Името на моето дете

• 15 284
  • 497
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Е кой е виновен в случая? За мен всички, най-много таткото.

# 406
Еми тя ситуацията не се е успокоила, пак има напрежение.

# 407
  • София
Българите си имаме една поговорка, която е актуална за всяка ситуация - "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава".
Той: Искам баница  "Да се смени името"!
Тя: Добре, ето ти.
Той: Искам баница "Детето да се казва Хуйчо, иначе си тръгвам"
Тя: Добре де, нека мир да има.
Той: Искам баница "Мама да живее с нас"
Тя: Ще се скараме, ама хайде, яж.
Тя: Искам баница "Дъщеря ми да се казва "Калина"!
Той: Ооо, не може! Виж какви кавги станаха! Не ме занимавайте с глупости!
Тя: Искам баница "Да живеем отделно като самостоятелно семейство"!
Той: Не може. Мама ще вдигне кръвно!

# 408
А, как ще му казвате накратко? Бориса - Боре или как? Звучи ми мъжко това Боре, като обръщение към кръстника.

# 409
Знам, че тук има много настоящи и бъдещи майки на момчета. Последните страници са нагледен пример как НЕ трябва да се възпитава мъжка рожба. 🙏

Рори72 и Елора, съжалявам много за всичко, през което сте преминали. Дано оттук насетне ви чака само добро.

# 410
  • София
Знам, че тук има много настоящи и бъдещи майки на момчета. Последните страници са нагледен пример как НЕ трябва да се възпитава мъжка рожба. 🙏
Скрит текст:
Рори72 и Елора, съжалявам много за всичко, през което сте преминали. Дано оттук насетне ви чака само добро.
А, и женска също. Момичетата трябва да бъдат възпитавани да уважават себе си.

# 411
Авторке, затваряй вече темата, че само ще се натовариш още повече.

Ако имаш нужда, сподели с вашите калс е развиват нещата. Тука най-много да те настроим срещу мъжа ти и свекървата. Не, че не са за бой, но се съмнявам това да ти е от полза., както са ти в къщата.

Сега ти трябва успокояване на обстановката и  позитивни емоции, а не да се ядосваш все повече.

Някой много правилно каза - силата е в теб, каквото ти кажеш, така ще стане. Ти не си дори зависима, което сега не го оценяваш, но е много важно.

Боби е галеното на Борис/а, съвсем нормално унисекс име.

# 412
Ами не, те някои майки съвсем целенасочено така си възпитават синовете. По-скоро девойките добре трябва да си отварят очите и да преценяват дали ги устройва да живеят с мамино синче.

# 413
А, как ще му казвате накратко? Бориса - Боре или как? Звучи ми мъжко това Боре, като обръщение към кръстника.

Не са и мислили сигурно.
Бориса Борисова, ако харесва на авторката, добре. Но едва ли. Кръстникът и той Борис.
Някога като кажеш Иван Иванов или Петър Петров звучеше монотонно, но сега може да е модерно. Не знам.
Аз лично Бориса за пръв път чувам. Борислава да, Боряна,  какви ли не, но Бориса ми се струва малко измислено.

# 414
Ох, Боряна е толкова красиво име. 😍

Иначе в Google излизат две актриси - Бориси. Име си е, просто не е популярно. На галено сигурно Бори и Боби, то няма какво друго да е.

# 415
Няма значение дали името се харесва на болшинството.

# 416
Ох, Боряна е толкова красиво име. 😍

Иначе в Google излизат две актриси - Бориси. Име си е, просто не е популярно.

Не знаех. Важното е авторката да е сигурна, че това е името, което й харесва.
Бояна също е хубаво име (ако държи да е на мъжа й).

# 417
Това деяние,една жена ,да изисква детето родено от друга жена ,да бъде записано (кръстено,наречено) на нейното име ,трябва да се КРИМИНАЛИЗИРА! От 5 до 10 години.

# 418
И моето име е сменено в съда с довод "почитане на свекървата, която е на смъртен одър". Тази свекърва, на смъртен одър, тровеше живота на майка ми и баща ми още 30 години.

# 419
Това деяние,една жена ,да изисква детето родено от друга жена ,да бъде записано (кръстено,наречено) на нейното име ,трябва да се КРИМИНАЛИЗИРА! От 5 до 10 години.

Одобрявам Grinning

Боряна е много хубаво име. И на мен ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт