Термин Ноември 24 - тема 3

• 28 013
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, момичета, ще гледам да го свърша по-скоро това, че Малчо го издърпаха за началото на ноември и рязко ми скъсиха с почти месец термина Grinning Хем секцио, хем върви големичък. Мъжка му работа, ще ми разбие корема, такъв е шавлив....

# 196
  • Sofia
Проблема според мен е ако не се намери педиатър кой може да издаде болничен за майчинството - някой знае ли? Първия е 45 дневен, втория май беше от педиатъра на детето или бъркам?

# 197
Вашият личен лекар може, не е задължително да е педиатър.

# 198
Охх, педиатрите... В нашия квартал никой педиатър не записва нови пациенти. Алтернативата ми е в съседни големи квартали, които колкото и близо да са, са ми далече и неудобни. С ММ си говорим да говорим да запишем малката при нашия ЛЛ, пък той ако прецени да ни дава направления за педиатър. Поликлиника България и аз мислех като финален вариант, но и на мен не ми е никак удобно.

# 199
Ние ще запишем бебчо при нашият ЛЛ и ще си ходим на прегледи в Надежда с пакет до първата годинка.

# 200
  • София
Ние ще запишем бебчо при нашият ЛЛ и ще си ходим на прегледи в Надежда с пакет до първата годинка.

На мен също това ми е план Б.

# 201
  • София
А ЛЛ приемат ли бебчета, моята днес каза, че не може да запише под 3 г. защото трябва да се ползва отделен кабинет/или нещо подобно.

# 202
Има такива, които са и педиатри, ако не се лъжа, поне моята бивша лична беше такава и си приемаше и бебета, но вярно, че за тях имаше отделна стая.

# 203
Винаги досега (смених 1 път града, 1 път моята ЛЛ се пенсионира и сега съм при 3та ЛЛ) съм записвала баткото при моята ЛЛ и съм изключително доволна от лечение, давала ми е и за педиатър ако искам талон. Бебето пак ще е при нея.

# 204
Момичета, започнахте ли да следите тонове? На мен днес ми беше за първи път в 28 + 4 г.с. Излезе и една контракция ,като от време на време коремът ми се стяга за около 10тина минутки, та ще повторим във вторник тоновете пак. Вие правихме ли тонове вече? Имате ли стягане на корема?

# 205
Аз не съм още. Днес влезнах в 28 седмица , другата сряда съм на преглед, ще бъда 28+6 и ще видим АГ какво ще каже.

# 206
Аз вече два пъти ходих на тонове, от 28 г.с. започнах. И двата пъти според АГ са били перфектни. Нямам значителни стягания на корема, макар че в началото на тази седмица на няколко пъти ми се стори, че леко ме пристяга за няколко секунди, след което се отпуска мускулатурата. Утре влизам в 32 г.с., кога се изтърколи времето! 🥲

# 207
Аз успях днес, лекарката каза, че няма никакъв капацитет за нови деца, но приема втори, трети и пети братя и сестри на нейни вече пациенти. Каза, че се ходи с акта за раждане и тя записва детето и така, разбрахме се, камък ми падна.

# 208
Ходих веднъж, 30 + 3 съм.
Сега след 2 седмици пак.

# 209
Относно потъмняването на зърната и при мен е много, даже не са само те, а и по целите гърди има тъмни петънца, като при зърната. Подмишниците ми също потъмняха, но няй-странното е, че линията на корема ми където се свързва с пъпа оформи едно голямо кафяво петно около целия пъп. Виждала съм бременни коремчета, но това петно при мен на другите не съм го виждала.

Общи условия

Активация на акаунт