💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 381
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 75
Разбира се, че няма да присъства Добрин.
Надали някой си го спомня, този нагласен победител
Е, това е твое мнение. Всеки в този форум има право на такова. Моето е различно и в това няма нищо лошо, предполагам.

p.s. Алекса присъства в анкетата. Не ми допада грам. Но е редно да присъства, все пак е победител.

# 76
  • Другата България
За най-любим не присъства, това имах предвид.
А както казах, за такива, които не присъстват има опция “друг“.

Разбира се, че е мое мнение и не задължавам никого с него, но понеже ми направи впечатление, че за втори път пишеш, че Добрин не присъства, реших да си кажа мнението и аз за него.
В което няма нищо лошо, предполагам.

# 77
Е, гласувай ти за "друг", когато твой предпочитан човек го няма в анкетата, да видиш колко е приятно.  Да не говорим, че не е честно и не е редно да е в графа "други".  Всички победителите трябва да са в анкетата, както и повечето финалисти. Поне Топ 3 на всеки сезон, участвалите на финалите.

# 78
  • Другата България
Ами не, не трябва.
За любимец Дяволо е пояснил по какви критерии е посочил имената, и това няма нищо общо с онова - дали участникът е бил победител или не. Няма как да е задължително победителите да са винаги посочвани, където и да било, в каквато и да е анкета, защото не винаги победителите са били любимци на публиката.
Като гледам, никой друг няма проблеми с анкетата. Blush
А на мен не ми се  е налагало да “гласувам“ с “други“, защото моите хора винаги са били налични. Ако се наложи, ще го направя, без да мрънкам многократно някъде, че Х е пренебрегнат, щото 99% от хората не го харесват, ама АЗ го харесвам. Като го харесвам, си пиша, че го харесвам и защо, няма драма.
И с това приключвам темата с анкетата, че вероятно е спам този целия...спам. Blush

# 79
Ами ти ми се караш, че съм изразил мнение. Що да не го изразя? За това е свободен форум. Като симпатизираш на Юлиян, то е ясно, че не понасяш Добрин и каквото и да се каже за него, ще донесеш от 9 дерета вода, за да оправдаеш тезата си и да се аргументираш.  И какво от това, че съм го казал два пъти? Ако трябва и трети път ще го кажа. Не е редно и не е честно.  Няма да се свърши света с това ,че не съм гласувал в анкетата. Но и не ми е приятно някой да ме увиква, че съм изразил мнение. Този форум е затова.
И не, не е спам. Става въпрос за анкетата на тази тема, дето се вижда горе, на всяка страница.

# 80
  • Другата България
Карам ти се???
Ти пак си повярва.
Изразих мнение, точно като теб.
А иначе си говори, няма проблем.
Аз пак ще си кажа мнението.
Което не значи, че не разбирам твоето и с какви аргументи го казваш. Естествено, че го разбирам. Просто не съм съгласна с него. Предполагам, може?
Въпросът е риторичен.

Относно Добрин - това, че не го харесвам няма нищо общо с другото - че харесвам Юлиян. Аз харесвам и Пламен, и Веско, който е ощетен дори повече от Юлиян, а Добрин е, беше, просто една пионка. Тупаревска. Което води до същественото - най-много не харесвам Тупарев. Blush
И ако Дяволо направи една анкета кой ви е най-НЕлюбим, и пропусне Тупарев в опциите, ще го пиша на всяка страница в графа “други“.
И с това наистина приключвам, че пак се връщаме на първи сезон, а темата не е за него.

# 81
И аз преди време се разправях заради една анкета. Сега така скрити много често ги пропускам. И така май е по-добре. 😉😁

# 82
  • Другата България
То и аз пропускам, когато се сменят по време на сезона.
Просто защото забравям. Blush

# 83
Може би нямаше да го казвам "за втори път", просто някой каза, че се радва за първия сезон, че все пак набира гласове и аз добавих, че и на мен ми е любим сезон. И водещата ми харесваше (да, знам, че много хора тук не харесват Алекс и знам, че името й изобщо липсва от анкетата). По логиката, че някой е нехаресван тук и не трябва да го има в анкетата... ами тогава трябваше и Алекса да го няма.  Аз бих сложил всички финалисти от сезоните.
И да, увикваш ме, натякваш и размахваш пръст, че "за втори път" съм дръзнал да кажа едно и също. Казвам нещо и веднага някой да се обади "ти що за втори път казваш"... нямам нужда от тези пояснения с нравоучителен тон.

# 84
Учудвам ви се как ги помните толкова добре по сезони. На мен ми е едно мешано в паметта, сякаш всичките бяха скоро.  А хем не гледам ни Ерген ни Ферма ни Диви.

# 85
  • Другата България
Не знам как да го кажа по-...дискретно, затова ще го направя директно, както всеки път - последна грижа ми е кой от какво има нужда, това е форум, в който се пише мнение, а че накърнява нечие достойнство по имагинерни причини - проблемът е на накърнения. Аз не се интересувам от чужди нужди, моите са ми достатъчни.

Учудвам ви се как ги помните толкова добре по сезони. На мен ми е едно мешано в паметта, сякаш всичките бяха скоро.  А хем не гледам ни Ерген ни Ферма ни Диви.
Да ти кажа, на ИВ и аз съм позабравила някои, но основните си ги спомням. Ето сега като прочетох за Аспарух и катастрофата /дано се оправи/, в първия момент не можах да се сетя кой беше. Наистина, едва след като видях снимката и загрях.
Но от “Фермата“, на който формат имам изгледани далеч повече сезони, половината съм ги забравила. Мъгла. Понеже загледах първи епизод на “ДиК“ и там имаше участничка от “Фермата“, изобщо не можах да се сетя коя беше тази девойка.

# 86
И на мен ми се мешат доста от тях. От първия помня близначките, един рошав, нисичък (забравих му името), Добрин, Юлиан, Томас, Веселин.. имаше и един грък с дълга коса.

# 87
  • Другата България
Наско. Blush
Рошавия.

# 88
  • софия
А на мен ми липсват още шест опции, за да си маркирам любимците. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 89
И аз нямам търпение вече да започне предаването и се надявам да имаме свеж,различен,динамичен и запомнящ се сезон и интересни, надъхани и подготвени участници!

Ще следя и гривните, но най-вероятно на запис, ще си гледам ИВ в реално време.
Малко ми е странна комбинацията между Сано и Диляна за водещи, но пък може да се окажат и добро попадение 🤔
Струва ми се, че са подбрани и с идеята да приличат леко на Димо и Ралица, вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт