АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Дани, дори и с рефрешване не се получава. Необяснимото е, че се случва избирателно и само някои не се появяват. С други няма проблем.

Тази "couple" култура ми е много смешна. Сега, ако си на 15 е о.к., първи тръпки, забавно им е на дечурлигата, искат да се покажат пред приятелите си, разбираемо е. Но, на 25+ вече ми идва в повече.

2NE1 са взривили публиката на концертите си. Завръщането им си е направо епично. Много звезди са присъствали.

Да пусна и тук информацията за новите сериали, които почват тази седмица.

Family by Choice - римейк на китайския Go Ahead.
Dongjae, the Good or the Bastard - спин-оф на Secret Forest/Stranger
Doubt - след Снежанката ще продължим с тъмните страни на корейската криминална действителност.
Jeong-Nyeon: The Star is Born ще ни въведе в света на традиционната корейска опера и стила на народното пеене известен като "пансори".
A Virtuous Business - още един римейк, но на английски сериал.

След поразбудилата духовете Кралица У, през януари ще се запознаем с още една жадуваща за власт жена - Wongyeong, съпруга на И Банг Уон, който става известен като третия монарх на Чосонската династия -  Крал Теджонг. Един от синовете им и наследник на трона е един от най-великите владетели в корейската история - Седжонг Велики.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 19:39 от 2в1

# 481
Дани, дори и с рефрешване не се получава. Необяснимото е, че се случва избирателно и само някои не се появяват. С други няма проблем.

2NE1 са взривили публиката на концертите си. Завръщането им си е направо епично. Много звезди са присъствали.
Какво да ги правиш ,ФБ - работа Joy
Вчера изгледах концерта, наистина страхотно завръщане.
Впрочем вторият клип на забавната реклама с Дони е с Park Bom - от 2NE1.
ето и самия клип
https://share.vidyard.com/watch/1gU7e7Q3Gip9KbebsyMRjW?
ето и първия клип с Дони
https://share.vidyard.com/watch/QRYdXb7KuvHGs742gHMwL7?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:30 от Danifin1

# 482
И на мен понякога се отварят видеата в Инстаграм, понякога не. С рефрешване и рестартиране на устройството обикновено се оправят нещата, ако не, нямам търпението да пробвам през различни браузъри и оставам с незадоволено любопитство.🤪 Иначе с проблема на Бел не съм се сблъсквала...

Дани, позволявам си да сложа рекламата с Дони и така. Момченце е тук, но пък е и преди 12 години...

# 483
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И сценаристите са хора, не може да правят само перфектни сериали. Все ще има и някой не чак толкова перфектен. Joy
За сметка на това актьорите са супер сладки и талантливи.
Ей го единият сладур как влиза, за DAZED Корея, паралелно в ролята си от Съседския и в ролята си от тръгналия по големите екрани "Аз, палачът" (или както често му казват Ветеран 2, защото е продължение на предишния екшън Ветеран) - https://www.youtube.com/watch?v=mRG17cZQ4Qg
Впрочем вече се говори усилено за Ветеран 3, ама дали ще има, не е ясно.

На двете летища Инчон и Гимпо винаги има дежурни репортери на Диспатч и Нюсен. Дори и когато няма обявено заминаване/пристигане на някоя знаменитост. То точно тогава дебнат да хванат нещичко скрито-покрито и да го извадят с гръм и трясък наяве.

Имам да си догледам документарито на Джунгкук и почвам да си търся клон, пардон, сериал Mr. Green, на който да се метна.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 21:51 от profi_1

# 484
Още една версия на рекламата на Дони.

С едно уточнение, че девойката от 2NE1 е CL, а не Пак Бом.

Cass явно са си харесвали 2NE1 по онова време, защото още една девойка от групата - Дара се снима в тяхна реклама само, че с Мими - пускала съм ви я преди време.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:00 от 2в1

# 485
На Минчо ли казваш Мими? Joy Познава се, въпреки прическата от първите кадри.

Аз пък ви оставям една съвсем прясна АйЮ да ви покаже какво хапва в Осака + малко от концерта ѝ там.
https://www.youtube.com/watch?v=BQLaIQQt51E

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:22 от profi_1

# 486
АйЮ също е била на концерта на 2NE1 миналата вечер.

Мими е Минчо Joy. По навик от другата тема съм го написала така Blush. А рекламата е от времето около популярността му от БОФ и тогавашната му визия. Беше с по-дълга коса, че го къдреха заради ролята му.

# 487
...
Имам да си догледам документарито на Джунгкук и почвам да си търся клон, пардон, сериал Mr. Green, на който да се метна.
И аз така, търся на кой клон да се метна. Наминах обаче през Шортс-а и не знам тази вечер ще стигна ли до сериал изобщо... 😂Насочила съм се към Няма печалба, няма любов.

Скоро не бях попадала на това с Джи ❤️ https://youtube.com/shorts/YBMRbj_0_Mg?si=0KvG4_V7a15rsIpu

И един прекрасен Ча, който е присъствал на сватба и е откраднал вниманието на гостите 😅😘 https://youtube.com/shorts/64sEdlvzd3o?si=gq7TJZJjBtwDe-XI

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:52 от Margarita N.

# 488
...
И аз така, търся на кой клон да се метна. Наминах обаче през Шортс-а и не знам тази вечер ще стигна ли до сериал изобщо... 😂Насочила съм се към Няма печалба, няма любов.
...
Няколко човека тези дни слязохме от този клон. Joy
Аз в крайна сметка тази вечер си почивам. Каквото и да почна, няма да е сега, а утре.

Много хубав сватбар. Heart Eyes

# 489
  • Варненска клюкарка
Най следваните в ИГ К- актьори
https://youtube.com/shorts/WWt0Bu3NGUU?si=Pk9ahATHPw4ADLWI

Утре започва сериал с номер 7 от списъка, Роци написа заглавието вчера.
Нам Джу Хьок също с много последователи на 8то място с 19,2 М а от повече от 2 г. не е снимал, дори снимки не е качвал, едва наскоро в края на септември след уволнението си от армията. Дано да е поозаптил  нрава си и скоро да снима и той.

Много сладък сватбар😂 Бях гледала едно видео от преди 2 г пак той на сватба, ама се беше вписал в купона - пя песен на младоженците и извъртя няколко чупки, много забавен купонджия е. Преди няколко месеца пък донесох Сокчо и още един красавец на сватба, другия Уин му каза името, но не го запомних. А на видеото с позиращи за снимката гости, дамите гледаха красивите момци и фотографът никак не можеше да им привлече вниманието за да ги снима😂

Марги, мисля че Печалбата няма да ти хареса, но пък ти като ти писне лесно ги зарязваш, та щом си решила, ще видим как ще ти тръгне.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 08:47 от Беллора

# 490
Мисля, че ще ѝ хареса. От трите, които излязоха и гледахме в последния месец и половина, този е най-добрия. Въпреки пристрастията ми към главните в Съседския, в Печалбата сценаристите са се справили по-добре.

Ей ви един много хубав Пако, за GQ Корея, че тъкмо го мярнах в шортса от Белл. Вече освен от раменцата му няма да откъсвам очи и от краката му. Stuck Out Tongue Winking Eye
мърдащ - https://www.instagram.com/gq_korea/reel/DA0THH1Sjni/?hl=bg
и не мърдащ - https://www.instagram.com/gq_korea/p/DAsrGTQyH_l/?hl=bg&img_index=1

Ако не можете да ги прехвърляте със стрелкичките в инстаграм, на горния линк заменяйте 1, в края, с числата до 10, за да видите всяка снимка по отделно.

# 491
  • пустинен пъпеш
Погледах малко от японския Rikon Shiyou Yo(,,Давай разведемся "в дорамата) с Naka Riisa и тъкмо мислех да го оставям ,когато в около 20' на еп.2 първо актрисата обясняваше и показа как може да плаче с едното око само при думата камера и дори когато чете състава на някакъв продукт,а след това в разговор с адвоката си заяви,че самото съществуване на свекърва й е тормоз и започна да изброява провиненията й.Последва и комичният образ на ген директора на агенцията й,който редува ту от вратата на кабинета си да изрича успокоителни думи към гг-ня,както разговаря по телефона в смисъл,че всичко е добре,ту влиза обратно и крещи да не публикуват снимката с изневярата на гг в никакъв случай и колко пагубно за нейната кариера ще е.Та този комичен подход компенсира слабостите.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 12:34 от rududu

# 492
Бел, щях да кажа, че са пропуснали Сокчето сред 10-те с най-голям брой последователи в Инстаграм, ама не са...  Той минава на 11-то място с 11,3 млн. 🤪

Права си - един сериал върви ли ми трудно зарязвам го, пък ако ще да съм изгледала по-голямата част. 😂Приспива ме, губят ми се моменти, започвам да си търся оправдания, раздела стои отворен известно време, а вие тук междувременно сте предложили нещо по-добро или повечко сте се събрали на клона... та и аз съм готова 😂
Ще видим как ще е с Печалбата, снощи преполових първия епизод и се посмях на момента, който беше онагледила и ти - главната и неприличния жест на сватбата на бившия ѝ. 😆Само във въображението ѝ, но той действително си го заслужава, че и много повече...
Обичам когато има от всичко в една история и е в умерени количества.

# 493
Редактирано!  Ами... не пишете. 33uu
-------------------------------------------------
От днес. Цветя от режисьора за всичките му актьори, сбогуване, последни поздрави, споделяне вълненията и bts от телевизия tVn и актьорите от Съседския - https://www.youtube.com/watch?v=3bDjAbymbhM

Ако някъде мернете подобен клип за Печалбата и Заличителя, ще ми бъде любопитно да ги видя.
--------------------------------------------------

Онзи ден ви пуснах пееща актрисата Ким Го Юн (Гоблин). Днес същата е обект на одумване в мрежата. В излъчен сега октомври епизод на шоуто на tVn Three Meals A Day, в което тя участва заедно с Cha Seung Won и Yoo Hae Jin, като показват добра химия на екрана, Го-Юн е облечена с небрежно худи, което именно взриви нетизените. В епизода тримата вършат фермерска работа, но худито на Го-Юн е ... от колекцията Chanel 2024 SS и е на стойност 8,000,000 KRW (5961.03 USD). И на мен не ми се струва нормално да копаеш картофи с такъв аутфит. Joy Макар че тук по нашенско си имаме един лаф - "Ако не си туря ВерсачИто и не си пръсна Шанела, нИмоЙ да почна да култуча доматИто." Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, тя е посланик на Шанел, ама картофите са си картофи. Joy

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 16:41 от profi_1

# 494
  • Русе
Профи, не се тормози! Simple Smile Всеки е зает я с работа, я със сериали...Аз бях "изневерила" с китайско меню, за малко, набързо изгледах 2 сериала. Сега се връщам и се оглеждам. Имам огромен списък.
Но се стремя да ви чета и да плакна оченца. На нетизените никога не може да се угоди - сега Го-Юн е много фешън, ако е с "моята" тениска - ще е селянка...Ама й отива десена...Wink

Общи условия

Активация на акаунт