Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 669
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен, отдавна не съм се включвала, а колко сме напреднали в темичката 🩷
И аз се следя в Надежда при д-р Ташков с термин 23.11.

Предвид това, че ще ми е второ раждане, а първото преди 8г беше секцио поради липса на разкритие, сякаш пак вървя към секцио.

Обаче още се чудя дали все пак да не чакам да тръгне самичко и пак да се пробвам за нормално… според доктора не е невъзможно, но трябва много да го искам и да съм мн мотивирана, а аз не знам какво искам 😅

Моето секцио поради същите причини беше преди почти 6г. питала съм 3-ма АГ дотук и тримата не препоръчват естествено раждане след секцио, криело ред рискове.. на мен ми следят на всеки преглед и шевовете или белега от вътре на ехографа, така че и аз натам вървя, иначе разбира се, че не е невъзможно.

# 76
Така ли, доста полезно. На мен досега никой не ми е гледал шевовете… но да, сякаш май сега още повече клоня към секцио, просто честно да си кажа ми е много странно да го насроча, така някак си да се бъркам в това кога да се извади 😀 но това са си някакви мои лудории де..
Привет и от мен, отдавна не съм се включвала, а колко сме напреднали в темичката 🩷

Предвид това, че ще ми е второ раждане, а първото преди 8г беше секцио поради липса на разкритие, сякаш пак вървя към секцио.

Обаче още се чудя дали все пак да не чакам да тръгне самичко и пак да се пробвам за нормално… според доктора не е невъзможно, но трябва много да го искам и да съм мн мотивирана, а аз не знам какво искам 😅

Моето секцио поради същите причини беше преди почти 6г. питала съм 3-ма АГ дотук и тримата не препоръчват естествено раждане след секцио, криело ред рискове.. на мен ми следят на всеки преглед и шевовете или белега от вътре на ехографа, така че и аз натам вървя, иначе разбира се, че не е невъзможно.

# 77
Така ли, доста полезно. На мен досега никой не ми е гледал шевовете… но да, сякаш май сега още повече клоня към секцио, просто честно да си кажа ми е много странно да го насроча, така някак си да се бъркам в това кога да се извади 😀 но това са си някакви мои лудории де..

Не са лудории и аз си мислих същото, имам приятелки, които ходиха на астролози за да изберат датите на раждане на децата си, та някои и само заради това родиха секцио, но за мен това е още по-голяма намеса в божията работа, а и хич не си падам по астрология и гледанки... затова ще се съобразя изцяло с графика на лекарката ми, тя да каже и толкова Satisfied

# 78
Момичета, като говорите за дати, на мен ми направи впечатление, че почти всички, които са ме питали кога ми е термина и веднага реакцията е "Оу, дано не е скорпион..." (ако госпожицата реши да излезе по-рано ще бъде скорпионче Grinning). А аз пък винаги отговарям " Важното е да е жива и здрава, пък каквато зодия ще да е."

На вас правили ли са ви такива коментари.

# 79
Аз съм скорпионка, мм е скорпион и бебето се очаква скорпион. Отделно цялата му рода без 2 са гнездо скорпиони 👈😺честито на всички нас!

Относно датата и начина на раждане - не смея да се меся в Божиите работи; даже не смея да поискам естествено раждане или секцио. Док знае най-добре и се доверявам на него.

Момичета, като говорите за дати, на мен ми направи впечатление, че почти всички, които са ме питали кога ми е термина и веднага реакцията е "Оу, дано не е скорпион..." (ако госпожицата реши да излезе по-рано ще бъде скорпионче Grinning). А аз пък винаги отговарям " Важното е да е жива и здрава, пък каквато зодия ще да е."

# 80

Пред мен се въздържат, тъй като аз самата съм скорпион и не смеят. 😂 Но пък в миналото аз съм получавала множество коментари, по повод зодията ми. Повечето негативни, разбира се. Аз много не вярвам на тия неща, все ми е тая каква зодия ще е, макар, че ще се радвам да си изчака скорпиона, не за друго, а защото аз, майка ми и баща ми сме скорпиони, родени през една седмица. Иска ми се и детето да се присъедини, но както дойде. Като обяснявах на хората, че сме три скорпиона под един покрив, ми е било винаги много забавно да ме питат как не сме се избили до тоя момент. 😂

# 81
Ако някой ми направи коментар за зодии, автоматично изключвам всичко, което ми казва, защото явно вярва в глупости

# 82
Да и за мен това стриктно вярване в зодиите е прекалено, но за това е толкова шарен света Grinning

# 83
Ако някой ми направи коментар за зодии, автоматично изключвам всичко, което ми казва, защото явно вярва в глупости
+1
Радвам се, че има хора като теб.

И моята реакция е същата, спирам да участвам в разговора, докато не смени темата. Едно време се борих, обяснявах, вадих източници, научни трудове, статии, обяснявах как зодиите технически няма как да съществуват, и дори измислените зодии да имаха влияние, не са в подредбата, в която сега се представят, нито са 12, нито са по около 30 дни всяка. Сега ми е все едно. Който не иска да чете наука, може и в розови дракончета в небето да вярва, не е мой проблем.

# 84
Ох, това със зодиите ми е същото като със суеверните глупости, направо се изприщвам.
една зодия не определя човека… те чели в някакъв жълт сайт какво пише за скорпионите и айде да изказват компетентното мнение.
Както значение кога ще се роди детето, важното е, че ще го има и да е живо и здраво.
А това пък да ходя на астролог за да си избера дата за секцио (раждане на детето) ми е съвсем безумие, ама в днешно време с цялата свободия, която имаме, хората се чудят какво да измислят.

# 85
Аз се следя в Св. София на бул. България при др. Десислава Илиева, живот и здраве ще раждам с нея, но още не съм сигурна дали в Св. София или Вита тъй като тя ще се мести там началото на Ноември. Тепърва ще събирам информация и ще пробвам да посетя някое събитие на отворените врати. Има ли дами, които се проследяват при др. Илиева заедно с мен? Някой с впечатление от двете болници?

# 86

Да, и на мен са ми правили такива коментари относно скорпионите. Понеже изучавам астрология само да вметна, че първо "зодията" е само една планета (Слънцето) в определен знак. Има 10 на брой. Като включим взаимовръзките между тях, можете да си представите какво комбинации и възможности има за една личност. Дори хора родени на една дата и една година нямат еднакви съдби. А пък ако питате мнението на астролог (аз още уча и едва ли ще стана специалист) за "дневния хороскоп на ..... зодия" ще изпадне в неистов смях. Обобщенията за зодия са абсурдни! Майка ми беше скорпион - най-прекрасния и благ човек и ако и детето ми е с нейния характер ще вдигна курбан. Така че не му мислете, Божа работа е всичко. Детето си идва с програма. А коментаторите са невежи и аз лично само си правя изводи за тях.

# 87
  • София
Ооо аз пък харесвам скорпиони, интересни и силни характери 😀 С баща му сме теле и дева, добре ще ни дойде 😀

# 88
  • София
Те и стрелците не са много леки характери...

Аз винаги съм се смяла на това със зодиите, но в последните година-две откривам почти всички черти на телеца в себе си. Чак е плашещо. Тези дни се шегувах, че и двамата сме толкова тежки характери и толкова различни, че каквото и да вземе от нас, ни чакат сериозни изпитания.
Но е важно децата за са живи и здрави и да се оправят добре в живота, каквато и зодия да са.

# 89
Ооо аз пък харесвам скорпиони, интересни и силни характери 😀 С баща му сме теле и дева, добре ще ни дойде 😀

И ние сме, аз дева, той теле 😁
Баткото също е дева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт