Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 821
  • 728
  •   2
Отговори
# 90
Аз съм скорпион и повечето скорпиони, които познавам са изключително добри, отдадени, лоялни и борбени.
Пак казвам не е само до една зодия, съвкупност от толкова много неща е характера на един човек. За мен буквално е все тая каква зодия ще се роди детето, аз съм изключително щастлива, че съм бременна и скоро ще си гушна малката бубка, скорпион, стрелец все ми е едно.🥰

# 91
Ох,това със зодиите и аз го слушам непрекъснато. Свекъра ми е скорпион, така че ще са два в родата. Лично на мен не ми пука каква зодия ще е бебока, аз да не съм забременявала по график Simple Smile
Днес осъзнах,че остават малко повече от 2 месеца, и се стреснах. Много малко ми се струва... А 3та фм ми е чак на 25.09 (31ва седмица). Много късно ми се струва,но нямаше час преди това. На ЖК съм на 11.09, но ходя при различни.
Някоя мама тук с - резус фактор? Аз антитела още не съм образувала и все ми отлагат ваксината, нз кога ще ми я бият вече. Ще си питам сега АГ-то на 11-ти?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 10:44 от slanchogledka^

# 92
Здравейте,

Тези от вас, които вече са взели/поръчали/харесали бебешки скрин или шкаф с повивалник биха ли споделили какъв модел и от къде?

И се чудя само моята 3та фетална ли са я записали толкова късно, чак в 36та седмца..

# 93
  • София

Някоя мама тук с - резус фактор? Аз антитела още не съм образувала и все ми отлагат ваксината, нз кога ще ми я бият вече. Ще си питам сега АГ-то на 11-ти?

Аз, сложих ваксината миналата седмица след последната фетална 🙂 (29+6 г.с.)

# 94
Аз се следя в Св. София на бул. България при др. Десислава Илиева, живот и здраве ще раждам с нея, но още не съм сигурна дали в Св. София или Вита тъй като тя ще се мести там началото на Ноември. Тепърва ще събирам информация и ще пробвам да посетя някое събитие на отворените врати. Има ли дами, които се проследяват при др. Илиева заедно с мен? Някой с впечатление от двете болници?

За съжаление нямам впечатления от Вита, но се следя в Св. София при д-р Кобаков и там смятам да раждам. Посетих ден на отворените врати и всичко ми се стори Ок, допадна ми, пък ще видим Blush Даже междувременно, току-що във Фб страницата на болницата обявиха, че ще има пак ден на отворените врати на 11.09.

# 95
  • София

И аз, два пъти правих тест за антитела, отрицателни са, не се ли слага ваксината след раждане?

# 96
Да, след раждането е задължителна. Доколкото ми обясни АГ се бие и една превантивно, май към 3та фетална.

# 97
Ох,това със зодиите и аз го слушам непрекъснато. Свекъра ми е скорпион, така че ще са два в родата. Лично на мен не ми пука каква зодия ще е бебока, аз да не съм забременявала по график Simple Smile
Аз днес осъзнах,че остават малко повече от 2 месеца, и се стреснах. Много малко ми се струва... А 3та фм ми е чак на 25.09 (31ва седмица). Много късно ми се струва,но нямаше час преди това. На ЖК съм на 11.09, но ходя при различни.

Аз съм с -.
Биха ми я миналата седмица, бях в 29-та седмица.

# 98
  • София

И аз, два пъти правих тест за антитела, отрицателни са, не се ли слага ваксината след раждане?

Слага се И тогава, но мисля, че първата, която аз сложих сега, е по препоръка на АГ, не е абсолютно задължителна (не съм 100%) и е само ако няма образувани антитела.

# 99
Ето го нашия скрин.
https://aiko-bg.com/product-67965170002

Здравейте,

Тези от вас, които вече са взели/поръчали/харесали бебешки скрин или шкаф с повивалник биха ли споделили какъв модел и от къде?

И се чудя само моята 3та фетална ли са я записали толкова късно, чак в 36та седмца..

# 100
Дааа, съвсем малко, сега септември с многото почивни дни съвсем няма да усетим кога е минал.
Ние си купихме мебелите от Айко, ето това е комплекта:
https://aiko-bg.com/pproduct-11111111900382
На живо са много яки, качвам снимки от магазина да видите.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:05 от miaa7

# 101
Мiaa7, ние купихме същия комплект от Айко, но взехме варианта само с кошарата без допълнителни чекмеджета Grinning

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:13 от _Miss_

# 102
Много е сладичъък 🥰 хубав избор сте направили!
Ние решихме да вземем с повивалника и допълнителните шкафчета, за да има къде да прибирам всичко, което накупих хаха. Днес даже ми дойде поредната пратка от тему. Спирам се вече, че прекалявам 😂

# 103
  • София
Много са сладички, вие сте с момиченца 🥰. Ние взехме от ИКЕА Сундвик бебешкото легло и стандартен скрин и гардероб. Взех и такава малка количка, на която ще сложа всички мазилца, памперси, кърпи, пелени и тн и ще я търкалям между стаите, видя ми се практично. 😀

Скрит текст:

# 104
И ние избрахме кошара от IKEA, слагам линк по-долу. Взехме и едно голямо легло за детската. В нашата спалня няма място за голяма кошара, само за next to me, и искам да имам вариант, ако ми се налага да нощувам при малкия (зъби, ваксини, нервни нощи). И гледахме да е ниско легълце, евентуално после да се ползва и за детско (да видим).
Скрин и гардероб всъщност поръчах по поръчка, исках да ми е възможно най-функционално, високо до тавана. А и това е по-постоянната мебел и ще си остане в тази стая:)

Общи условия

Активация на акаунт