Ще раждам в частна болница и ще ми издадат направление за раждане около месец преди термина. Ако обаче бебето тръгне преди това, дали ще мога да мина без направление и все пак да се покрие от здравната каса нещо.
Моля да ме поправи някой, ако греша, защото ще раждам в Надежда, и, ако има как да спестя по някакъв начин някой разход, много бих се радвала!

В Надежда раждане с упойка е 2970 лева за здравноосигурени пациенти. Останалото се покрива от НЗОК. Без упойката е 2700 лева.
Не знам какво точно доплаща здравната каса, при все факта, че в държавна болница ако отидеш на раждаш не плащаш.
Та май няма как да се спести някой лев, освен ако нямаш допълнително здравно осигуряване.
Skady, кога ти е термина?
*Sweety*, ей сега ще мине и ще замине. И съм сигурна, че като го видиш ще забравиш всичко.
Stasy28, колкото повече стои бебето, толкова по-добре. Но ако излезе и по рано шанса вече е много голям за бързо възстановяване на бебето. Недей да мислиш негативно, най-малкото че не можеш да промениш събитията, и само стресираш себе си.
Моят на ЖК, за раждането ще е друг.