Любители на кучета - 145

• 27 614
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
По-здрави са. Категорично.

# 211
  • Варна
Ванче, как е Зарито?❤️

# 212
  • София
По-здрави са. Категорично.
Моят опит от три, е различен.

# 213
Твоят опит. Като цяло, генерално, нещата не се припокриват с твоя личен опит.

# 214
  • София
Твоят опит. Като цяло, генерално, нещата не се припокриват с твоя личен опит.
Нищо не се разбира.

# 215
Т.е. ти не разбираш.

# 216
  • Варна
Ре, спри да се заяждаш, ок?

# 217
Днес Бергичка си има нова играчка.
Показвам ви една и съща играчка.Grinning Едната изгоряла това лятото от слънцето, а другата нова новеничка.
Още има свирка в нея и голяма игра пада на вън в мокрото и кална.

Скрит текст:

Иначе днес и два чувала храна взех да не я мисля следващите месеца + два вида дентални пръчки, докато дойдат четките за зУбЕ! Joy

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:56 от Реа

# 218
  • София
Защо да се заяжда Ре? Има опит с 3 осиновени кучета и не мисли, че са по-здрави. Доколкото си спомням, сегашното е с алергии.

# 219
Добре - значи от ферма - женските раждат докато могат, а от развъдник само 4 пъти в живота си. Хайде сега да сметнем в един момент в тези развъдници колко кучета между 6 и да кажем 18 годишни им се събират?
Дали ги гледат всичките и ги оставят да изживеят старините си в грижа или гледат да се отърват от тях?
Срещнах пост на жена отглеждаща пудели в инстаграм. И пишеше имам няколко пудела - търся желаещи да ги гледат, пък аз ще ги водя по изложби.Това какво е сега? Тези душици се привързват към стопанина си и после се озовават при други хора. Жената беше американка и пуделите бяха много красиви и предполагам много расови с много награди и отличия. И в крайна сметка аз смятам това за безчовечно. Все едно да имаш деца и да ги водиш по конкурси, ама друг да ти ги гледа.

# 220
  • София
Ре, спри да се заяждаш, ок?
Естела, в случая наистина не разбирам какво казва потребителката.
С теб, признавам си, че съм се заяждала, зааради ковид антиваксърството. Но сега, не се. Не разбирам какво казва.

# 221
Добре - значи от ферма - женските раждат докато могат, а от развъдник само 4 пъти в живота си. Хайде сега да сметнем в един момент в тези развъдници колко кучета между 6 и да кажем 18 годишни им се събират?
Дали ги гледат всичките и ги оставят да изживеят старините си в грижа или гледат да се отърват от тях?
Срещнах пост на жена отглеждаща пудели в инстаграм. И пишеше имам няколко пудела - търся желаещи да ги гледат, пък аз ще ги водя по изложби.Това какво е сега? Тези душици се привързват към стопанина си и после се озовават при други хора. Жената беше американка и пуделите бяха много красиви и предполагам много расови с много награди и отличия. И в крайна сметка аз смятам това за безчовечно. Все едно да имаш деца и да ги водиш по конкурси, ама друг да ти ги гледа.

И да ги продаваш.

# 222
Ванче, как е Зарито?❤️
Зарка Гъзарка засега е добре, пу-пу! Раната зарасна, броя дните.. вече 26 дни и мястото още е чисто, няма рецидив. Капя всеки ден масло от чаено дърво, много хубаво се отрази, а и вони ужасно та тя не го ближе. Може и от това да зарасна Joy
Но си хапва Зарка, енергична е, дано е избягало злото! Благодаря че ни мислиш, esstela! Heart
Момичета, не спорете а давайте снимки на кучаци, да плакнем очаци Simple Smile

# 223
  • sf
Дзак!
Скрит текст:

# 224
  • В близката далечина...
О, това, че не сме ходили в парка, не значи, че не сме правили по 4 разходки на ден. Просто докато беше горещо гледах дългите му разходки да са около километър и половина из квартала. Разходката му в парка е близо 3 километра иначе. Сега като започва да захладнява може да му включа и разходка до морето понякога.

За толкова много разходки просто нямаме време, затова излиза и тича в градината.ПРивечер или след като децата излязат от училището което ми е в близост (тук се учи от 8:30 до 15:30).Старая се да навъртим поне два -три километра, ако обиколим парка по алеята е повече от три.

Може ли, още снимки?
Те, белгийците добре не искат срещи на кучовците, но самите кучовци не настояват ли за по-близка среща???

"...Явно много са ги стресирали в този развъдник, защото мен види ли ме със сини ръкавици да домакинствам  се скъсва да ме лае и после отива и се крие под масата..." - такива работи като прочета и направо такава агресия напира в мен, че такива изверги мога да ги смачкам без жал!

Искат особено по - малките породи.Имам няколко "съселянина" които са благосклонни и оставят кученцата да си играят, но рядко се засичаме с тях по разходките.Има и две голдъндуделчета, много игриви и със свестни стопани.Иначе като цяло задължително кучетата над 12-15 кг (не съм запозната с точност) трябва да ходят на училище, а големите задължително.Мъжа ми казва гледай ги кученцата, като стопаните белгийци са безразлични (разбира се повечето са минали доста уроци и са добре обучени, не като нашия бяс, който само търси внимание)
Ето малко снимки, като първата е деня в който го взехме.А там където е под стола, така се самонаказва като осъзнае, че е направил беля (по собствена инициатива).

Общи условия

Активация на акаунт