Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 654
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм при доктор Едвард Михайлович, вървя към естествено аз, не искам секцио, дано не се налага.
Термина ми е за 28.11. 🥰

# 61
  • София
Аз съм при д-р Бътева-Христова и вървя към секцио по медицински причини, терминът ми е 06.11, та ще ви преваря със сигурност, живи и здрави 😀

# 62
Ти ще ни отвориш пътя и ще споделяш отзиви първа 🥰

# 63
Момичета постоянно ми е горещо и ме обливат горещи вълни… особено нощно време се събуждам вир вода … На някоя друга случва ли ѝ се? Дори да съм усилила климатика, пак не помага 🤷🏼♀ Тази нощ съм разтворила навсякъде защото е хладно навън и все тая….. на мен ми е ужасна жега😳😁

# 64
Ох, аз съм супер зиморничава по принцип и обичам топлото, но откакто съм бременна, намразих лятото. Особено напоследък, супер ми е горещо. И особено като се раздвижа се загрявам супер много. Мъжът ми винаги е обичал студеното, но сега някой път се случва аз да се оплаквам колко е горещо, а той да каже, че не е. Което е като в някаква паралелна вселена. Голяма жега, голямо чудо. Купих си един вентилатор за бюро за работата вкъщи, че щях да умра иначе. Ям студени храни, а преди не обичах. Чакам с нетърпение зимата.

# 65
Това с топлите вълни е нормално ако правилно знам, телесната температура на бременната жена е по-висока. На мен ми се случва на вълни, бях в магазин, не можах да издържа, почна едно потене едно чудо, щях да си купувам рокля - всичко зарязах и бързо излезнах. Пия само студена вода. Да не ви обяснявам сега като бях болна какво потене падаше след всеки чай. Вкъщи само пускам климатиците, ММ ги спира след мен Grinning
Ох, количката дойде вчера. Май не съм се вълнувала толкова за бебешка покупка до сега. Но няма да я отварям още, че после ще има пак да я прибираме, не може да седи така до Ноември. Но много и се радвам, само ходя да гледам кашоните в детската.

# 66
  • Sofia
Това лято си е с екстремни температури и т.нар тропически нощи. Предишни години към 18-19 нчаса си беше ок и ставаше да се разходиш навън, сега е ад. Единственото по-добро е, че тези дни има някакво захлаждане, но се очаква и топъл септември, поне засега това са прогнозите.

# 67
Нормално е това, и аз не мога да търпя жегата, вкъщи си работи климатика постоянно това лято иначе не издържам.

# 68
  • София
Какво говорите, откакто съм в 7 месец е ужас 😀 Днес излизам да се видя с приятелки, викам си, прохладно е, ще се разходя, ще ида с метрото. Качвам се, вътре хората с шубите едва ли не, аз се потя и си вея с ветрило 🤣

# 69
И на мен ми е постоянно горещо и много се потя. Точно и аз днес се радвам на облачното време с една тънка рокличка, пък хората с якета и дънки 🤪.
Първото ми раждане беше в Шейново, защото следящия ми израждаше там. Бях с избор на екип -900лв и отделно избор на акушерка мисля че беше 300лв. Не е крайно зле положението там, всички бяха мили и ако попиташ нещо ще ти обяснят, иначе никой нищо не ти казва или показва. Аз като първескиня даже не знаех как се слага памперс, добре че едното момиче в стаята беше с второ дете, та ни обясняваше. Акушерка ми беше Имир и много я препоръчвам. Изключително мила, винаги на линия за въпроси, след раждането идваше да ни види винаги като беше на смяна.
Сега живот и здраве ще съм в Софиямед, понеже моя доктор се премести там.

# 70
Аз съм при доктор Едвард Михайлович, вървя към естествено аз, не искам секцио, дано не се налага.
Термина ми е за 28.11. 🥰
Здравейте и аз съм при него, моят термин е на 30.11 но при мен се налага секцио и ще го изместим по рано Simple Smile

# 71
Супер! Доволна сте, нали? 🥰 значи може да се засечем. Ще следим как вървят нещата

# 72
Супер! Доволна сте, нали? 🥰 значи може да се засечем. Ще следим как вървят нещата
Да, доволна съм. Наложи се тази седмица да поставим песар за да удържим фронта…надявам се всичко да е наред и да избутам максимално

# 73
Стискам палци всичко да е наред! Почивайте си повече, всичко ще е наред 🙏🏻🍀

# 74
Привет и от мен, отдавна не съм се включвала, а колко сме напреднали в темичката 🩷
И аз се следя в Надежда при д-р Ташков с термин 23.11.

Предвид това, че ще ми е второ раждане, а първото преди 8г беше секцио поради липса на разкритие, сякаш пак вървя към секцио.

Обаче още се чудя дали все пак да не чакам да тръгне самичко и пак да се пробвам за нормално… според доктора не е невъзможно, но трябва много да го искам и да съм мн мотивирана, а аз не знам какво искам 😅

Общи условия

Активация на акаунт