Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 713
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Аз видях за другата седмица Пеещите фонтани и или Римският стадион или Античният театър в Пловдив. По един каменен свод не можах да разпозная. Писали сме заедно. 🙃

# 766
Доволно
Честно, нечестно все тая. Поне някак по-положително ще е шоуто. Дори тъпите близначки не са негативн, просто са тъпи.

А тоя емоционален вампир само вкарва напрежение и негативизъм. добре че си тръгна. Тоя мъж не знам как е жив още.

# 767
Отпадането на женените показа, че играта не е за спринтьори, а за маратонци като фармацевтите, барманките, полицаите, сгодените.

Лятото, в жегата, на Джумаята в Пловдив бая зор ще да видели играчите. Интересно как никой, никъде не е пуснал инфо, че се снима в града. При положение, че всички щракат на воля и пускат свободно в мрежите.

# 768
  • Враца
За мен обаче е неприятно отпадането на Женените.
Да, казвала съм, че съпругата е много дразнеща, но на мен не ми е в къщата. А като състезатели бяха страхотни!- с хъс, със знания, с енергия. Определено трябва да помислят за следващ сезон да има натрупване на някакви показатели, и да отпадат последните по точки, а не последните за конкретния ден. Така изобщо не е честно, защото отразява само една моментна снимка на положението. Та те бяха неколкократни победители! Не в челната тройка, а първи!

# 769
  • София
Само не разбрах защо трябваше да ни информират кой ще завърши последен следващия път.

# 770
Малко не беше честно едните да решават задачи , докато другите изчакват свободни колела , защото не се разбра кой за колко време е решил логическата задача.
Илиана и Радо се справяха добре с игрите , но нейните истерии наистина внасят голям негативизъм.
Надявам се следващите да са майката и дъщерята - непоносими са за мен с простотията си .
Илиана е толкова болезнено амбициозна , истерична ,  несъобразителна и се чудя как работи  в екип . А това да твърдиш , че обожаваш някого и да имаш такова отношение към него  е просто лудост.

# 771
Само не разбрах защо трябваше да ни информират кой ще завърши последен следващия път.

Не мисля, че е наистина. По-скоро го казаха на други, които имат 3 живота и им казват,че загубват 3тия живот и имат още 2

# 772
  • София
ОК, може и така да е, но моето си ми харесва повече.
Майката е непоносима и ако в най-скоро време не напуснат ще започнат да напускат зрители.

# 773
  • София
В началото на епизода съм и тая женичка Илияна вече ме напрегна. Горкият ѝ мъж. Колко е отвратителна...

Мисля, че най-много ми допадат колегите и сгодените. Близначките са дъно като общуване, за друго няма да коментирам, музикантката ми идва твърде лигава, майката и дъщерята са антипатични също.

# 774
ОК, може и така да е, но моето си ми харесва повече.
Майката е непоносима и ако в най-скоро време не напуснат ще започнат да напускат зрители.

Стискаме палци

# 775
  • София

Не мисля, че е наистина. По-скоро го казаха на други, които имат 3 живота и им казват,че загубват 3тия живот и имат още 2

Казаха, че загубват и последния си виртуален живот, демек ще си ходят двойка само с 1. Не следя обаче кои са.

# 776
Някой знае ли Илияна коя зодия е? Blush
Съжалявам, че отпаднаха, бяха ми фаворити. че е чики-рики малко ок, ама много добре работеха в екип. Един за друг са си.

Майката и дъщерята дано по-скоро се изфичкат, отвратителни са и двете.

# 777
  • София
Мале, мале, аз съм в шок. Едни от главните фаворити отпаднаха рано, рано?!
Имаха две поредни победи и още две места в тройката, изобщо топ двойката на сезона дотук и да отпаднат ей така нелепо си е направо скандално.Положителното е, че повече няма да гледаме хиперактивната Илиана как репресира Радо. Всеки път ми ставаше неудобно като ги гледам. Но от друга страна си бяха много добри. Как може тъпите близначките да са още в играта, а женените да отпаднат, не знам. Ако някой може, моля да заповяда да ми го обясни...
И откъде им дойде това закъснение, защото те за самата задача закъсняха, а на нея също се забавиха доста.
Много лош монтаж! И за полицаите нямаше да разберем как са отпрашили във Велинград ако не си бяха казали.
Ако изобщо има нов сезон (малко ме съмнява) то задължително трябва да коригират правилата. Това го няма никъде, значи показваш едно постоянно силно ниво, имаш само един много лош ден и завършваш последен и отпадаш. А другите отбори всеки ден им е лош ама са в играта. Съжалявам, но е абсурдно.
И това изравняване днес на отборите не беше правилно според мен. Дано не го правят с цел да побутват някои двойки.

Стискам палци на актьорите и барманките! А на трето място и с разлика слагам сгодените. Това ми е тройката.

# 778
Как може тъпите близначките да са още в играта, а женените да отпаднат, не знам. Ако някой може, моля да заповяда да ми го обясни...
Персонално зачисленият им оператор, е поискал тройно увеличение на заплатата + вредни, защото търпи истериите на женената. От продукцията са сметнали, че ще им излезе по-евтино двойката да отпадне и да има спокойствие, вместо да влизат в преразход с парите. 😁

# 779
На мен ми хареса отпадането на Женените. Едно на ръка, че жената прекаляваше с амбицията си, но по-важното е, че ми създава сега интрига. Бях толкова сигурна, че те ще спечелят заради честите първи места и завършвания в топ три, че малко гледах проформа с ясното съзнание, че няма начин толкова силен отбор да не получи наградата.
Тъй като съм гледала доста сезони от американските формати: и там се получава така. На много силен отбор се случва нещо непредвидено (те много пътуват с таксита и мине се не мине, вземе ги някой неадекватен/спукат гума/ спират да зареждат) и край отпадат. Няма значение, че досега са били най-добрите, свършил им е късмета и хайде вкъщи.
Изравняването също не ме дразни, може би отново, защото съм му свикнала. Пак в оригинала се изравняват нон стоп, защото там настава едно голямо чакане по летищата, където горе долу всички наваксват. Те се усетиха, че изравняването е необходимо. В първите сезони на финал имаше една двойка, която се движеше с 12, а може би и повече часа закъснение и беше много безинтересно за гледане, защото се знаеше, че те не могат да наваксат по никакъв начин.
Близначките са със страшен късмет, който все в един момент ще свърши и ще отпаднат. А точно отпадането на Женените ми дава сигурност, че не нагласят много много. Та те са златна двойка за рейтинг. Жената е дразнеща, но както знаем полюсни персонажи се търсят, дразнители си трябват, за да се говори за предаването. Съответно и близначките им трябват, за да се обсъжда колко са глупави и колко зле се отнасят една към друга. Сега честно казано ми е интересно как ще се се справят в Пловдив, въпреки че направо ме хваща срам, че са ми градски.

Общи условия

Активация на акаунт