Книги, свързани с мюсюлманския свят - 3

• 4 916
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
Ти решаваш къде точно да харчиш точките, Озон, Сиела,  Дикатлон и още много други. Ваучерите започват от 10 лв.
Моите точки бяха 60 и ги изхарчих в Озон. Много ми се искаше да купя книги, но ваучерите на Сиела се бяха изчерпали за един ден

# 46
  • Свети Влас
Сега ще видя. Ако имам такъв билет! Благодаря ! Уф нямам толкова точки Disappointed

# 47
  • село в ямболско
Сега пак има на Сиела но за 30лв

# 48
  • Свети Влас
Да, но не ми дава, защото нямам точки според тях.

# 49
Моите точки бяха 60 и ги изхарчих в Озон.
Искаш да кажеш 6000 точки, тоест 60 лв.
Аз чакам да излезе на Надя Хашими новата книга през януари и ще я купя тези точки. Сега напазарувах достатъчно от панаира в НДК, хаха.

# 50
Супа от Нар и Република на въображението са изчерпани.
Явно не ми върви с тази Сиела напоследък.

Diziler, би ли ми препоръчал 2, 3 книги от дългия списък на Сиела, които да са по-разтърсващи и въздействащи. От целия списък съм чела "Да Четеш Лолита в Техеран". Хубава беше но е лека.

# 51
"Докато лимоновите дръвчета растат" и двете на Надя Хашими.
Скрит текст:
И извън мюсюлманските автори: Джон Ланган - "Рибарят" и с две ръце тези на Фредрик Бакман "Човек на име Уве", трилогията "Бьорнстад".... но според вкуса ти, разгледай сайта.

# 52
Ново заглавие на “Жанет 45” от босненския писател Семездин Мехмединович

# 53
Здравейте!
Някой има ли в електронен вариант книги от поредицата на Джийн Сасън " Една арабска принцеса разказва? Бих се радвала, ако ги сподели с мен. sevestakieva@mail.bg

# 54
Аз да похваля "Има крокодили в морето", много прилича на книгите на Халед Хосейни. Прочетох я в самолет цялата (на два полета, отиване и връщане), много яка книга.

# 55
  • София
Ловецът на хвърчила на Халед Хосейни в момента изучават в часовете по англ.език синът ми, каза, че за първи път толкова да му хареса книга. Впечатлен е!

# 56
Да кажа, че "Има крокодили в морето" си има и продължение, но не е издадено в България и едва ли ще се издаде.

През 2020 г. Фабио Джеда и Енаятолах Акбари (героят от първата книга) пишат:

"Storia di un figlio. Andata e ritorno" - Историята на един син. Отиване и връщане.
https://www.amazon.it/Storia-figlio-Andata-ritorno-Fabio/dp/8893883368

# 57
Здравейте, от известно време се опитвам да си спомня една книга в която мюсюлманка живее е пустиня в каменна къща, искаше да избяга, но я заключваха. По спомен беше горещо и прашно, в селището им нямаше нищо, затова мисля,  че беше в пустинята.  Не мога да се сетя заглавието на книгата. Някоя от вас дали знае коя е? Мисля, че беше от поредицата " Преживяно".

# 58
# 59
Съвсем замря тази тема.
Ето един албански автор:

Общи условия

Активация на акаунт