Нашите кухни - тема 98

• 40 490
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Едрите контрастни шарки от своя страна изискват и голямо пространство, иначе са красиви, пък нашите масови кухни не са от големите за жалост. Аз предпочитам по-хомогенно оцветяване и точно такъв съм взела - цветът е тъмно изумрудено зелен.  Пускала съм тук снимка, но много трудно го снимам, изглежда различен на живо.

# 16
Здравейте,
Някой дали има впечатления от този смесител за кухня? Да търся ли определена марка смесител? Тази ми се вижда на доста добра цена и има добри отзиви.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CP62HZ9Z/?coliid=I2XSEATGJBMF20& … l_lv_ov_lig_dp_it
В кухнята си ще имам порцеланова мивка, тип "селска" на която челото й излиза (от Икеа) и дървесен плот.

# 17
"На хартия" всичко и е супер, но не познавам фирмата. Рискувай.

# 18
Здравейте,
Някой дали има впечатления от този смесител за кухня? Да търся ли определена марка смесител? Тази ми се вижда на доста добра цена и има добри отзиви.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CP62HZ9Z/?coliid=I2XSEATGJBMF20& … l_lv_ov_lig_dp_it
В кухнята си ще имам порцеланова мивка, тип "селска" на която челото й излиза (от Икеа) и дървесен плот.
Ако държиш на стила, според мен смесителят не съответства стилово на такава мивка (ако е за описаната, както предполагам).  Иначе като качество нямам наблюдения, а откъм прагматичност - послушай Черна станция.

# 19
  • София
Не знам за този смесител, но отдолу  в предложенията имаше  точно какъвто аз си търся. Така че-благодаря!!!🥰
Иначе не мисля, че селската икейска мивка и дървесния плот са особено претенциозни😂 в смисъл и аз съм с такава+дървен плот. 🤷‍♀️

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 18:54 от Angel_Dust

# 20
Не знам за този смесител, но отдолу  в предложенията имаше  точно каквото аз си търся. Така че-благодаря!!!🥰
Иначе не мисля, че селската икейска мивка и дървесния плот са особено претенциозни😂 в смисъл и аз съм с такава+дървен плот. 🤷‍♀️
Съблюдаването на определен стил не е равносилно на претенциозност и няма общо. Просто няма да има стилово съответствие и има риск общото звучене да не е хармонично, ако жената държи на избрания стил.

# 21
  • София
Той този стил трябва да върви и със съответния хладилник, печка, микровълнова и тн уреди, маси, столове, лампи... Ако - всичко е съобразило в ретро селски вид-да, ако така и така ще има отклонения от темата и смесителя се връзва с нещо друго в интериора - няма проблеми. Просто мивката ще прибавя малко чар. Така или иначе като  цяло половината поне интериори са си някакъв вид стилова мешавица, лошо няма, стога собственика да се чувства добре в дома си.
Мивкята и плота не са претенциозни и им отиват и по-модерни и по-ретро смесители..

# 22
Е, разбира се, всеки си прави каквото си иска в къщата, но думата не беше за това. Споменаването на вида на мивката и плота за мен означава, че дамата държи да има стилово единство. Еклектиката не значи манджа с грозде и един от стиловете все пак трябва да е водещ в основните елементи, останалите - поддържащи.

# 23
  • София
Да де, но не споменава нищо от останалия интериор, съответно няма как да се знае ще се върже или не само по едната мивка.

# 24
Да де, но не споменава нищо от останалия интериор, съответно няма как да се знае ще се върже или не само по едната мивка.
Еее, от едно мое изречение цяла препирня спретна. За мен достатъчно е споменала, за да се има предвид стила, инак е абсолютно безсмислено да пише каква била мивката (особено емблематична за определен стил, даже водеща), пък какъв бил плотът...
Сега, че всеки си прави дома по негов си вкус, не обсъждаме тук, то и не подлежи на обсъждане. Просто самото уточнение води до извод, че дамата държи на определен стил.

# 25
  • София
Не е препирня, просто предполагам, че си го е харесала и на вид и че смята, че ще отива на кухнята й.  съвсем изолирано ще е нещо такова

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 09:45 от Angel_Dust

# 26
Благодаря за мненията момичета.
Споменах мивката и плота и аз не знам защо Sweat Smile, може би за да добиете представа къде би стоял смесителя. Знам, че стилово реално няма да си подхождат със селската мивка много, но ми се иска да избегна прекалено "котидж" стила на цялата обстановка вкъщи. Класически стил общо взето на всякъде, в другата тема за интериорния дизайн бях пускала снимки на кухнята. Ще помисля по въпроса наистина, да не направя "манджа с грозде" от стилове Sweat Smile
Скрит текст:

Angel_Dust точно такова! Даже същите плочки за гръб на. кухнята съм харесала, но наредени на рибена кост Simple Smile

# 27
  • София
Аз само бих се замислила за абсорбатора дали да не е сив като хладилника, печката и смесителя... Какво е това черно на бар столовете?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 11:13 от Angel_Dust

# 28
Хич не се връзвай на критиките за стил и вкус. Не можеш да угодиш на всички, а всички харесваме различни неща. Ти ще си гледаш ТВОЯ си апартамент и е важно на теб да ти харесва. А и на първо място все пак са практичността, удобството, функционалността...

# 29
Аз само бих се замислила за абсорбатора дали да не е сив като хладилника, печката и смесителя... Какво е това черно на бар столовете?

Да, за абсорбатора мисля да го съчетая с хладилника и печката да е иноксов. Визуализацията на Икеа е примерна. Бар столовете най-вероятно няма да са същите, мисля да ги съчетая с кухненските, които вече купихме от Юск, ето тези:
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-p … inge-siv/cvyat-db

Общи условия

Активация на акаунт