Какво ще купя отново - 9

• 81 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
От италианската седмица в Лидл. Много ни харесаха

# 91
  • Mediterraneo

Ох, говори ми! Винаги зареждам по 3-4 кутии Simple Smile Сега има десетина бисквитки в последната и само се ослушвам кога ще ги пуснат пак. В последната италианска ги нямаше. Дали не ги пускаха в друга тематична, сигурна ли си за италианската? Мен за немска ми се върти.

# 92
  • София
Компотите ги оценявам сега, от позицията на времето. Като бях малка, не ги понасях.

Много ми харесва джумайска луканка Молерите. От Кауфланд я купувам.

# 93
Ми май така мернах. Но не съм сигурна.

# 94

Ох, говори ми! Винаги зареждам по 3-4 кутии Simple Smile Сега има десетина бисквитки в последната и само се ослушвам кога ще ги пуснат пак. В последната италианска ги нямаше. Дали не ги пускаха в друга тематична, сигурна ли си за италианската? Мен за немска ми се върти.

Вчера ги имаше в Бургас на Транспортна тези бисквитки- вижте дали и при вас ги няма в момента.

# 95
  • Sofia
Хрупкави ли са?
Може ли да снимате състава?

# 96
На чая от дюли, като му сложиш захар, не става ли компот? Thinking (много обичам компот от дюли, на сладко съм се наяла Simple Smile)

Така го пия, не слагам захар. Вероятно със захар си става компот Joy

# 97
Много са хрупкави

# 98
Тези ги гледах, но не съм ги купувала. Мислех, че са мини вариант на холандските карамелени вафли от този сорт:
https://shop.gladen.bg/product/aldente-holandski-vafli-s-karamel
А гледам, че преди съдържанието им пише "гофрети".
Като гофрети ли са или като посочените от мен карамелени вафли?

# 99
  • ...живея на последния етаж...
Лидълските бисквити не съм ги купувала, но тези от Била вземам редовно. Аз вафли и бисквити не ям, но тези са пристрастяващи.

# 100
Тези ги бях похвалила няколко страници назад. Много ги харесваме. Имат вкус на масло.

# 101
  • Mediterraneo
Лидълските са пристрастяващи също, повярвайте ми Simple Smile
Немска седмица е при нас сега, но пак ги няма. Аз затова зареждам количества, че рядко ги пускат.

# 102
Ризотото на Крина!
Опитахме със зеленчуци и с гъби. Много добро попадение! Често си го приготвяме вечер и в комбинация с някоя лека салатка е перфектна вечеря. Ползвам го и като бърза гарнитура, към пържоли, шницели и т.н.
В кутията има торбичка с ориз, който се вари 20 минути и пликче с подправки, което се добавя в края на варенето. Много добре са балансирани вкусовете и ароматите и няма натрапчивост на определена съставка.

# 103
Ще потърся ризотото. Това ме подсети за подобни на Крина продукти, които харесваме, мисля че има още 2 вида:

# 104
Фин замразен грах с кауфландска марка (на снимката сравнението е с финия грах на Фрешона от Лидъл, този от Кауфланд наистина е фин):

В тигана в средата е грахът Фрешона...

Общи условия

Активация на акаунт