Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
По 60 човека ли класираха от група? Виждам че наслагаха по едно Q на 60 участника от група.

# 196
  • София
Ей чудни са ни момичетата Heart
Q слагат на тези дето се класират за следваща фаза. Сега влязох и разгледах само Бухти се класира. Евето с нов личен рекорд, а Весето за съжаление с тоя гаден пъзел, късата клечка изтегли. Хайде Мимочето, утре сутринта ще ги изяде за закуска или изпие вместо една бира Joy

# 197
  • София, България
Честно казано даже не предполагах, че Равенс имат толкова гаден пъзел като този, който се падна на Весето.
Ние малко гледахме с Джо, по едно време показаха някаква жена и Джо взе да вика, че зад нея се вижда кака й Бухтичка. На мен също ми заприлича, но й казах, какъв е шансът от над 100 човека да се окаже нашата Бухтичка точно в кадър. Еми сега като гледам, точно тя е била с тази тениска.

Аделка, традиционно нас изобщо не ни показват, все още не сме позната сила.

# 198
Супер беше. Аз моя пъзел си го харесвам. Но труден, какво да правиш.
Благодаря за подкрепата.

# 199
  • София
Много беше забавно да сме съдии с Весето Simple Smile аз гледах да заобикалям българите за да не се изкушавам да ги разсейвам, за сметка на това Весето нямаше такива скруполи Simple Smile за да запишем времето на Ели се скарахме с Весето.
Ето една папарашка снимка на Ели

Този на мен, който се падна съм го редила вечер на тъмно и го направих за час и 7 минути. Големия куриоз беше че на 59 минута ми записват времето без да видим че имам 20 части върху пъзела и не съм ги наредила Simple Smile да продължих до час и 3 минути, а Весето и Мими крещят че имам петно без части.

# 200
Веси, според мен наистина си е повлияло, че е труден (даже и както го харесваш Laughing). Нищо, успех утре и да се падат подходящи за вас пъзели Blue Heart Иначе не ни дават много, но аз не съм и очаквала друго. Те на малко хора обръщат внимание всъщност, не само българите са пренебрегнати.

# 201
  • София, България
Бях сигурна, че на Весето й е харесал пъзела, тя много ги обича такива размазани, по възможност в един цвят с няколко нюанса. Щеше да  е яко да се беше паднала онази панорама с глухарчетата, доста пъти я редихте. Joy

Ако Бухтичка живееше в щатите, тя щеше да е толкова известна като Карен, но това е географската ни съдба.

# 202

Ако Бухтичка живееше в щатите, тя щеше да е толкова известна като Карен, но това е географската ни съдба.

Да, и аз все си го мисля това. Остави пъзелите и content-а, ами и по харизма я превъзхожда многократно. Но това е положението. То да беше само в пъзелите така, важи си за много сфери от живота...

# 203
Ехе, благодаря ви за милите думи HugKissing Heart

Доволна съм, че ми се падна лесен пъзел, и то точно такъв, който бях редила благодарение на Аделка Heart Не съм доволна от времето си, завърших за 46 минути, а вкъщи съм го редила(веднъж) за 45 Joy Но това е, дали светлината оказа влияние или друго, не знам. Усещането ми беше, че всичко си наредих много бързо, но накрая с фона около кулата мнооого се замотах. Но когато свърших ме чакаше голямата изненада, Евето и Весето Joy Аз ги оставих в публиката и нямах идея, не съм си вдигала погледа и за секунда.

Ето и линка за Мимок - https://www.youtube.com/live/Z9tMGn6ZnPU?si=71v0oKuKEpiyDRIM

# 204
По 60 човека ли класираха от група? Виждам че наслагаха по едно Q на 60 участника от група.

Аз това с класирането все не мога да го схвана. По 60 от група минават напред, но има значение и от държавата.
Най-добрите от всяка държава(до 30 държави), а останалите до 60 според времената.

Стискаме палци за Мимок.
Успех, момиче! Relaxed

# 205
Браво момичета! То верно много народ участва този път. Снощи изведнъж ме повали адски пристъп на мигрена и нищо не можах да видя, много ме е яд.
Добре, че тук има резюме да вляза в час.
Успех на участващите днес!

# 206
Явно имат квота при класирането. Проверих в групата на Бухтичка от общо 25 участници от Германия са класирани първите 10 по време. От три българки е класирана само Бухтичка, нищо че имаме още една участничка с време 00:52:47, която е на 59 място.

Стискам палци на Мимок!

# 207
Да, първо се гледа най-добрият участник от всяка държава, до 30, след това останалите се класират по време.
Виж в групата на Ели, другата българка е била с добро време, но след нея има участници от Естония, Белгия, които се класират, защото са най-бързи от тяхната държава и не са минали квотата от 30 държави.
При Весето примерно, тя е най-бърза от България, но по време преди нея има 30 различни държави и за това не се класира.

# 208
  • София
Юхуу

# 209
  • София
Браво!!!
Ех, че приятен за редене пъзел (така изглежда)!
От вчерашните само последният ми хареса. Първият беше с мноооого небе, вторият - мрачен...
Страхотни сте, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт