Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 148
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Да. От Русе е Преско

# 181
За Барбитата: според мен малко предобрят, не вярвам да не знаят какво означават цифрите на табелите (километри ли означават), това и децата го знаят....

# 182
Скалният параклис Св.Петка в Трън е също невероятен. За тези,които планират разходка до ждрелото го препоръчвам. Изобщо природата там е много красива. За жалост, когато последно се разхождахме до там реката беше пълна с боклуци...😠
 Все още не може да ме грабне никоя двойка.Има забавни моменти,но откровенната необразованост на някои направо ме влудява.

# 183
  • Стара Загора
Интересно е предаването - празноглавки, сладури, меланхолични, всякакви натури. И по-важното е, че ни размърдва мозъчните клетки. Няколко пъти търсих места, имена, събития. Рядкост са вече такива неща. Само в Петък и Събота ли ще го дават?
 Точно това мислех да пиша. Нааай - после едно предаване, след което може да има някаква полза, освен пропиляни часове на дивана, да гледаш бутане на варели (за протокола, до тази година бях фен, но вече прекалиха)
 Да си призная, не мислех да гледам предаването, защото много се натоварвам и отчайвам като гледам фрапиращо невежество от екрана, но вчера бях приятно изненадана от двата епизода (повтаряха първия по BTV Extion).
  Много ми харесва , засега. И съм уверена, че поради многократното повторение , повече хора ще разберат и ще запомняткакво е анаграма и кой е Стамен Григоров. И аз ще разбера , че има още едно прекрасно кътче в България.
   Стискам палци на "Колегите", защото познавам жената, а мъжът затвърждава инфото от визитката, че е има задълбочени и  енциклопедични  знания ( вчера веднага позна паметника в Русе ).  Не вярвам да спечелят, но дано не се изложат и да се забавляват.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 14:58 от wanconboy

# 184
Гледах и двата епизода, но не мога да запомня тези двойки. Много народ стана. (40 души от Игрите, 30 от Гривните, сега и с тези вече ще станат 100). Първият сезон преди 15 години не съм го гледал.
Предполагам, че имат официален лиценз за форма̀та Шеметна надпревара? Или да изкопираш нещо на 90% вече е друго предаване? Гледал съм унгарското издание (пo AXN или AXN White беше), единствената разлика беше, че се излиза и в чужбина, и търсят в няколко държави.
Стаси не ме дразни, но Краси Радков ми е крайно неприятен.
бях приятно изненадана от двата епизода (повтаряха първия по BTV Extion).
Да не би да става въпрос за bTV Action?

# 185
  • Враца
Супер е предаването! Гледала съм и чуждите сезони, много е образователно, интересно, динамично, емоционално.
Харесва ми, че точките са в България. Предпочитам нашата страна да я опознаят повечко хора. Ето, във всеки пост има коментари, че нещо ново е видяно, научено.
Със семейството ми доста сме пътували из страната и все търсим нещо интересно- музей, забележителност, красота. Но повечето ни пътешествия са съсредоточени на около 200 км. от София. Ако ме питат за нещо около Русе или Добрич съм нула.
Предполагам, че вчера братята затова се издъниха- просто крайната точка на запад им е мнооого далече от живота и познанията.
Харесва ми и за много вълнуващо намирам това, че успехът не е константа и има постоянно напрежение дали първият ще остане такъв. Всяко от предизвикателствата е направено по такъв начин, че знанията и уменията са преплетени с късмета. За да си напред, трябва благоприятно съченание на трите, а не само едно или две. В езерото пролича ясно- някои гребаха по 4 пъти, а други- от първия път. Едно ходене до къщичката и обратно е поне 30 минутки. 4 пъти са 2 часа или нещо такова. Да не говорим и за умората, която се трупа и може да те спъне, ако следващото предизвикателство е някаква физическа работа.
Така че продължавам да гледам с интерес! Нямам фаворити, като че ли, поглъщам всичко в цялост и съм отворена за всички участници, дори и за по-елементарните и шумните.

# 186
Наваксах с двата епизода, но се радвам, че днес наистина е почивен от реалити формати ден. Позапомних двойките и вече ми е по-интересно. Не съм гледала оригиналния формат и не мога, а и не бих искала, да сравнявам, но смятам, че създатели на нашето предаването се справят добре - интересни игри с образователен елемент и предизвикателства; подбора на участниците също смятам, че отразява профила на хората в България. Може би една двойка в 50-те ми липсва.
Рано ми е за фаворите, имам само двойка, която определено ме дразни - сестрите. Много грозен изказ, а това е нещо толкова елементарно, не е нужно да си интелигентен и знаещ. Дано като се гледат сега да се усетят и променят нещо. Двойката колеги ги възприех като най-странната двойка в началото, но пък дотук се показват като добър екип. Дори и Барбитата ми се реабилитираха в очите с това как едното момиче преодоля страха си от водата, а че не знаели какво означават цифрите в конкретните пътни табели не го вярвам съвсем. Актьорите ме изненадаха неприятно с това, че не знаеха Асеновата крепост. Признавам си, че Паметника на Свободата от Русе щеше да ме затрудни. Съчувствам на братята, че трябваше да напуснат първи, но Трън и ждрелото на р. Ерма са много известни и нямат оправдание, че не ги знаят къде си, още по-малко пък, че дори не ги потърсиха на картата. Симпатизирам на майката и дъщерята, макар майката да ми изглежда много пренавита, но пък прилича много на моя приятелка и е на възраст е най-близо до мен. На Разследващите полицаи "разследванията" им в играта дотук са предимно на принципа "с питане и до Цариград се стига", а моите очаквания от такива професионалисти са други. Фармацевтите са ми симпатични.

# 187
  • Другата България
Изгледах и аз.
Пак много се смях. Харесва ми формата, освен гледките на местата, на които не съм била, /ще/ научавам неща, които за толкова години или изобщо не съм знаела, или съм забравила. Ето например, не знаех за Стамен Григоров и Студен извор, признавам си. Или е останало някъде в някоя поизгладена вече гънка....
След епизод две моите фаворити вече са твърдо актьорите, не само защото са от Монтана и Враца. Най “земни“ ми се струват. Жената в двойката на женените /имена изобщо не помня/ ми стана много антипатична, за разлика от мъжа, който горкия явно компенсира с благ характер. Жената е много властна, и същевременно не толкова умна, останах изумена, че не знаеше значението на думата “анаграма“. Иначе раздава команди като фелдмаршал, и явно победата е на всяка цена, без значение в каква светлина представя съпруга си. Силно се надявам да се “сгромолясат“ в класирането.
Барбитата...казали сте всичко, при тях пък това с цифрите на табелите /километри ли означават/ чак нереално прозвуча. Ще речеш, че никога не са пътували в лек автомобил, да не говорим, че и самите те шофират....
Девойката от гаджетата не показва никаква емоция, на моменти си мисля, че насила е там, толкова да не ѝ личи, че прави нещата с желание...
Майката и дъщерята не ги харесвам, особено майката.
Другите симпатяги са ми колегите. Мъжът ми изглежда ерудиран, дано не греша.
И съжалявам за братята, такава обърквация, как го допуснаха не знам, но изглеждаха зрели и умни мъже, чак не повярвах как забиха с тази карта, и къде тръгнаха за Кулата. Жалко.

Искам само да спомена, че Пресиян от актьорите е всъщност русенец. Просто работи във Врачанския театър.
Благодаря, това не го знаех.
Но Тодор е от Монтана. Или поне аз така разбрах.

