💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 947
  • 1 202
  •   2
Отговори
# 1 065
  • София
Някой да ми обясни, моля, че не дочух. Последните отиват на блатото и се превръщат в тип резерви, както беше миналата година ли?

# 1 066
Учат ли някъде за оператори или ако си снимал с телефон в парка си вече оператор? Отвратителни снимки. Пълна бъркотия и неразбория, безумен монтаж. Не създава драматизъм , а визуален хоас. За пръв път тази године след 5 сезона това много ме дразни. Не съм професионалист в тази област, но качеството пада не заради обстановката в резиденцията, а от това, че не виждам добре игрите. Да не говорим, че все още не знам кой кой е и има смисъл да има дни за капитански битки поне да научим имената на племената и капитаните. Да ни въведат постепенно. Ако така си мислят, че борят някаква конкуренция?  Ама те си знаят- все пишат че са с най-висок рейтинг... Имаше една участничка, на която не помня името, но имаше култура да дава мнение тук по такива въпроси. Липсва ми. Беше доста активна.

# 1 067
  • На Изток от Рая
Някой да ми обясни, моля, че не дочух. Последните отиват на блатото и се превръщат в тип резерви, както беше миналата година ли?
Нещо такова, да. Ще се бият по между си, за да влязат в едно от племената

# 1 068
  • София
Нещо такова, да. Ще се бият по между си, за да влязат в едно от племената

Мдам, язък за гръмкия анонс за 4 племена. Промяна от миналата година явно няма.

# 1 069
Учат ли някъде за оператори или ако си снимал с телефон в парка си вече оператор?
Отвратителни снимки. Пълна бъркотия и неразбория, безумен монтаж.

Дори надписите с имената им показват за секунда, така не съм наясно кой говори.
Синята пъзелистка как се дере ...

# 1 070
А какво става с победителите (участници от предишни сезони) в кастинга от миналата година? В ол старс ли ще участват?

# 1 071
Оф, "сините" и "силните" звучи по един и същ начин от устата на Димо и се обърквам. Много недомислици... А този войник искам да стигне до пъзела да се види, че не може да го реши.
Браво на СМГ!

# 1 072
Кой знае дали са заровени с еднаква дълбочина всички дънери Flushed

# 1 073
Видя се кой е най-добрият пъзелист този сезон ,от Зелените .Всичките други са въздух под налягане .

# 1 074
  • София
Ее айтито какъв Бог на пъзелите е, като зацикли..

# 1 075
  • София
Аз съм потресена колко не могат да го измислят този пъзел... Само като го видиш тоя квадрат, който трябва да излезе от средата, трябва да насочиш двойните хоризонтални парчета над него...

# 1 076
Даже им заковали жълтия пъзел...

# 1 077
  • София
Да видим и Димитър как ще се справи..и той се изтъква 1 час колко е добър..
Браво на Павел..

# 1 078
Браво на Павел!

# 1 079
  • София
СМГ не е шега работа 😉 Радвам се за зелените, доволна съм много и че сините успяха. Все ми е едно кое от другите племена ще падне. Може би само заради голямата уста на жълтия пъзелист бих предпочела те да обитават блатото.

Общи условия

Активация на акаунт