АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощи, в просъница, ги нацелих точно както се бяха награбили и многократно препъвайки се стигнаха до леглото. Успях да мярна как той ѝ приготвяше закуска, а тя се криеше под завивките и после пак съм откъртила. Смятам, че съм видяла най-важното от серията. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 286
Тъй както се криеше девойката в завивките се повториха преди закуска. Големи сладури бяха и двамата в серията. Точно толкова, колкото СонДже и Сол в Бегача в 16а серия.
Оказа се, че баща й при срещата си с главния го е харесал и е смятал, че ще са хубава двойка и е предложил да ги запознае, но нашето момче му заявило, че държи на естественото запознанство. И съдбата му предостави естествено запознанство с точно тази девойка. Имаше и много смешни изпълнения на щастливия момък в ресторанта, но се спуках от смях когато налетя на наемателя си с викове Скъпаааа......

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 14:14 от Рори72

# 287
Нощес подхванах Стартъп.    
 Мене ми е от симпатичните сериали /но пък съм пристрастна, Сузи ми е от по-по харесваните във всичко гледано с нея без BIG /, а най симпатични ми бяха двойката  втори ГГ трапчинко1 + бабата.
Скрит текст:
Мочи и котката го отказа, аз съм инат обаче и като се абстрахирах от усещането за сурово тесто моделът с червен боб си го ям. Този с чай матча обаче го оставям за гости, които не харесвам особенно.
Това така и не се разбрахме, аз го кисна с вода, мъжката част го яде директно. Хубавото е че моделът с нарисувани 3 чушки пресеча настинката на М.

# 288
Изпуснала съм нещо и се чудя кой е г-н Трапчинко 1.Номерирането предполага, че има поне още един и съответно не знам и той кой е.

# 289
Цяла сутрин ми е смешно като се сетя за това JoyJoyJoyJoy Джин ревнува LaughingSmileStuck Out Tongue Winking Eye

# 290
Изпуснала съм нещо и се чудя кой е г-н Трапчинко 1.Номерирането предполага, че има поне още един и съответно не знам и той кой е.
За мен Трапчинко 1 си е Бини, че го знам от повече време, но Криси предполагам говори за Ким Сън Хо, който участва в Старт-ъп. Иначе друг трапчинко в темата е Ким Мин Кю.

# 291
Скрит текст:
нъмбар ту Трапчинко

i 1

харесах си гласът на това хлапе, и шортчетата които ми попадат с него са забавни
https://youtu.be/h64m6LqWIYM?si=WowFJFpQX2dSoLcb

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 20:40 от Krissttinna

# 292
Криси, за кое хлапе става въпрос, че клипчето, което излиза е някакво фен-мейд видео на Stray Kids, но песента е в изпълнение на Пейтън Париш.

# 293
Криси, за кое хлапе става въпрос, че клипчето, което излиза е някакво фен-мейд видео на Stray Kids, но песента е в изпълнение на Пейтън Париш.
Феликс
https://youtube.com/shorts/jt0FQbMFUfQ?si=lYqyTH5756oYnthR
Joy значи и Пейтън харесвам , усетих че ми е нещо към Ван Канто и Сабатон , но не се и загледах че песен и клип са  сглобени заедно.
https://youtube.com/shorts/RbzbSN56M5s?si=eN4wlETa2ZOC8zo4
Joy не обичали, то една кутия която да не отпушва носа нямаше
................................................................
На мен за гледане ми с падна май Принцът и просякът  https://youtu.be/P4zM7jHdVFc?si=YjQCIFNmmdRqv1XZ

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 17:28 от Krissttinna

# 294
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирала съм!
----------------------------------------------------
Крисс, в краткия речник на кръщелниците ни, на първа страница, трапчинковците са на обратно.

Дани, на Джин щях снощи да го пускам целия 6 епизод тук, че е с участието на актьора от Омъжи се за съпруга ми Lee Yi Kyung, ама проспах момента. Повечето го изгледахте и харесахте, като сериал, така че смело го мятам.

Впрочем, самият Джин преди часове отлетя за седмицата на модата в Милано, където ще се присъедини към шоуто на Гучи. На летище Инчон охранителите са опасали феновете, като кордонът им е през около 2 м. Joy
Чакайте и това да го сложа.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 20:06 от profi_1

# 295
Профи умрях си от смях с тез двамата ,големи образи са JoyStuck Out Tongue Winking Eye по едно време даже се чудех кои точно са децата SmirkWinkThinking А това Standing next to you ми е в главата от сутринта  JoySweat SmileLaughingStuck Out Tongue Winking Eye

# 296
  • Русе
Много правилна реакция на летищните власти да държат феновете по-далеч! Пресен е спомена за Сокчо...
Няма делник - няма празник (Чусок), пуснаха ни 7 и 8-ми епизод на "Няма печалба, няма любов"/Не хочу ничего терять/No Gain No Love. Flushed Леле, какво стана - разбра се за най-големия Бок, незаконно-родения. Дали ще намесят и "мама"? За 4 епизода дали си струва да й се е свило сърцето и да е тръгнала да го търси? След 30 години? Имат толкова работи да разясняват с другите герои...и двойки, че едва ли биха си затормозили сценария, макар че нищо не изключвам.

# 297
No Gain No Love е на частна телевизия. Те не се съобразяват много с празници и подобни. Само държавните телевизии евентуално правят промени на програмите си при подобни събития.
.....................
На мен за гледане ми с падна май Принцът и просякът  https://youtu.be/P4zM7jHdVFc?si=YjQCIFNmmdRqv1XZ
Не е точно Принцът и Просякът.
В кралското семейство се раждат близнаци - момче и момиче. Лоша поличба. Момичето трябва да бъде убито, но майката тайно го изпраща вън от двореца. След време синът е убит, но запават в тайна смъртта му и вкарват момичето да се представя за него.

The Crowned Clown и филмът Masquerade са интерпретации на Принцът и Просякът.

# 298
  • пак на Рив Гош
Тази вечер, докато се разхождах из наше село да проветря паяжините от хоум-офиса, слушах оригинала на долното изпълнение и се сетих, че когато Профи го пусна, забравих да кажа няколко топли думи за едноименния сериал, от който е песента - First Love: Hatsukoi. Сюжетът не е много оригинален - история за любовта на двама души. Първата (и последната?). Но е толкова красиво разказан, актьорите са толкова страхотни (и младите Той и Тя, и възрастните Той и Тя), че просто ти дава едно невероятно усещане. Накрая ми идеше да ги напрегръщам всичките.
Фен срещи е правил и на тях е пял на фенките си за първата любов. Wink
"Винаги ще останеш моя любов
Ще помня любовта, на която ме научи
Винаги ще бъдеш единственият ценен човек за мен"

Това е от Япония.

Този с чай матча обаче го оставям за гости, които не харесвам особенно.
Криси, прати ми го на мен! Обожавам всичко с чай матча Joy

Освен Джин, и Woo Do Hwan e в Милано (предполагам по същия повод) - тъкмо днес го гледах на снимки пред Дуомо Grinning

Отивам да гледам 7мия епизод на No Gain No Love. Осмият няма още субтитри Sad

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 21:54 от Роца

# 299
Роци, на руски го има и 8-ми - тук

Общи условия

Активация на акаунт