ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 34 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Джу06 няма да се притесняваш вярвам че всичко ще е наред стискам палци и чакаме добри новини

# 661
Стиснати палци имаш и от мен, Джу! Сигурна съм, че всичко ще е наред, браво, че бързо сте реагирали и си под наблюдение. Hug

# 662
  • UK
Джу, чакаме добри новини! Всичко ще бъде наред!

# 663
Джу,и аз съм в отбора на стиснатите палчета.Дано всичко е наред,но и да се родят сега,са достатъчно развити.А и пред прееклампсията,това е единственото решение за правилен ход.Успех отново

# 664
Джу, кураж, мила! Всичко ще бъде наред! Бебенцата са вече големи и ще се справят добре навън, важно е ти да си спокойна и да не се тревожиш доколкото е възможно. Стискам палци, дръж ни в течение!

# 665
Джу, с теб сме 🤞 чакаме новите бебчета, успех!💐

# 666
Джу стискаме палци ❤ Така се вълнувам за всяка една от вас… Колко странно е това мини общество, което си създадохме, дори не си знаем имената, а все едно се познаваме. Обещайте всички, че ще си правим нови групи и докато си отглеждаме децата, че иначе много ще ми липсвате 😀

# 667
Джу стискаме палци ❤ Така се вълнувам за всяка една от вас… Колко странно е това мини общество, което си създадохме, дори не си знаем имената, а все едно се познаваме. Обещайте всички, че ще си правим нови групи и докато си отглеждаме децата, че иначе много ще ми липсвате 😀

Обещавамее ❤️

Jojo, ти в БГ ли беше или не, колко хубаво, че дават бебчето почти веднага след секциото при вас.

# 668

Обещавамее ❤

Jojo, ти в БГ ли беше или не, колко хубаво, че дават бебчето почти веднага след секциото при вас.

В Испания 😊 Нямам представа обаче дали е масова практика или съм попаднала просто на такова място🤷🏻♀

# 669
Джу, всичко ще бъде наред! Стискаме силно палци всички! 🍀

Нас ни изписаха в неделя и вече сме си вкъщи. 💙 Беше много емоционален момент. Но от вчера баткото е с кашлица иии настръхвам… Цяла бременност се подготвям уж психически, че ще е такова положението с вирусите, но не съм готова изобщо. Много се моля бебчо да не се зарази.

# 670
Джу, стискам палци всичко да е наред. Бебенцата са вече големички и ще са силни и борбени като майка си.
Тази стая за раждане толкова отпускаща изглежда, че на човек да му се прииска да си направи така в къщата.

# 671
Добро утро, мами. Как сте след уикенда с това прекрасно време?

Вие колко често усещате бебчовците си в края на 36та седмица? В приложението и в нета пише, че движенията намаляват поради намаляване на мястото, но честно казано се тревожа… от вчера имам чувството, че съм усещала бебка 3-4 пъти само, тази сутрин сякаш изобщо. Преди 30 минути хапнах, обикновено почва да се протяга. Как е при вас?

# 672
  • UK

Вие колко често усещате бебчовците си в края на 36та седмица? В приложението и в нета пише, че движенията намаляват поради намаляване на мястото, но честно казано се тревожа… от вчера имам чувството, че съм усещала бебка 3-4 пъти само, тази сутрин сякаш изобщо. Преди 30 минути хапнах, обикновено почва да се протяга. Как е при вас?

Не е вярно, че движенията намаляват, шишарче, просто стават по-различни поради това, че бебето има по-малко място за движения. Вероятно има моменти от деня, в които твоето бебе е най-активно - ти знаеш кои са те, и ако нещо ти се струва различно или те тревожи, бих те посъветвала да се чуеш със следящия лекар или акушерка.

# 673

Аз го усещам много често през повечето дни и движенията са доста силни. Но има дни, в които не е така и движенията са много леки и по-непостоянни. Даже бях писала тук преди седмица-две. Отидох на извънредни тонове и всичко беше наред. Според мен просто си беше сменил позицията.

# 674
Аз съм 38+1 и бебето е доста по-спокойно и неактивно спрямо предните седмици. На мен пък ми дойде някакъв прилив на енергия след двата дни, в които едвам се влачех и бях супер изморена. Вчера изчистих цялата кухня, избърсах и преподредих всички шкафове. Май не остана стая и шкаф, който не съм изчистила. Желанието за гнездене последните седмици е толкова силно, чак се чудя на ентусиазма си.

Общи условия

Активация на акаунт