Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 222
  • 786
  •   1
Отговори
# 750
На добър час на осмокласниците, а и на нас покрай тях Sunglasses! Да е лека годината и да си намерят нови приятели!
Тийна много се вълнува за утре, подготви дрехи, купихме парфюм, иска да го будя утре час и половина преди тръгване Smiley.

# 751
Успешна учебна година на всички, ученици родители и учители! Да са здрави всичките, да попадат в хубави класове с добри съученици с който да създадат приятелства за цял живот! Мойта наборка я изненадах с един забавен подарък, качвам снимка да видите, в интерес на истината мислех, че ми се разсърди но го прие с усмивка!

# 752
На добър час на ученици и родители!
Нека осми клас да им е песен, да срещнат много нови приятели и да имат безгрижни дни 😊

# 753
  • София, Лагера
Както бях спокойна, днес ме втресе. (в преносния смисъл, макар е и в буквален ме втриса, нещо ме хвана летен вирус)
Наборът е относително спокоен, особено на фона на неспокойния 12то класник, на който му предстои година с по 8 уч. часа на ден, и в която оценките от срока им ще имат двойна тежест. Хич не се учудвам, че дребусът се изплаши и избра 2 НЕГ вместо 1 НЕГ. (не правя лоша реклама на 1НЕГ! Просто големият се цели много нависоко, без аз там да нямам пръст!)
На род среща на набора класната каза, че първата седмица няма да учат. Ако сме се притеснили, че другите класове са взели по Х думи вече, тук няма да е така. Първата седмица е за "създаване на екип". Думите ще ги наваксат. Нямам притеснения, на моя приятелка преди 4 год класната й беше същата и тя наистина иска да направи "екип". Използва "иновативни" методи с подхвърянето на топка за опознаване, които аз лично харесвам.
Утре ща го изпратя до училище, за да му покажа транспорта.

# 754
  • София
здравейте,

моят син се държи все едно утре няма да стартира учебната година. Аз се притеснявам и за него, а той си играе с приятели. На въпроса ми днес да взема ли цветя за класната - така ме изгледа все едно го карам рушвет да дава. Взела съм една миниорхидейка да не се набива на очи, пък ако ще да я дава.

Много натоварен ден ще да е. На малката тържеството е следобед в 17:00, ама тръгва с четири тоалета, че участва в тържеството и ще сменят тоалети.

Аз утре ще съм с удобни дрехи.

# 755
Моето е изключително притеснено и тревожно. Не беше никак доволна от стария клас и сега се страхува да не се случи и с новия.

# 756
Хи-хииии, мексито ме подсети! Ама нямам плюшен морков, така че на 1 обикновен ще вържа утре панделка и ще му го подаря на моя Grinning.

# 757
  • София, Лагера
Моето е изключително притеснено и тревожно. Не беше никак доволна от стария клас и сега се страхува да не се случи и с новия.
Големият ми беше така. Не си намираше общ език и общи теми със съучениците. Като отиде в гимназията, разцъфна! В момента е супер социален и щастлив!

# 758
  • Варна
Здравейте!
На добър час на всички ученици , да срещнат нови приятели, да попаднат на истински Учители!
Моят младеж се е притеснил- никой не познава , ще си намери ли приятели, учителите дали ще са строги ,а може ли без цветя..?  
Само моето ли не иска  да носи цвете ,че щели да му се смеят?
Готови сме за утре ,изгладени ризи ,вратовръзки,цветя за всички ,нови обувки..все едно сме на сватба Sweat Smile:
Мислих да сложа една дълга рокля  ,ама като гледам какъв студ е навън ,май ще си сложа и аз нещо удобно .
Дано направя и хубава снимка утре  ,че  не иска и да го снимам..Rolling EyesRolling Eyes

