Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 711
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Много ми е интересно женените след колко време пристигнаха след полицаите.
Защо не пишат каква е времевата разлика между двойките на края на етапа?

# 676
Между другото, така наречените "Фармацевти", са всъщност търговски представители на фармацевтични фирми. Т.е. най-вероятно хал-хабер си няма от фармация, медицина, химия и тн. Това във връзка, че се очаквало на задачата с Менделеевата таблица да се справят добре.

# 677
  • на село
А кое изключва да са търг представители и да са фармацевти и да са учили фармация?

# 678
  • София
Леле, в тазвечершното начало - някои даже знаят по нещо... Simple Smile
Пожелавам хубав епизод

Гоце Делчев??? Божкеее, таман ви похвалих. Я по-добре карайте към Димитровград - бай ви Гошо Дим може и пО-да сте го чувАли...

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:13 от EmBrother

# 679
Благо Димитров? - Даже не зная кой е този човек...

# 680
Ако съм в едно пространство с тази истеричка от семейните, не отговарям за действията си. Сигурно ще я хвана за гушата или ще я хлопна по главата с нещо. Ужасна, ужасна жена! Дори през екрана е супер изнервяща и непоносима. Тоя човек, мъжа ѝ, трябва да го пенсионират по заслуги скоро, че да го изтърпи това "чудо" е героизъм.

# 681
  • Другата България
Аз не очаквах и женените да не знаят кой е Благоев.
Май съм ги надценила.

Аз малко назад гледам, един пък /не видях кой/ пита : “Знаете ли кой е основал БСП“.

Как не питаха за Корнелия Нинова...
Музикантите пък търсят Гоце Делчев.

# 682
  • на село
Ох,това с БСП и аз коментирах с мъжа ми и един човек им вика- Станишев ли беше, добре, че не каза Корнелия Joy

Женените Flushed голям дразнител-  госпожата.
На оператора в тяхната кола трябва да му плащат допълнително- вредни, ами тя тази бълва по 1000 думи в минута Flushed

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:45 от НелиСА

# 683
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тази жена от Женените дано сега се гледа отстрани и си вземе забележка за поведението.
Единия от Актьорите също е голям нервак.
Много забавна задача им дадоха, това село Долене където ги прощат никога не съм го чувала, но изглежда много красиво и идиалично.

# 684
  • Другата България
Не знам за вас, ама на мен говорът на майката ми докарва екстрасистули и тахикардия.

# 685
ФБ редовно ми показва кадри от село Долене и оттам го знам, явно сега е "модерна" дестинация.
Женената е като малко дете, вече почва да ме кефи.

ПП Ами, верно, че само на някой извратеняк ще му хрумне да махне седалката на велосипеда.

# 686
  • София
Не знам за вас, ама на мен говорът на майката ми докарва екстрасистули и тахикардия.

Ох, и на мен. И дъщерята и тя говори така. Направо брутален диалект.
P. S. Знам, че диалектите са богатството на един език, обаче...

# 687
Женената е като малко дете, вече почва да ме кефи.
Да, с тия гащи, дето е обула, верно е като 6 годишна. Наистина ѝ дайте на женената някакви хапчета от продукцията, че ще ме загубите. Влудява ме! 🤬😆

# 688
Ох, това момиченце (което учи следователите) какъв писклив гласец има 😆😆😆

# 689
  • София
А музиката е някаква какофония. Чудя се как можеш да го изиграеш, като зурната изобщо не дава такт за тактуване... Тъпанът дава такт, а онова пищящото те праща другаде.
(Или поне аз тъй го чувам..., чувам само пищене.)

Общи условия

Активация на акаунт