Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 147
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Ех, едните ми фаворити отпаднаха.
Дано Фармацевтите продължат до финала.
Grinning

# 166
От къде са майката и дъщерята, че говорят така?
Ако правилно съм запомнила са от Горна Оряховица.

# 167
Щях да съм много изненадана, ако имаше още някой след дупнишките братя. Егати обиколката да стигнат до Трън.
От Дупница ли са тези? Там, да ме извини, ако някой е от тоя град, ама в мъжките глави не вирее много акъл...

Много мякящи, затова питах! И в Русие така говорят 😃

# 168
от Горна са, да
Не са от Дупница братята. От Варна са.

# 169
Предпоследните изглеждат много спрели. Момичето изглежда уморено от живота, а той вика, че тя трябвало да работи над емоциите си. Или не ги дават или ги няма, аз емоции не виждам. Виждам меланхолия и монотонност

# 170
Щях да съм много изненадана, ако имаше още някой след дупнишките братя. Егати обиколката да стигнат до Трън.
От Дупница ли са тези? Там, да ме извини, ако някой е от тоя град, ама в мъжките глави не вирее много акъл...

Много мякящи, затова питах! И в Русие така говорят 😃

Казах дупнишки, че стигнаха до Дупница, за да разберат ,че има град Трън. Обиколиха България. Joy
ПС Сега погледнах - 100 км в едната посока.

# 171
Не са от Дупница братята. От Варна са.
Е, нищо, това за Дупница си остава. 😁
Ми от където ще да са, много кофти представяне, очаквах някои от комплектите празноглавки да отпадне, а то...

# 172
  • Другата България
Изгледах и аз.
Пак много се смях. Харесва ми формата, освен гледките на местата, на които не съм била, /ще/ научавам неща, които за толкова години или изобщо не съм знаела, или съм забравила. Ето например, не знаех за Стамен Григоров и Студен извор, признавам си. Или е останало някъде в някоя поизгладена вече гънка....
След епизод две моите фаворити вече са твърдо актьорите, не само защото са от Монтана и Враца. Най “земни“ ми се струват. Жената в двойката на женените /имена изобщо не помня/ ми стана много антипатична, за разлика от мъжа, който горкия явно компенсира с благ характер. Жената е много властна, и същевременно не толкова умна, останах изумена, че не знаеше значението на думата “анаграма“. Иначе раздава команди като фелдмаршал, и явно победата е на всяка цена, без значение в каква светлина представя съпруга си. Силно се надявам да се “сгромолясат“ в класирането.
Барбитата...казали сте всичко, при тях пък това с цифрите на табелите /километри ли означават/ чак нереално прозвуча. Ще речеш, че никога не са пътували в лек автомобил, да не говорим, че и самите те шофират....
Девойката от гаджетата не показва никаква емоция, на моменти си мисля, че насила е там, толкова да не ѝ личи, че прави нещата с желание...
Майката и дъщерята не ги харесвам, особено майката.
Другите симпатяги са ми колегите. Мъжът ми изглежда ерудиран, дано не греша.
И съжалявам за братята, такава обърквация, как го допуснаха не знам, но изглеждаха зрели и умни мъже, чак не повярвах как забиха с тази карта, и къде тръгнаха за Кулата. Жалко.

# 173
  • До морето
Сетих се на кого ми приличат майката и дъщерята - на Кирилка и майка й от "Светът на Ванката" в ТТ.
Същата интонация, същият диалект, почти същите диалози 😃😃😃

# 174
Обаче и на барбитата им бяха подсигурили едно от най-лесните забележителности. Да не вземе да свърши сеира с тях.
Жалко за братята. И аз ги харесвах.  Имаше друга плява за по-ранно разчистване, ама такъв им бил късметът

# 175
И аз научих доста неща от този епизод. Беше ми останало в главата, че Стамен Григоров е някъде от кюстендилско. Както и, че Трън е по на юг, отколкото е. Нямах представа, че ждрелото на Ерма е такава неземна величествена красота. Много ми хареса. Ако мога, някой ще отида до там да го видя на живо.
Съжалявам, че не показаха музея на киселото мляко и да дадат повече информация. 2-3 пъти съм гледала филм за Стамен Григоров, но можеше и сега да задълбочат.

# 176
Гледам с интерес предаването . Преско ( актьорите ) ми е приятел и се радвам , че се е впуснал в това предизвикателство.

# 177
Интересно е предаването - празноглавки, сладури, меланхолични, всякакви натури. И по-важното е, че ни размърдва мозъчните клетки. Няколко пъти търсих места, имена, събития. Рядкост са вече такива неща. Само в Петък и Събота ли ще го дават?

# 178
В петък и събота само

# 179
Изгледах и аз.
Пак много се смях. Харесва ми формата, освен гледките на местата, на които не съм била, /ще/ научавам неща, които за толкова години или изобщо не съм знаела, или съм забравила. Ето например, не знаех за Стамен Григоров и Студен извор, признавам си. Или е останало някъде в някоя поизгладена вече гънка....
След епизод две моите фаворити вече са твърдо актьорите, не само защото са от Монтана и Враца. Най “земни“ ми се струват. Жената в двойката на женените /имена изобщо не помня/ ми стана много антипатична, за разлика от мъжа, който горкия явно компенсира с благ характер. Жената е много властна, и същевременно не толкова умна, останах изумена, че не знаеше значението на думата “анаграма“. Иначе раздава команди като фелдмаршал, и явно победата е на всяка цена, без значение в каква светлина представя съпруга си. Силно се надявам да се “сгромолясат“ в класирането.
Барбитата...казали сте всичко, при тях пък това с цифрите на табелите /километри ли означават/ чак нереално прозвуча. Ще речеш, че никога не са пътували в лек автомобил, да не говорим, че и самите те шофират....
Девойката от гаджетата не показва никаква емоция, на моменти си мисля, че насила е там, толкова да не ѝ личи, че прави нещата с желание...
Майката и дъщерята не ги харесвам, особено майката.
Другите симпатяги са ми колегите. Мъжът ми изглежда ерудиран, дано не греша.
И съжалявам за братята, такава обърквация, как го допуснаха не знам, но изглеждаха зрели и умни мъже, чак не повярвах как забиха с тази карта, и къде тръгнаха за Кулата. Жалко.

Искам само да спомена, че Пресиян от актьорите е всъщност русенец. Просто работи във Врачанския театър.

Общи условия

Активация на акаунт