💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 71 890
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Обаче от скачането си пролича, че някои нямат особена култура на движение. Иначе кастингът ми харесва засега.

# 571
Тая с болката в кръста, едва ли ще я търпят дълго. От сега започва зле, още не са я опознали и ще ги издразни много.

# 572
  • Stockholm
Битка без плуване не е битка. Първата битка би трябвало да е много компонентна, а тази беше силова и доста елементарна. За пъзела да не говорим.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 23:45 от silsto

# 573
Не ви ли се струва картината с лошо качество. Не се виждат добре, цветните големи елементи ме изморяват…

Игрите по принцип като качество на картината не могат да се мерят с на БТВ-то продукциите от този тип. Обаче сега все едно с телефон е снимано. Най-вече по-далечните кадри.

# 574
Като влязат и утрешните племена и други ще се откроят

# 575
На Светлин визитка даваха ли?

# 576
  • Варна
Тая с болката в кръста, едва ли ще я търпят дълго. От сега започва зле, още не са я опознали и ще ги издразни много.

Да я питаш, що дири там.

# 577
Сетих се фуражката на кого ми прилича. В първи сезон имаше един кукувец, който си замина безшумно. Имаше същия безумен поглед - налудничаво свиреп. Дано си замине бързо.

# 578
Най-сетне си отговорих на въпроса на кого ми прилича Виолета от сезон 5. На Галина “Генералът” от Сървайвер 3 (сезона, който спечели Ники Мартинов).
Първият така наречен злодей в българско реалити. Това което си спомням от нея е, че беше страшен стратег, както и много отмъстителна. Заради нея си тръгнаха много силни играчи, включително Силвето Радулова (за която имаше слух, че ще бъде в този сезон). Отпадна на крачка от топ 3.
Та за всички, които си мислят, че е имитира Виолета, определено не е така.
П.С Само на мен ли ми направи впечатление, че във визитката пациент ѝ беше Александра Гърдева.

# 579
  • София
Ох, бабет къде е тръгнала...

# 580
Понеже различавам само ПАВЕЛ- браво!
Обаче ми доскуча много..

# 581
Не мога да си обясня как някой с толкова отблъскващо, нелепо и противно държание, да не говорим за калпавия изказ, ще се води стратег, но добре Rolling Eyes все едно пред камерите са в паралелна вселена, нямам друго обяснение

# 582
Видях я Александра Гърдева, явно психопат при психопат отива

# 583
  • Брюксел / София
Инфлуенсърката е новата Мани: като има проблеми с кръста защо е влязла?! И едвам тича. Ами, досадно е другите играчи да носят такива като нея на гърба си Sad

# 584
Ренито тича на умряло (с извинение)

Общи условия

Активация на акаунт