# 188
  • Враца
Изгледах и аз.
Пак много се смях. Харесва ми формата, освен гледките на местата, на които не съм била, /ще/ научавам неща, които за толкова години или изобщо не съм знаела, или съм забравила. Ето например, не знаех за Стамен Григоров и Студен извор, признавам си. Или е останало някъде в някоя поизгладена вече гънка....
След епизод две моите фаворити вече са твърдо актьорите, не само защото са от Монтана и Враца. Най “земни“ ми се струват. Жената в двойката на женените /имена изобщо не помня/ ми стана много антипатична, за разлика от мъжа, който горкия явно компенсира с благ характер. Жената е много властна, и същевременно не толкова умна, останах изумена, че не знаеше значението на думата “анаграма“. Иначе раздава команди като фелдмаршал, и явно победата е на всяка цена, без значение в каква светлина представя съпруга си. Силно се надявам да се “сгромолясат“ в класирането.
Барбитата...казали сте всичко, при тях пък това с цифрите на табелите /километри ли означават/ чак нереално прозвуча. Ще речеш, че никога не са пътували в лек автомобил, да не говорим, че и самите те шофират....
Девойката от гаджетата не показва никаква емоция, на моменти си мисля, че насила е там, толкова да не ѝ личи, че прави нещата с желание...
И съжалявам за братята, такава обърквация, как го допуснаха не знам, но изглеждаха зрели и умни мъже, чак не повярвах как забиха с тази карта, и къде тръгнаха за Кулата. Жалко.

Искам само да спомена, че Пресиян от актьорите е всъщност русенец. Просто работи във Врачанския театър.
https://theatre.vratsa.eu/news/15402803242161/teodor-sofroniev-
Ето го профилът на Теодор от театъра.
Пресиян не го открих на сайта.

# 189
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах и аз.

https://theatre.vratsa.eu/news/15402803242161/teodor-sofroniev-
Ето го профилът на Теодор от театъра.
Пресиян не го открих на сайта.
Благодаря. Значи правилно съм разбрала, и все ми се струваше много, много познат, сега на тази снимка като го гледам и се сетих - че той учеше заедно със сина ми! Категорично оставам фен на тази двойка!

А това с виртуалните животи...защо снощи не го приложиха и на братята?
Защо са майката и дъщерята беше валидно, а за братята не?
Извинявам се, ако са обяснили в предаването, но аз вероятно съм го проспала.

# 190
Нямам фаворити, просто гледам, забавлявам се, наслаждавам се.
Къде мога да видя повторение на вчерашния епизод, че изтървах началото с гребането?

ПС Това с виртуални животи и аз не съм го разбрала. Какво е?

# 191
  • София
Защото майката и дъщерята не изпълниха задачата от първия ден на етапа, а братята закъсняха много и останаха последни в края на етапа.
Аз се чудех за друго. Нали за неизпълнилите задача щеше да има допълнително още нещо във втория ден, а не видях майката и дъщерята да изпълняват нищо различно от останалите, освен че тръгнаха последни.

# 192
  • Другата България
Защото майката и дъщерята не изпълниха задачата от първия ден на етапа, а братята закъсняха много и останаха последни в края на етапа.
Аз се чудех за друго. Нали за неизпълнилите задача щеше да има допълнително още нещо във втория ден, а не видях майката и дъщерята да изпълняват нищо различно от останалите, освен че тръгнаха последни.
Тоест, тези виртуални три живота ще са нещо като наказание, така ли?

# 193
  • Враца

И така да е, пак е неравностойно наказанието.
И първия ден имаше последен отбор, но той не отпадна. Имаше издънил се отбор, който не си изпълни задачата, и той не отпадна. Във втория ден пък последният отпадна.

Ето тук има малко обяснения за регламента, но пак за животите не е казано много. Освен това явно има конкретни етапи, на които не отпадат играчи, но кои са те...
https://www.btv.bg/shows/biagstvo-kam-pobedata/news/dinamichen-i … 0URd5_3P9kEcnZ04A

# 194
  • София
Значи има някакво време и ако  се включиш в него,дори да не си последен,тогава се появяват тези сърчица?
Много съжалявам за братята как ги изпидуриха Simple Smile
Но на майката казаха,че ще имат и допълнителна задача,пък такава нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт