Термин Ноември 24 - тема 3

• 28 185
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, замисляли ли сте се с какви връхни дрехи ще откарате до раждането? Grinning Аз получих някакъв факс и пробвах няколко от есенните ми якета, които естествено няма шанс да закопчая. Освен да си ходя така с тях, без да са закопчани, защото терминът ми е в края на октомври / началото на ноември и да се надявам, че няма да са мега студове.... Не ми се взимат дрехи за толкова кратко време.

# 256
Преди две седмици много оптимистично се опитах да се набутам в старите дънки, наместих баджаците, ама корема - йок. Много се смях като се погледнах в огледалото. Двете ми палта за зимата от миналата година все още ми стават, както и някои по-есенни рокли, но няма да успея да се класирам в есенните якета. Ще си ги нося откопчани явно, и на мен не ми се купуват специално дрехи, и то точно преди финала. И панталони имам само два, дето не ми стягат на корема..абе ще скалъпя нещо. 😀
Нямам никакво желание за пазаруване за мен си.

# 257
Няма ли как да вземете нещо втора ръка от фб групи примерно? Не нещо ново

# 258
Ох, може би аз членувам в кофти ФБ групи, но в повечето от тях се предлагат откровени боклуци. Особено за малчовците. Тук таме намирам нещо читаво, иначе не.
А за дрехите, аз лично съм с доста нетрадиционни мерки и трябва да си го пробвам че да съм сигурна, че ще ми стане. Не е една беля. 😀

# 259
Момичета, каква козметика мислите да използвате за бебчето, насочили ли сте се вече?

Аз се спрях на Wooden spoon за сега

# 260
Няма ли как да вземете нещо втора ръка от фб групи примерно? Не нещо ново
Огледждам се най-редовно, дано изпадне нещо 😃

# 261
  • София
Аз за щастие имам тънко палто прехлупващо се с колан и две сака оувърсайз, които не носех преди това, ще спасят положението. Купила съм 1 дънки много намалени за бременни (още са ми големи и ужасно неудобни) и вчера взех чорапогащник 100 ден от Лидъл който да нося с 3-4 рокли които имам и знам че ще ми станат.
Голям късмет с бременност лятото, която си изкарах със старите рокли. Много е безсмислено за мен да се купуват дрехи за бремени, които освен че са скъпи са и грозни.
Ако много закъсам, ще видя вторите употреби и гардероба на мъжа ми 😀.

# 262
Не знам дали е късмет да сме бременни лятото, аз на жегите не издържам.

Иначе грозни дрехи за бременни вярно няма смисъл, но има и доста елегантни. Аз имам такива, които много добре стоят, но повечето ми ги подариха. Има и по китайските сайтове - тему, shein, сега не съм сигурна за качеството, но ако е за няколко месеца, няма такова значение

# 263
За връхните дрехи някак си не се притеснявам, Октомври ще го изкарам в майчинство и основно вкъщи. Якетата ми стават всички разкопчани, ако стане много студено ще взимам едно бомбър яке на ММ. За толкова малко време не ми се иска да си купувам връхна дреха, независимо дали 2ра ръка или не.

Иначе за дрехи си реших проблема - занесох на шивачка всички мои панталони с връзки/ластик - ленени, дънки едни имах, широки разни. Махна ластика, остави връзката, и е страшно удобно. Ако имате такива панталони, занесете един-два на шивачка, после ще продължите да си го ползвате и ще си го харесвате Simple Smile
И от ШЕИН си взех един клин за бременни дълъг с колан за корема. Така че мисля,че ще закърпя положението.

С бельото имах неочакван проблем, от сутиени с чашка А и с подплънки минах на Б... и сега съм вече на бралети М и Л. Пълен шок, честно. И не толкова заради чашката, макар че тя се удвои, но гръдната обиколка ми се разшири. Взех си и разширители на сутиени за закопчалките.

# 264
Какви връхни дрехи чак толкова. Само аз ли умирам от жега и климатика ми бичи на студено? Simple Smile
Винаги може да се сложи нещо връхно, дори и разкопчано.
Един панталон само си купих за бременни, всичко друго е рокли, които не са за бременни, но по-широчки.

# 265
Това с бельото и аз го играх. Може би единственото нещо за бременни, което си купих бяха бикини, от тези които минават под корема. На мен чашката ми нарасна само с един размер, но пък за мен е много. Никога не съм била с такива. 😀

Замислих се след като родя в болницата, какво бельо да ползвам. Май ще си купя няколко чифта по-дълбоки бикини, страстоубийки. 😂 Мислех и за еднократно бельо, но не знам дали няма да ми е некомфортно. Дамите, които са минали по този път, споделете опит. Ще ми е от полза да чуя мнения, преди да започна да събирам багаж.

Иначе и на мен все още ми е топло, ходя си с летните рокли. Тази нощ се събудих от жега и задух, гледам до мен ММ се покрил даже с две одеала, а той е този, на който все му е топло. Не знам аз ли съм шантава, или той нещо се е чалнал.

# 266
Аз пък нямам нито един чифт дълги гащи, които да ми стават. Един стар анцуг за вкъщи без ластик и това е. Навън излизам по къси гащи и тези дни трябва да купя нещо, защото става хладно.

# 267
Еднократното на мен ми беше неудобно. Отделно и са с умалени размери, вземете 1 номер по-големи.
Аз ще заложа на бабешки гащи. 🤫😁

ПП и моят мъж беше завит с одеяло, а аз ще пукна..

# 268
  • София
Аз купих от Лидъл вчера сутиен и два потника за кърмачки, не че знам дали ще ми стават. Вече едва търпя сутиени (макар че имам безшевни, без банели), и все си мисля, че ще съм на вариант потник у дома.
За гащите дори не знам бабешките откъде се купуват, но ще търся

# 269
Аз тези бабешките съм ги виждала по китайските магазини. 😀

Общи условия

Активация на акаунт