💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 035
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 750
На мен ми харесват Мартин, военният във Франция, мацката от Америка и момчето с брадичката и калистениката.
Най- противни са ми Димитър и Галя. Рени е наистина супер известна и предполагам ще поостане, въпреки прецакания кръст, защото не се изпуска така 1мл. аудитория. Аз също бих я държала до дупка. Така ще спечелят още от най- младата аудитория, тик ток гърми.
Рени чак супер известна не е. Има някакви там последователи, ама не мисля, че някой кой знае колко се интересува от нея, че да гледа само защото тя участва.

# 751
МНого силен каст, Гривните ще трябва много да се постараят. А си мислех вече, че са на доизживяване ИВ, браво.  Тази Рени само аз ли не съм я чувала? А имам тик-ток, не е да нямам, иначе сигурно като златна кокошка ще я държат за аудиторията.
Не си само ти. Аз я чувам и виждам за сефте.

# 752
  • USA
Ама като започнете така с ТикТок ще рече човек,че е нещо кой знае какво.
1 милион последователи,но колко от тях български и колко от тях са реални,а не платени?
Още повече,че Тикток е платформа за деца и тийнове, които не са таргет на ИВ.

За мен Рени добре се представи на играта вчера,обаче с този кръст доникъде няма да стигне и аз ако съм в племето,първа ще я гласувам,при това с право.Набра още 100 последователи,за бледуваните 1М абонати,може да си ходи вече.
Ясно ми е и на мен,че почти всички се познават,защото движат в едни кръгове, от познат на познат, от приятел на приятел,от Фифо на Гого и ето ги - всичките навързани. Мен това не ме дразни,но предпочитах да са напълно непознати.

За хората гледащи в чужбина - Нетера бг за $55 абонамент за 6м, записването отнема точно 2 минути и пакета предлага 30 канала или нещо такова.Хубаво качество и лесна за ползване. Аз го ползвам за бтв и нова само.

# 753
Абе, със сигурност непълнолетната аудитория знаят по-добре от вас коя е Рени и са потенциална таргет група, която не се вълнува по принцип много от игрите. :д

# 754
  • Germany
Аз пък нямам ТикТок и не живея в Бг, но съм виждала Сузи и Рени. Тийнове са ми ги показвали. Определено аудиторията им е от ген зитата и по-малките от тях, така че е обяснимо, защо из форума не са много познати😉

# 755
Така е, миналата година по време на ИВ, видях момченце в парка, на около 10 да скача и прави някакви неща в духа на игрите. Повлияват се децата,  дано да има повече спортуващи.

# 756
За арената писахте мрачни определения. Като я показаха, първо от високо, си помислих - бетон омазан с нещо черно. После - като филм за зомбита.

Рени с този тен и този нос ми напомня на една българска певица, ма как ѝ беше името.

# 757
  • София
Децата и тийновете са си таргет група за игрите отвсякъде. И има немалко такива които ги следят (повече дори и от нас тук). Много голяма част от хората, които лятото са ходили да се снимат на арените са там заради малчуганите. Имам и много познати, които започнаха да ги гледат заради децата си. Също така идея си нямате колко детски партита и клубове организират т.нар "Детски игри на Волята", някои стават дори по-интересни от някои от оригиналните Joy

# 758
  • USA
Това не е основната таргет група и дори въпросната Рени да е популярна в платформата,то пак да питам - колко от тези въпросни 1м последователи са българи,потенциални зрители на ИВ.... ами,минимална част.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:32 от Adoralova

# 759
Това момиче никакъв шанс да ѝ кажа името правилно, Пиперлинко ще ѝ викам Joy

# 760
Културистката е набарала цяла кора яйца Joy

# 761
Аз пък отказвам да повярвам,че едно 15г дете ще седне да гледа ИВ по 3 часа на ден,вместо да си играе видео игри,да търка телефона или да е навън с компанията.
Навън след 20 ч., едва ли. Предаването не го дават в лятно време.  Предимно деца гледат. Ако вчера бяхте видели фен срещата в София, бяха 90% ДЕЦА.. за автографи.

Децата и тийновете са си таргет група за игрите отвсякъде. И има немалко такива които ги следят (повече дори и от нас тук).
Абсолютно.
Миналата година, когато беше срещата в мола и като редиха пъзели (продаваше се и книгата на ИВ), пак само дечурлига. И викаха заедно с Димо: "Краай! Битката приключи"

# 762
За арената писахте мрачни определения. Като я показаха, първо от високо, си помислих - бетон омазан с нещо черно. После - като филм за зомбита.

Рени с този тен и този нос ми напомня на една българска певица, ма как ѝ беше името.
Да не е на Марияна Попова? Малко ми прилича на нея.
Ех жалко, че е толкова нисък този Микяй ли как се казва, който прилича на Крис Пайн Sunglasses

# 763
Защо всички имат тези чантички на кръста?

# 764
  • До сърцето...
Защо всички имат тези чантички на кръста?
Не  е ли за техниката на микрофоните?

Общи условия

Активация на акаунт