🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 973
  • 438
  •   1
Отговори
# 420
Дони на какво е заприличал,
с перука ли е?
Дони съсипа изпълнението.Защо всички мислят,че има ,, страхотен " глас и е уникален певец,не знам.А за външния му вид и ,, тибетското" залитане.....не ми се коментира! Няма ли огледало в къщи.

# 421
Ще запомня този сезон с победата на съгражданката ми и песента на испански което едно девойче изпя,забравих му името.

# 422
  • София
Ще запомня този сезон с победата на съгражданката ми и песента на испански което едно девойче изпя,забравих му името.

Ралица Хайдарска

# 423
Петя Панева сякаш беше най-интересна, ако говорим за участници, които пеят автентичен фолклор. Тя беше на гости при Диана Любенова.

# 424

Ралица Хайдарска
От всички участници, Ралица ме впечатли най-много! Кристален и нежен глас!

# 425
  • София
Много харесах Йордан. Направо ме уцели в сърцето с образите, които създаваше на сцената. Артист, не просто певец.

Славея беше ок, гласът й е малко плосък и писклив, но е с добър диапазон. Харесаха ми рокаджийските й изпълнения.

Давид ми беше скучен и старомоден. Не е по моя вкус.

# 426
Да, Йордан беше артист, владееше сцената, къде с пеене, къде с поведение. Славея няма хубав глас, дразнещ е, остър и писклив. Няма и сценично поведение. Въобще, много нескопосан сезон и победител. Дълга ваканция им трябва, всеки сезон става по-зле.

# 427
Много харесах Йордан. Направо ме уцели в сърцето с образите, които създаваше на сцената. Артист, не просто певец.

Славея беше ок, гласът й е малко плосък и писклив, но е с добър диапазон. Харесаха ми рокаджийските й изпълнения.

Давид ми беше скучен и старомоден. Не е по моя вкус.
За мен Йордан си беше попадение! Много хубав глас и скромно поведение.Сам се бори и справя със всичко.
Не разбирам хейта който отнася,заради различната си ориентация ( ако е вярно).
Момчето си има потенциал.
Славея беше чудесна,но честно казано викаше си доста!

# 428
На мен никой не ми хареса от финалистите. До един пяха фалшиво. Дали от вълнение, дали заради лошо озвучаване, дали защото толкова си могат. А за Мария и нейното "Маме" дума да не отварям. Тая за каква се мисли?

# 429
  • Be realistic - plan for a miracle.
И мен фалшивото пеене ме потресе, особено хвалебствията след всяко изпълнение и тоталното пренебрегване, че всички бяха като разстроена цигулка.
Но какво ли се изненадвам, като миналата година спечели най-фалшиво пеещата от всички участници.
На който роднините купят най-много сим карти печели е ситуацията.

# 430
Особено триото в комбинация с Филева бяха потрес. Първо, тя два пъти по-висока от тях, пее като хала. Те трите- смармолечкани с тия китайски костюми, крякат като стадо патици. Просто мъчение за слуха бяха. И една песен за финал избрали...да си късаш главата.

# 431
Бяха ужасно фалшиви триото, направо ми беше неудобно да ги слушам. И аз харесах Йордан - и той беше фалшив на моменти, но поне изпя всичко с чувство.
Спавея викаше доста, не знам кой е казал, че колкото повече викат толкова по-добре. Shazam не можа да разпознае коя песен пее. Пак еднообразна и незапомнени се победителна, която няма да направи нищо след шоуто.

# 432
Бяха ужасно фалшиви триото, направо ми беше неудобно да ги слушам. И аз харесах Йордан - и той беше фалшив на моменти, но поне изпя всичко с чувство.
Спавея викаше доста, не знам кой е казал, че колкото повече викат толкова по-добре. Shazam не можа да разпознае коя песен пее. Пак еднообразна и незапомнени се победителна, която няма да направи нищо след шоуто.
За Славея... вярно, много викаше ! То и емоцията и адреналина си казват думата,но.....А на ,,Адажио " .... толкова лиричност и чувственост има там.....А тя се напрягаше до безкрай! С две думи викането и ,,дрането" не означава: мога да пея!
Коя съм аз,да кажа, ама......Форматът има нужда от ремонт и реконструкция!

# 433
Славея беше чудесна и заслужено спечели.
За разлика от миналогодишната победителка Надежда, която беше голямо разочарование.
И Лаура Паузини викаше на концерта си вчера идентично като Славея. Simple Smile 🎤

# 434
  • София
Shazam не може да разпознае никаква песен, освен оригиналната. Как за разпознае песен изсвирена от незнаен оркестър/бенд, със сменен аранжимент и непознат глас??

Общи условия

Активация на акаунт