Термин Ноември 24 - тема 3

• 28 171
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Смисъл от бебешките препарати има заради миризмите и липсата на агресивни съставки. В същото време обаче за петна от бебешки експлозии (ако ме разбирате ;D ) съм взела Фрош за петна и един препарат от амазон на основата на ензими специално за бебешки бели. Та това хич не са щадящи препарати, може би след използването им ще трябва да пускам допълнителен цикъл на изплакване.
За бебешки пюренца не е ли рано? Вие си имате съображения, естествено, учудих се Simple Smile

Вие с бебешкото пране как смятате да подхождате - да се събира в отделен кош за пране - какъв, от плат или пластмасов? С капак или без? И коша къде седи, в детската стая или в спалнята ви или в банята? Малко базови въпроси, ама наистина се чудя къде да го сложа. Ако е без капак, не се ли омирисва в стаята?

# 241
С още един цикъл за пране ще е супер според мен.
Аз съм сложила кош с капак в детската стая, където ще са всичките дрехи на малката. Там ще го държа през цялото време.

# 242
https://amzn.eu/d/78xrNLf

Здравейте! А към какви помпи за кърма сте се отиентирали?

# 243
Правим пюренца от домашни плодове, които не са пръскани с нищо и не са купешки, защото, когато дойде време за захранване с някои от тях, още няма да им е сезона и да са узрели, понеже ще е ранна пролет. Не искаме да купуваме, че ги пръскат с какво ли не и им слагат всякакви торове за бърз растеж и т.н.

Много от зеленчуците не зреят на слънце, а под специални лампи и със специални добавки, за да узреят за два дни вместо както е нормално за десет, примерно. Едни домати, краставици, или ягоди от магазина или дори от пазара почти нямат вкус. Нашите от градината са толкова наситени на вкус, че чак се чудя как съм яла салати и ягоди, докато живях в апартамента. Разликата във вкуса е направо притеснителна.

Затова ги правим сега, поне първоначално да яде чисти неща, пък после и ние ще купуваме сигурно Smile Бабите ни дадоха домашни праскови, ябълки и круши, и някои зеленчуци, че като сме почнали..
Взела съм за по-натам едно уредче за готвене на бебешки пюрета. Навита съм да ги приготвям сама, когато бебка стане на 5-6 месеца, но ще видим как ще потръгне. Ако не става - от магазина, и така.

# 244
Извинявайте,
бихте ли ми показали линка за поръчки на next? Благодаря!

Ние буквално днес поръчахме дрешки от HM и Next. В HM имат до края на деня намаление 20% на бебешки дрешки и доста пари спестихме. Мисля да почна да ги пера началото на октомври и ще купим Тео бебе, него съм си харесала за препарат. Четох,че омекотител не е нужно.

# 245
Skady, ама ти от собствената градина! Еее, сега те разбирам напълно, и съм напълно съгласна с теб, щом имате тази възможност!

# 246
Имаме кош за нашите мръсни дрехи, втори за детето, сега и още един за бебето. Сложили сме ги върху пералнята и сушилнята, нямат капаци нашите. С първото дете нищо не ми е миришело. Може би 1-2 пъти да е пропуснал памперса, но веднага съм изпирала на ръка и накисвала в легенче, а после с другите дрешки в пералнята с бебешки прах и без омекотител.

# 247
https://www.nextdirect.com/bg/bg?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwlvW2 … _wcB&gclsrc=aw.ds

Или пишете Next Bulgaria в търсачката и веднага ще ви излезе сайта. Поръчах днес, пише,че доставката ще бъде в събота 14ти на адрес. Ще видим.

Извинявайте,

Ние буквално днес поръчахме дрешки от HM и Next. В HM имат до края на деня намаление 20% на бебешки дрешки и доста пари спестихме. Мисля да почна да ги пера началото на октомври и ще купим Тео бебе, него съм си харесала за препарат. Четох,че омекотител не е нужно.

# 248
Много благодаря! 😊

https://www.nextdirect.com/bg/bg?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwlvW2 … _wcB&gclsrc=aw.ds

Или пишете Next Bulgaria в търсачката и веднага ще ви излезе сайта. Поръчах днес, пише,че доставката ще бъде в събота 14ти на адрес. Ще видим.

Извинявайте,

# 249
Момичета, каква козметика мислите да използвате за бебчето, насочили ли сте се вече?

# 250
Момичета, каква козметика мислите да използвате за бебчето, насочили ли сте се вече?

Аз май ще си взема Бочко. Супер е бюджетна и, ако реално няма нужда от медицинска, върши супер работа. Иначе с баткото взимах Мустела.

# 251
Бях на преглед и както бебето през цялото време до тук вървеше с 4-5 дни по-напред или по-голямо, сега е с 4-5 дни по-назад, лекарката ми изписа някакъв протеин и каза, че за сега не е притеснително защото се касае за дни, но все пак ми е много странно и се притесних, тя каза, че било симетрично и затова не я притеснявало, иначе кръвотоци/доплери и всичко е супер, как така сега стана, 26+5 г.с съм, а размерите му отговарят на 26+1 Neutral Face

# 252
Измерванията на този напреднал етап не са много точни. Не бих се притеснявала много

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 22:15 от Zimk02

# 253
  • София

Аз купих Биодерма за начало, защото си ги харесвам. А и хванах доста голямо намаление.

# 254
Ако ѝ е трепнала ръката за момент, ето ти го неправилното измерване. Пий протеина, който ти е изписала, няма да ти навреди и не се притеснявай. Щом всичко останало е наред и аз не бих се притеснявала.

Общи условия

Активация на акаунт