НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 5

• 27 118
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
По спомен беше сутринта, 9-10, нещо такова. Това преди две години, но предвид кога качват всичко останало - графици, информация, горе долу това е диапазонът.

# 226
А ако детето е прието, как става записването, възможно ли е само единия родител да посети лицея или да се пратят необходимите документи по имейл..?

# 227
Мисля, че е само на място. Със сигурност може да е само единият родител, на мен нищо на таткото не са ми искали, той ме чакаше отвън. Само декларацията от сайта им и удостоверението за завършена ПГ по спомен. Това за 1 клас, а за ДГ би трябвало да е само декларацията.

# 228
Някой би ли споделил каква е месечната такса в момента? И за кой клас, защото до пети се включва и обяд

# 229
Зависи от месеца, макс. 280 с храна и транспорт съм имала аз.

# 230
  • София
А с допълнителните дейности?

# 231
Те са както и в градините - зависи на какво се запише детето. Има десетки, всичко общо взето и всяко е с различна цена. Безплатните са два броя - три за момичетата, защото балетът е в друг ден. Т.е. може и без допълнителни, при нас има деца, които не ходят и си остават на занималня по цял ден.

Това са анкетните карти за дейностите: https://www.nukk.org/images/Elektronni%20dokumenti/anketni-katri … a%202024-2025.pdf

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:53 от Ambrosia

# 232
Още 1 деннн
Знаете ли къде изнасят списъка? В кой раздел

# 233
В Прием, но и в Съобщения/Важни новини. Ще се види още при отваряне на сайта, когато е качен. Ще качим и тук, за да остане във времето. Grinning

# 234
Аз едно време за матурата ми не съм се вълнувала толкова😂

# 235
Мен винаги ме е изнервяло това чакане, въпреки че моето чака за детска градина и не е толкова важно. Просто... сигурна съм, че резултатите са готови много по-рано (миналата година стана ясно кога са готови Grinning), не разбирам защо чакат толкова много време. Тази година се застъпи и с класирането в общинските, което е безумно, можеше да си оправят сроковете и да ги пуснат 3-4 дни по-рано.

# 236
  • София
И мен ме дразни това чакане. И освен да подклажда теориите, че се прави, за да се нагласят резултатите за определени неща, друго не постига. Grinning

Пък и да си кажа, не виждам причина защо, ако са готови, не ги обявят по-рано.

# 237
За мен по-скоро е заварена практика на придаване на важност. И все пак можеше да се съобрази поне с приема на общинските училища, записването за които е до понеделник включително. Можеше днес да ги пуснат, за да знаят хората дали или не да си записват децата другаде.

# 238
В стара тема  съм виждала и  качен резултат в 2-3 през нощта

# 239
Това май беше с изцепките миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт