Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 559
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И при нас достъпът в тиймс беше с училищни мейли и наборът е категоричен, че никога не са му давали други мейли, кодове или пароли.

Щастлива съм, направо ви застреляха в темата на ФЕГ. То човек да не смее да попита за мнение. Joy

# 181
Аз имам мн ясен спомен, че са давали мейл със служебна парола и толкова. А тиймс не е ползван никога. Децата бяха в Класрум на Гугъл.

# 182

Щастлива съм, направо ви застреляха в темата на ФЕГ. То човек да не смее да попита за мнение. Joy
Баш 😏

# 183
  • София
Щастлива съм!, понякога най-добрият учител за един е кошмар за друг. Не се настройвай на база чужди мнения. Остави детето само да си състави мнение. Ти също.

# 184
Ние също не помнехме паролата от тиймса, т.е имаме я някъде записана ама не помним къдЯ😂
Мейла го знаем, че на едно устройство го имаше.. пуснахме нещо за промяна на парола, потвърдих че съм родител.. абе влязохме, ама то голяма скука таз раница, не си заслужаваше усилията 😂

# 185
etomira хич не се настройвам, най ми се иска да са хубав и сплотен клас. Пък сега тази по БЕЛ пишела двойки на килограм. Емиии….
 Като си спомня, какво чудо ни беше класната последните три години и тя им беше  по БЕЛ,  разедини целия клас, та накрая и родителите. Всъщност цялото и поведение си беше чист булинг. Е, само такива учители се моля да нямат!

# 186
Е, вие за едни двойки ли?! (шегувам се) Нашата по математика ги пускаше на двора да се забавляват децата, нищо, че ги чакаше нво Wink

# 187
  • София
При нас има програма вече в дигиталната раница. Почват в 8.20, но късно свършват, доста са часовете.
Редактирам се, в сайта на училището било.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 08:53 от bibi76

# 188
Добро утро!
Програма нямаме, като започват втора смяна. Тържеството за учебната година е в неделя на 15.09, но пък ще е удобно за работещите редовна смяна родители.
Чакам да качат програмата, влязох в дневника НЕИСПУО, обаче Школото повече си ми харесва.

# 189
  • София
Влязох да разгледам мон-ските чудеса щото голямата разчистваше бюрото си и листчето с паролата се появи… Викам, явно е знак да се размърдам и да погледна за какво иде реч Simple Smile

За малките не са давали такива профили. Май.

Само каката ще е различни смени, започва с втора.
Другите двама ще са само първа смяна през цялата година. И затова ги агитирам да си изберат спорт. Много по-лесно ми е с организацията когато са сутрин на училище.

# 190
  • София
18-то за първи път правят такова откриване - два дни. Явно иновация на новата директорка. Ако го направят като есенния празник, ще е хубаво (пак нейно дело). На 11 ми е родителската на малкия, да видим какво ще ни разясни госпожата.

# 191
  • София
При мен в НЕИСПУО стои инфото от 7 клас. В дигиталната раница ми иска код. Ще питам щерката
Нейният РЕВОЛЮТ работи през телефона. Добавихме и дебитната на ПИБ в Apple Pay, но трябваше да идем двете до клон на банката.

# 192
  • София
Ако е навършила 14, може да я ползва чрез телефона. Моят младеж е още на 13 и не може.Това не е условие на Револют, а на Apple и Google play.

# 193
И ние нямаме достъп до дигитална раница или каквото е там. Достъп до тимс им дадоха с учебни имейли, пароли бащата не помни Angry
Малкият пък никога не е имал даже.
Поне обявиха датите на родителските срещи и на двамата(5ти и 8ми клас). Нямаме още разпределение по класове и учители, което ни е голямата драма. Както и да не се окаже, че не познава никого в класа.

# 194
Защо, защо са тези родителски срещи преди 15 септември. Протестирам и колкото и да ме е яд, ще отсъствам....

Общи условия

Активация на акаунт