Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 218
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И нашата родителска мина. Но още повече ми хареса следродителската.
Я да питам, сега като имаме бележки, че са записани, трябва ли да ги пращаме допълнително някъде, ако вече сме подали заявлението за допълнителната помощ електронно без прикачен документ?
Като си влезеш в профила, ще видиш, че имаш съобщение от социалните за получетото заявление. Като отговор на това съобщение можеш да прикачиш документа.

Да, и така процедирах. Приложих бележките в egov.bg и на другия ден ми се обадиха, че са ги получили и ги задвижват към Социалното подпомагане на нашия район, като ми казаха, че ако са изпратени септември, ще получа паричките към 13.10-15.10, но днес реших да си проверя банкирането и бях приятно изненадана. Заедно с детските са ми изплатили и първата част на помощите.

# 691
Благодаря, момичета. При нас делегирах на таткото първоначалното подаване, но сутринта ми заяви, че нямало как да се добави (разбира се, че без да е проверил), т.е. не му се занимава, ако и без бележката ще ни ги преведат по-късно.

# 692
  • София
И нашата родителска е минала. Цитирам: "Някакви хора говориха някакви неща." и "Ти не ми каза, че трябва да си нося химикал, за да си водя записки." Благодаря на Нелика, че ми каза подробностите.

Аз мисля да купя учебник по френски. Ще й е по-лесно да пише в него, а и да може и следващата година, ако има нужда, да си поглежда.

# 693
И нашата родителска е минала. Цитирам: "Някакви хора говориха някакви неща." и "Ти не ми каза, че трябва да си нося химикал, за да си водя записки." Благодаря на Нелика, че ми каза подробностите.
Simple Smile

# 694
И аз се интересувам къде мога да видя имената на съучениците и да видя колко момичета и колко момчета са. Гледах в школо, излиза ми само тя и учителите. В дигиталната раница въобще не намирам такова меню. Освен някъде в тиймс да е, но там ми е много объркано кое къде е. Моля, ако някой знае, ще съм благодарна да сподели. Благодаря предварително ☘️

# 695
https://myaccount.microsoft.com/groups/groups-i-belong-to
Това е линкът от групата на ФЕГ. Влиза се с майкрософтския профил на детето.

# 696
Много благодаря !

# 697
Много благодаря и аз❤️❤️❤️
Извадих си очите вчера да търся къде е ...

# 698
Момичета търся помощ от тези които са подали по електронен път за еднократната помощ. На  тези полета

Не разбирам смисъла, аз съм родителите, не ли маркирам?

# 699
  • София
Момичета търся помощ от тези които са подали по електронен път за еднократната помощ. На  тези полета

Не разбирам смисъла, аз съм родителите, не ли маркирам?

Това е ако детето е настанено при роднини или близки, или има настойник.
В случая пишеш "не".

# 700
Ние ще сме женски клас - 19 момичета и 7 момчета 😃 Вече имаме дати и за двете класни - и по математика, и по Бел + дати за още 7 контролни. Имаме и програма.
Всичко добре, ама днес се събуди с Т 38.2...
И сега ми е направо ...кажете какво витамини давате, нещо да действа бързо, да може за понеделник да е ОК?

# 701
Поли, цинк, вит Д 3 и вит. Ц. Даваш също нурофен (ако няма алергии), ама нурофен на 16.09.сутринта, за да се вдигне. До тогава мед с лимон, куркума и джинджифил (пак ако няма алергии). И топиш вечер краката в морска сол с много топла вода за 10-15 мин., докато започне да изстива водата. Също правиш разтривка с ракия или със спирт. Това ми е тежката артилерия на мен, ако за 3 дни мине значи сме убили каквото е имало за убиване, ако не мине кофти, отива на АБ работата. И ако не ти се занимава с разни мазаници и домашни бъркочи скачаш директно на авирон (това мога ли да го напиша тук или е реклама:grinn: )

# 702
Аз не давам лекарства. Тя самата е лекарството. Почивка, вода, плодове, джинджифил и чакам.

# 703
  • София
Много благодаря. И аз видях съучениците й. Имат само 4 момчета. Горкичките. За момчетата говоря.

# 704
  • София
poly_mnt111, аз давам Вирухелт. Наборът се гътна онзи ден, сега вече е добре, дори и на тренировка ходи. Дано мине бързо при вас Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт