💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 71 898
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
Изабела много прилича на майка си.
Легионера и американката ми харесват.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 00:23 от daviz

# 556
Взели са мерки този сезон-  Спасител на терен, ще го заменят с  Лекар на терен...

# 557
Борчето Микай ми допадна, като гледам с Павката няма да скучаят😁. Имам чувството, че Ралица си е надула устните! 🤔
Допълвам
Нали уж пет отбора щяха да бъдат, защо само три се борят за територия?

# 558
Определено силен кастинг тази година. Доволен съм от всеки участник.

# 559
  • Брюксел / София
Играта е брутална. Има доста силни играчи. Женският каст също е Ок. За сините съм, макар че Добрин от жълтите е машина.

# 560
  • София
Дано с първата битка са вдЕнали какво ги чака... (Особено някои, дето по равно са държали телефон и дъмбелчета.)

# 561
  • Другата България
С половин око забелязвам, че “любимите“ ми варели са намерили ново приложение в нова игра.
Поне са обезопасили участниците в това безумно начинание.

# 562
Супер битка. Светлин срещу Добрин. Калистеника и двамата. Първи на Варелите.

# 563
  • София
Казах, че ще съм за жълтите след визитките, ама веднага се върнах към моите сини 😁
Иначе има симпатични за мен участници във всеки отбор, та ще видим натам. Прекалиха го малко с тези тигели с 2 тона, ама нищо ново под слънцето. Поне са се сетили да ги обезопасят на варелите, че тук всяко падане може да е фатално.

# 564
Не ви ли се струва картината с лошо качество. Не се виждат добре, цветните големи елементи ме изморяват…

# 565
Лелята най-анти за момента и фуражката.
За жалост, всяка година ги гледаме дълго.

# 566
Не ви ли се струва картината с лошо качество. Не се виждат добре, цветните големи елементи ме изморяват…
Да, май е от светлината, но не изглежда добре битката.

# 567
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Арената изглежда много потискаща и зловеща  - сива, гола и грозна. Малко като от филм на ужасите.

Уж позапомних по-голямата част от играчите, докато вървяха визитките, но като започна играта ми стана пълна каша в главата кой кой е и ми е трудно да ги различа в движение.
На първо четене си харесах по някого във всеки отбор.
Тази Галина е една съща Виолета - с ръцете на "Ф" само ръси мозък и нищо не пипва. Единствената, която ме издразни зверски от самото начало и става все по-дразнеща с тъпите си вметки, с неоправданото си самочувствие, с неподходящите включвания и нищоправенето. Как няма да са последни червените, като само четирима бутат. Rolling Eyes
И ми се струва, че Ренито ще е Ахилесовата пета на Дръзките.

# 568
Добре избрани участници, много добре подготвени. Жени, които не мрънкат, изключая инфлуенсърката.  Очертава се интересен сезон 
Само се чудя за какво са им още две племена. И то едните обречени от самото начало. Не схващам смисъла.

# 569
Четвъртото и петото племе утре ще ги презентират и някое племе щв отпадне веднага. И едно от двете племена веднага ще отпадне на играта. Ще бъдат четири племена.
Засега никой не ми хареса особено от участниците. Жените са ми много смешни, какво самочувствие имат всички.

Общи условия

Активация на акаунт