АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • пустинен пъпеш
Явно създателите на ,,Съседския" са решили да копират идеи от новоизлезли успешни дорами:в началото от ,,Бегача"(гг състезател плувец),в средата драмата от Queen of Tears. Какви ли още плагиаторски изненади ни очакват до края?

# 181
  • Русе
Явно създателите на ,,Съседския" са решили да копират идеи от новоизлезли успешни дорами:в началото от ,,Бегача"(гг състезател плувец),в средата драмата от Queen of Tears. Какви ли още плагиаторски изненади ни очакват до края?
Tриумф на всесилната корейска медицина ( римейк на турската) или смяна на жанра. Друго не виждам! Мен така ме дразнеше бившия годеник, ама то имало по-сериозен дразнител?!

# 182
  • Варненска клюкарка
Леле, Джи че е готин тук, от къде го извади тоя глас, ритъм и т.н. почти като айдъл  Heart Сега ще трябва да я търся тази песен коя е, негова или на друг....
https://www.youtube.com/shorts/kQSHK5ofyxw

А то си пишело -"Insomnia"

Рудуду аз и други прилики откривам, т.е. не само в сериалите, а копират и от представяне, поведение и т.н. а дори не съм търсила специално, но Шортс не пропуска да ми ги сравни. Не съм ги запазвала, иначе щях да сложа и другите. Е поне има от къде да гледат. Сериалът е на една и съща телевизия, на двата кадърасъбитието едно и също, представяне някакво, можеха да и обърнат внимание на актрисата че се е скопосала почти в ссъщата рокля, но явно е специално търсен ефект, ще гарантира повече обсъждания, нищо че ще са негативни, системата ще отчете само броя.

Скрит текст:

Рори, той царския бюфет идва точно след проучвания на реални данни - колко пъти е търсено в интенет някое име за определен прериод от време, колко пъти е търсена информация за някое заглавие, гледанията на сериали със съответни имена, това определя интереса на режисьори и продуценти към определени имена  и т.н. Ние тук може да гледаме където ни падне и да теглим каквото си поискаме и никой да не отчита че реално крадем интелектуална собственост но на запасд от Сърбия не е така. Стрийминг платформите си отчитат много точно часовете гледане на някой сериал и местата където се случва. Създателите на корейските сериали освен от собствените си сънародници, особено се интересуват от САЩ, Канада, Австралия, Нова Зенландия,западна Европа. По лошата част от Азия като Индия и Пакистан или голяма част от аралбските държави или Русия едва ли са им приеоритет. В края на януари, началото на февруари синът ми и братовчедка му с току що приключили сесии си биха една среща в Регенсбург, брат ми беше прясно опериран и отидоха да се погрижат за него, та първото което им казал да не си помислят да цъкат по разни сайттове, или да теглят филми без да са си платили, щото на другия ден ще ги посетят от полицията....

Сладка травъл реклама със Сокчо, ето защо подарява и самолетни билети по фен срещите си.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 13:02 от Беллора

# 183
Бел, Джи си пее отдавна. Участвал е в няколко мюзикъла.
А, песента е на Крейг Дейвид, но в ЮК беше много популярно изпълнението на Wheesung. Тук в едно състезание, където пее с още 300 души.

Колкото повече гледате, толкова повече прилики ще откривате. Не е плагиатстване. Просто си карат по позната схема, която от години знаят, че работи. Така или иначе всичко вече е било показано в някой предишен филм или сериал.

# 184
  • Варненска клюкарка
Оо, за 2 години им схванах някои формули, като например че големите драматични обрати идват във втората половина на сериала - 10-13та серия, като преди това има един светъл или забавен период, че първата целувка много често се случва към 8-9та серия, и доста по-рядко в първите серии. Не се впечатлявам и от клишетат и обичайните повторения, затова дадох пример с кадри зад сериала. Горното от скрития текст ми мина 5-6 пъти в Шортс и го скролвах почти без да го погледна, докато единия път забелязах че всъщност е сравнение между 2 двоики и приликите се забелязват дори при спрян звук, без човек да търси общо съдържание, а просто си прехвърля видеа....

