Тази "couple" култура ми е много смешна. Сега, ако си на 15 е о.к., първи тръпки, забавно им е на дечурлигата, искат да се покажат пред приятелите си, разбираемо е. Но, на 25+ вече ми идва в повече.
2NE1 са взривили публиката на концертите си. Завръщането им си е направо епично. Много звезди са присъствали.
Да пусна и тук информацията за новите сериали, които почват тази седмица.
Family by Choice - римейк на китайския Go Ahead.
Dongjae, the Good or the Bastard - спин-оф на Secret Forest/Stranger
Doubt - след Снежанката ще продължим с тъмните страни на корейската криминална действителност.
Jeong-Nyeon: The Star is Born ще ни въведе в света на традиционната корейска опера и стила на народното пеене известен като "пансори".
A Virtuous Business - още един римейк, но на английски сериал.
След поразбудилата духовете Кралица У, през януари ще се запознаем с още една жадуваща за власт жена - Wongyeong, съпруга на И Банг Уон, който става известен като третия монарх на Чосонската династия - Крал Теджонг. Един от синовете им и наследник на трона е един от най-великите владетели в корейската история - Седжонг Велики.

. А рекламата е от времето около популярността му от БОФ и тогавашната му визия. Беше с по-дълга коса, че го къдреха заради ролята му.

Всеки е зает я с работа, я със сериали...Аз бях "изневерила" с китайско меню, за малко, набързо изгледах 2 сериала. Сега се връщам и се оглеждам. Имам огромен списък.