🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 417
  • 438
  •   1
Отговори
# 195
Наистина Мария се държи ужасно неестествено, а графа като хлапак.
Любо Киров беше доста по - обран, реакциите му премерени и си тежеше повече на мястото.
Дара ми е много по - симпатична, защото не се лигави толкова и изразните средства които използва са на място.
За Лечев какво да кажем, той сякаш също не понася колегите си и след толкова години ми изглежда отегчен.
Галена имаше дар слово и беше непринудена, което мисля че допадаше на зрителите. Не мога да разбера защо някои от журито са закотвени там с години, а други ги махат след един сезон.

# 196
  • София
И Камелия и Галена, които все пак не са на възрастта на Дара, също се лигавеха. Мен това не ме дразни. На Графа, Любо и Лечев вече не им приляга да се държат така.

За мен идеално жури би било Лечев, Камелия, Любо, Дара.
А!!!! Е това е то правилното жури ! Любо е класи над Графа!
А Камелия има усет за правилна оценка и изказ! Всяка една дума и е на място

+1 и от мен.

# 197
  • София
На мен пък Дара ми е изключително неприятна и преекспонирана. Само от тоалетната чиния още не е излезнала.
А речта и е пълна с паразитни думи и не само. Веднъж преброих 5 пъти "доста" в неин коментар - беше нещо от сорта на "Ти беше доста...ъъъъ...хареса ми....доста...ъъъъъъ...и т.н "  Не разбирам защо я лансират - толкова инфантилно държане....Михаела Филева е класи, класи над нея.
А Мария е пълната нейна противоположност в комуникацията - има богат речник, знае как да използва изразните средства по подходящ начин, мисълта и тече гладко, няма ъъъъъъъъъ (слава богу) и коментарите са и премерени и ясно формулирани. Личи си, че се е шлифовала през годините. Да, на моменти diva факторът е по-изразен, но пък си има покритие жената -  уменията, таланта, опита.

А иначе във всички световни музикални формати (а и не само) реакциите на журито на моменти са преекспонирани и свръхемоционални, така че не се очудвам - и те се пулят, скандират, ръкомахат...нашите не са по-различни от тях. Да не говорим за Камелия, която се метна права на стола и натисна с крак бутона на Калоян (който е мой любимец).

Аз съм твърдо за по-честа смяна на журито - егати, в тази България са само Любо, Графа и Миро едва ли не (от една страна), фолк изпълнителките и те - Галена, Есил или Камелия (то е възможно да канят и други, но те да не искат:)), Лечев си е вечен, но защо не и някой друг?!Защо да не поканят Жени Лечева за жури например?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:47 от Valena25

# 198
Аааа, това с краката по бутоните този сезон го нямаше, явно като са се гледали после, им е станало ясно колко са нелепи.

# 199
За Графа още преди 10 години си мислех, че е фейк и се облича като тийнейджър, което хич не му отива.

# 200
  • София
На 46 години Графа вече трябва да е наясно че не е тийнейджър, за се държа като какъв и да се облича като такъм.

# 201
  • София
В този сезон може би ми е фаворит Йордан. Поведението на журито и огромния рекламен блок няма да ги коментирам... но има гласовити изпълнители.

# 202
На 46 години Графа вече трябва да е наясно че не е тийнейджър, за се държа като какъв и да се облича като такъм.

Сигурно не сте го виждали като тийн, когато пееше "All Right Baby" и тем подобни. Тогава беше още по-лигав. Младежкото облекло пък е позволително, нали е поп звезда.

# 203
  • Sofia
Йордан продължи ли?

# 204
# 205
  • София
Мария ги върти на бавен огън, всички са на диванчето..

# 206
Еее сектантът Давид до кога ще го бутат
Айде сега и Мария. Ужасен избор Joy
Не и се печели на Илиева Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
  • София
И аз не очаквах точно те двамата да отидат на финал..уфф

# 208
  • София
Добре де, на мен нещо не ми се връзва математиката. Миналата седмица Дара и Влади избраха 4-рима, плюс един откраднат, а сега Лечев и Мария са с 3-ма и един откраднат?

# 209
Всички имат по трима и един откраднат.

Без думи съм за избора на Мария. Да нямат някакви квоти за запълване - ром, чалга изпълнител и Йордан не знам какво точно е (гей, би, they/them?!) 🤔

Общи условия

Активация на акаунт