За Джи знаех за мюзикълите и че пее по някоя песен в сериалите си, като  много други от колегите му, но специално не беше ми харесвало нищо, а този денс стил много му отива.

# 185
Помагайте! Предполагам, че съм пипнала където не трябва и ми се промени изгледа на форума. Вероятно съм във версия за компютри. Адски е неудобно така. Как да се върна към мобилната версия?

# 186
Отиваш в дъното на страница и в дясно виждаш това

и натискаш мобилна версия

# 187
Няма я тази лента на дъното. Направих екранна снимка, но с тази версия не ми позволява да я сложа. Трябва да има и друг начин освен с лентата на дъното. Обаче с рестартиране на телефона не стана.

# 188
горе в дясно на твоят екран има три точки натискаш ги и ти излиза това

там където пише настолен сайт ако има отметка я махаш и рестарт на приложението

# 189
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори,
напиши в адресната лента https://m.bg-mamma.com/ или в търсачката, която ползваш напиши m.bg-mamma.com, или просто кликни на линка в това изречение.

# 190
  • Русе
Аз все си мъча акъла защо извадиха подобно развитие в "Съседския" и как да излязат от него. Че то иначе биха приключили сериала веднага?! Макар че една диагноза не значи присъда!  Доколкото знам, след подобна  операция, пациентите трябва да избягват мазни храни, горещи, силно пикантни, а така също и сладкиши. Корейската кухня покрива всичко това. ГГ-ня си хапна карамелизирани пуканки - според мен това е причина за стомашната й криза.
Някой има ли друга хипотеза?
Само ме притеснява защо пак допуска бившия си да се грижи за нея...За да не издаде тайната й?

# 191
Уин, нали с нещо трябва да ги напълнят тези 16 епизода, а корейците си обичат мелодраматичните обрати Rolling Eyes. То, ако не вкарат някоя болест, амнезия, трето колело, раздяла за някоя и друга година..... няма да е корейски сериал Joy.

# 192
  • пак на Рив Гош
Ааааа, недей! Вече бяха разделени 10 години. Ако им сложат още една раздяла, няма да остане достатъчно време за еднорозите и аз няма да го понеса! Grinning
Уин, ще излязат от ситуацията, не се притеснявай, по нормален (ако е само преходна стомашна криза, колкото да излезе истината за състоянието й наяве) или чудодеен начин (ако го направят релапс на болестта). Твърдо вярвам в корейските сценаристи! А вярата ми се задълбочи, след като видях какви недомислици са сътворили в ДНК-то Joy.

Профи, днес това ми мина в Инстаграма и се сетих за теб - https://www.instagram.com/reel/C9SKneepX36/?igsh=MXQycmwybHo2YWxvYQ==

# 193
А, Роци, по принцип говоря, не за конкретния сериал smile3560 . Сигурна съм, че имат справочник със задължителните неща, които всеки един уважаващ себе си корейски сценарист трябва да включи в сериала си Mr. Green.

ДНК-то дори не искам да го споменавам, че.... censored.

Добре, че поне Шин Мин А и Ким Йонг Де в No Gain No Love за сега държат фронта. Да видим само до кога ще е. Дано сценариста си пие редовно хапчетата Joy.

# 194
  • пак на Рив Гош
А, Роци, по принцип говоря, не за конкретния сериал smile3560 . Сигурна съм, че имат справочник със задължителните неща, които всеки един уважаващ себе си корейски сценарист трябва да включи в сериала си Mr. Green.
Елементи по списък, като в програма по фигурно пързаляне Joy
Затова се надявам при "Съседите" да се задоволят само с раздялата им преди да станат двойка. Макар и да съм почти сигурна, че ще ни спретнак една като станат двойка, понеже преди това не се брои Joy

А за ДНК-то, толкова не ме е било яд за похабен каст от калпав сценарий от The Interest of Love насам (ама на него повече се ядосвах Joy)

Общи условия

Активация на акаунт