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:26 от Velina_p

# 759
Здравейте!
На добър час на всички ученици , да срещнат нови приятели, да попаднат на истински Учители!
Моят младеж се е притеснил- никой не познава , ще си намери ли приятели, учителите дали ще са строги ,а може ли без цветя..?  
Само моето ли не иска  да носи цвете ,че щели да му се смеят?
Готови сме за утре ,изгладени ризи ,вратовръзки,цветя за всички ,нови обувки..все едно сме на сватба Sweat Smile:
Мислих да сложа една дълга рокля  ,ама като гледам какъв студ е навън ,май ще си сложа и аз нещо удобно .
Дано направя и хубава снимка утре  ,че  не иска и да го снимам..Rolling EyesRolling Eyes
Успешна учебна  година  на младежа!И моят синковец  е така, обаче не иска да ходя на откриването, а аз и без това съм на работа....Днес ми каза:"Мамо, утре сам ще отивам , няма нужда да идваш", хем ми стана хубаво, че е пораснал, хем мъчно, че даже си поплаках😌

# 760
  • София
Успех на всички ученици и на всички на нас родителите. Да бъдат щастливи децата ни.
Моята девойка е спокойна, тъй като се запозна с някои момичета на РС преди няколко дни , отделно от това си общуват от доста време и в Инстаграм групата им.
Ние купихме кутия бонбони вместо цветя защото сме с мъж класен не, че мъжете не получават цветя, но така преценихме. На мен ми се струва малко някак и след това моята се пошегува да му сложим една бутилка уиски, че мъжа ми в къщи има доста бутилки просто си колекционира, но това ще е върха на глупоста та си е просто шегичка.
Готови сме и се вълнуваме двете с нея.
Нека да бъде всичко както иска.

# 761
  • Sofia
Дочакахме, доживяхме Grin На добър час на наборчетата!!! Да бъдат много щастливи, да попаднат на учители-вдъхновители и верни приятели! На майките - спокойствие и блаженство Revolving Hearts

И аз, и тя променихме концепцията за дрехите. Опасявам се да не е единствената по дънки, но пък предпочитам да ѝ е топло и комфортно и нищо не ѝ казвам. Няма да мога да присъствам - в ново училище съм с нов клас, но НЕГ са пуснали линк в youtube за живо предаване на откриването.

Ноеми, вашата класна наистина успява да създаде сплотени класове. За съжаление моят син беше в съседната паралелка в ковид времена и това не се случи Sad За щастие тази паралелка вече е с нов класен р-ел.

# 762
Успешно и вълнуващо ново начало на всички ! Дано всяко дете да се чувства на мястото си!
Готови сме и ние, учебниците са подвързани, тетрадките надписани, вълнува се, въпреки че  той ще е в  същото училище. На първо четене не харесва много класа си, но дано да греши

# 763
Добро утро, ще дрънчим ли първия звънец?! Винаги съм се вълнувала на откриването на учебната година, някак официално вече няма лятно безгрижие и идват сериозните дела Blush

Да е успешна, приятелски настроена и пълна с хубави емоции новата 2024/2025 Flowers TulipFlowers Cherry BlossomFlowers Rose
И аз си представям първата седмица по подобие на Ноеми на класната. На наборката началната учителка така ги забавляваше, за което повечето родители бяха потресени. Факт обаче, че нашата повече се вълнува, че ще ходят след откриването в новото, в старото си училище Joy

Нашите днес ще са с лятна униформа и ще дрънкат зъби от студ Scream

Отивам да опаковам моркови и морковена салата, ако има някой в двора на ТБГ да свирне да си зъзнем заедно Hug

# 764
  • София
А моят вече има домашни. По мат Laughing

Снощи го накарах да влезе в училищния си профил и видя съобщенията от учителя.
Трябва да носи листове и химикал за лагера. А второто домашно ще се предава другата седмица.

Леко се стресна, по няколко пъти чете какво е написано.

Дано попаднат в хубави класове всички деца Flowers Four Leaf Clover
Моят сподели, че едно дете, което е тормозило него и други деца в старото училище, е прието и то в туес. Дано са в различни класове. Иначе ще бъде много гадно за моето.

Общи условия

Активация на акаунт