Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 553
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, 31.10. - 03.11. - есенна ваканция. Увеличили са я с един ден по "искане на родителите", заради което оплескаха Коледната.

# 166
Като почват на 15.09, какво има да почиват в края на октомври?! Grinning

# 167
На мен продължава да ми излиза 2023/2024. Като смених на 7 клас, ме попита дали съм човек и чак тогава ми го актуализира Joy Но на 8-9 упорито - не. Явно за там не съм станала човек още. Smile

Мда, есенна ваканция. И тя в предни години е 1 ден. За нас е добре дошло, че точно тогава мислех да я освобождавам за кратка ваканция.

# 168
  • София
На мен тази есенна ми идва идеално. След тази информация ми дойде силата и сега се опитвам да наглася полети да ходим на гости на сестра й. Ние все щяхме да отидем, но така ще можем да останем един ден повече. Да са живи и здрави в МОН. За коледната се надявам, че директорите ще измислят нещо....

Детето се върна от лагер. Не съм я виждала толкова щастлива и пълна с енергия. Всички деца били супер, учителите са супер, езикът е мега труден, но звучи така красиво и ще го преборим.... И най-якото беше, че успяха да се скарат със сестра си кое училище е по-топ! Smile

# 169
Междусрочната е добре, когато се минава от следобедно на сутрешно учене. В старото училище първи срок учеха втора смяна и ако няма почивка, следващия ден трябва да са сутрин.

# 170
28 октомври също ще е почивен- следизборно.

# 171
  • European Union
Въртяха, сукаха, дните за ваканции останаха почти същите, а добавиха още четири учебни дни. Миналата година дните за НВО на 10 клас бяха учебни, сега вече и за 7 и за 12 клас ще са така.

# 172
  • София
ДЗИ пак ще са неучебни 21 и 23.05.

# 173
Момичета много сте ми полезни. Благодарение на вас успях да вляза в дигиталната раница. 
Качени са преподавателите за момента.

Пак да благодаря!

# 174
  • София
Само аз нямам дигитална раница, братче! Smirk И сега ще трябва да чакам родителската среща.

# 175
  • European Union
Не си само ти. Аз продължавам да подозирам, че от старото училище са нулирали паролата на детето. Дано да не съм права.

Благодаря за уточнението за дзи-то. Не мога да отворя линковете, защото ми е много бавен нета и гледах една снимка, в която не бяха обявени за неучебни.

# 176
Санака, и аз чакам, не си сама. Детето си знае паролата, но ми дава грешка. Отворих и Школо, но си седи в старото училище. Другата седмица вече и за нас ще се разбере, макар че не знам искам ли или да продалъжвам да си живея в розов свят. Мен повече смяната ме вълнува. Първа ще ни е по-удобно, за да се комбинира с брат си. Но и да не е, ще го преживеем.

# 177
Само аз нямам дигитална раница, братче! Smirk И сега ще трябва да чакам родителската среща.
Хич не си само ти без таз раница, старото училище им бяха направили достъп в тиймс с мейл с разширение на самото училище, та даже няма и какво да се напъвам да търся. Добре, че други майчета споделиха учителите, то пък други майчета с опит като ни “успокоиха” , та купон…

# 178
Според мен ако още дава грешка не с до приключили новото училище с образеца, на мен едно по едно изчезваха и се появиха та нямах такъв момент с грешка, но щом веднъж сте влизали ще успеете. Аз с Школо ще имам проблем та до момента, в който синхронизирам профили ще разчитам на нея.

# 179
Хич не си само ти без таз раница, старото училище им бяха направили достъп в тиймс с мейл с разширение на самото училище, та даже няма и какво да се напъвам да търся. Добре, че други майчета споделиха учителите, то пък други майчета с опит като ни “успокоиха” , та купон…
Точно затова, май в невидение е най-добре 🙂. А то си е субективно с мненията, та не бързайте да се притеснявате. Мисля, че класът да се сработят и харесват, е по-важно от учителите. Децата ще са заедно 5 години, при учителите може да има промени. Пък и трябва да свикват децата да са гъвкави и да се оправят в неидеални условия.

Общи условия

Активация на акаунт