “свалки” (леко криндж термин, но колегата така е избрал), в това отношение за мъжете е по-тегаво.

Права сте че жените също имат трудности които мъжете нямат, например има едно меме което е “Ако мъжете имаха цикъл” и дават снимка на един пациент на системи, няма как да знам, но мисля че е вярно това меме

@Rockstar, разбирам гледната ви точка, но помислете че ако някой ви “гоустне”, има мноооого по-голям шанс да се запознаете с някой, който има интерес към вас(онлайн или на живо)  за отрицателно време, може би ще кажете че количество не значи качество, но като че ли шанса (извинете за повторението) е много по-голям от колкото мен или повечето средно статистически момчета, които може би да имаме този шанс веднъж в месеца макс.

Общи условия

Активация на акаунт