Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 30 336
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Аз такива сложих в гаража и няма чистене, освен с препарати и водоструйка, както каза Ейнджъл.

Като спомена гараж..Кажете,дами,коя е най-добрата настилка за гараж.Подземен,ако има значение.Доколкото виждам,ще има и сифони за  вода между гаражите.

# 121
Този въпрос и на мен ми е на дневен ред, ще следя с интерес.
Към момента сме се спрели на шлайфан бетон, тъй като искам максимално гладко и лесно за почистване.

# 122
Полиран бетон.
В моловете използват и някаква полимерна разливна маса.

# 123
Е, не се хабете, deaf се чуди какъв провокативен въпрос да зададе и после гледа сеир😆
Но за да не спамя и аз ще кажа-
имам грапави плочки на двора и поне веднъж годишно си играя цял ден, плочка, по плочка с водоструйката, иначе няма махане това черното.

Няма провокация. Просто наскоро се загледах в един грапав гранитогрес имитация на речни камъни в "Мосюто Бриколаж",и ми се стори подходящ за баня. Създава усещане за някакъв старовремски,битов,""възрожденски" уют. А и ако душслушалката е голяма и квадратна,и водата пада като дъжд/водопад – картинката ще е пълна... Но щом се замърсява лесно и трудно се чисти...

# 124
За мен тези полимерни разливни покрития са най-добре.Нямам опит, но си представям, че като се захаби може да се положи нов слой.

# 125
не знам какво са  саморазливните полимери - дайте линк!, дали са са ефективни и устойчиви на износване?
ние  имаме епоксиден ( двукомпонентен) под в гаража
ММ се  беше засилил да слага полиуретанова настилка- боя , но с по- голяма дебелина на слоя, нещо като боята за бялата лента по пътищата.., но единственото й предимство е, че е устойчива на UV

# 126
# 127
значи, говорим за едно и също, но аз не разбирам нищо от химия, та не знаех ,че са все полимери Joy

# 128
Честит понеделник на всички Simple Smile
Моля препоръчайте ми в Пловдив и околията от къде да си купя електроуреди за кухнята. Всичко ще си взимаме на ново- фурна, индукционни котлони, хладилник, аспиратор(като търся за самостоятелно монтиране и да бъде мощен за помещение 60кв.), съдомиялна, сушилня, пералня, телевизор. Искам да са висок клас уреди, може и да са от магазините с транспортни дефекти. Вчера най-после си направих поръчката в Икеа за кухнята и до седмица трябва да е налична Simple Smile

# 129
Здравейте, не знам дали тук е темата или има и друга, но моля да ми препоръчате фирма за автоматични гаражни врати. Някой скоро да е правил и да е доволен? За София питам. Знам за Хьорман, но май са от най-скъпите, но поради куп причини няма как да е супер скъпо.

Така че хубаво, но не супер скъпо, ако има такова животно.Grin

Или да ме "пратите" към друга тема ако има такава.
Благодаря!

# 130
Много назад ще ви върна, но понеже не съм чела от седмици и си наваксвам, да питам Защо ме търсиш? дали купи наистина много елегантната и красива табуретка?
Относно плочките - моите в банята не са гладки, но не са и особено грапави, не се хлъзгат и лесно се почистват. Бяха си част от серията, производителят е Vives. Не знам дали всички подови плочки са им такива, но аз лично съм доволна, тъй като предишните бяха ужасно хлъзгави и подходих със страх към новите - оказа се напразно.

# 131
  • София
Аз вчера бях в ИКЕА. От кухните много ме издразниха и ще търся друг вариант.
Поне си поръчах дрешник Пакс и днес дойде.

# 132
silence.thinker, може ли да споделите от къде поръчахте дървените стъпала и на каква цена (казахте, че сте в Пловдивско)?
Благодаря предварително!

# 133
silence.thinker, може ли да споделите от къде поръчахте дървените стъпала и на каква цена (казахте, че сте в Пловдивско)?
Благодаря предварително!
Привет. Поръчахме ги от Сливен, от тази фирма https://korkos.com/. Те правят плотове от масив и паркет и нямаше проблем да ни изработят стъпалата, в сайта сама може да изчислите цената, защото зависи от размерите  Simple Smile Все още остава чуденката от къде да си намеря бюджетен вариант за дървен парапет за стълбището Sad Не съм очаквала, че ще е такъв препъни-камък, а ми трябва да го направя възможно най-бързо за да можем да вземем акт 16...

# 134
  • София
А за мен най-важното е кухнята и трябва да намеря кой да ми я направи.
Надявам се да сместя пералня, хладилник и малка фурна там.
Също така трябва да измисля какъв ще е цветът, като не искам да е бяло и не може да е сиво. А пък стаята е в бяло и сиво...

Общи условия

Активация на акаунт