Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 899
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
 :rotfImbo:lala ама вие сте били страшни бе  smile3501браво на вас.До сега съм се смяла с глас Joy Joy Joy

# 136
момичета,хайде да ви помоля,ако някоя мама или татко знае,да ми каже от къде да си изтегля фотошоп програмата.

# 137
Честити 8 месеца на Боримира!!!

След час ще отида да видя какви се резултатите от изследването ни  Praynig Цяла нощ ни беше едно кофти, а и малката се наака и напишка и ме събуди към 02:00ч и после не искаше да заспива Tired Ама днес му ударихме по една голяма разходка, купихме мартенички за утре и се надявам всичко да е наред. Flutter
Някой знае ли дали стоенето на крака от сега води до някакви негативни последици?Казаха ми,че има връзка с плоскостъпието newsm78

# 138
  • През девет земи в десета
Mariaeli,аз я получих от Кредор,за което много му благодаря! Hug Прати ми я по ICQ-то и ми помогна за инсталацията,защото имах проблем с нея!

Диди,и при мене ги няма в момента! Thinking

Лала,никога не ми се е случвало подобно нещо и за в бъдеще ще направя всичко възможно да не ми се случи!Написаното от Кредор едва ли има нещо общо в случая! Naughty

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 16:36 от pigi

# 139
момичета,хайде да ви помоля,ако някоя мама или татко знае,да ми каже от къде да си изтегля фотошоп програмата.
мога да ти я запиша на диск Simple Smile

# 140
Лала, супер си го описала  Joy. Но да те успокоя, това състояние продължава ооооще малко. Ние сме вече на 3 И 4 месеца и още сме същите. Така че се успокой и успех Peace.

Но моята приятелка запази учудващо за мен самообладание ,остави детето да се тръшка и ми каза да тръгваме напред,той щял да ни настигне.И....така стана  Shocked,но дали така е редно да постъпваме.
Диди, и аз в повечето случаи така постъпвам, но понякога много действа и като я взема до мен и я погледна в очите дори и без да казвам нищо. Веднага усеща, че е направила нещо нередно и спира. Е, разбира се за малко, но все пак са деца - концентрацията им е за кратко.
isi_kam, да ти е жив и здрав баткото  Hug. Аз все още не смея да оставя Рая сама с малкия, но ми се иска да започна за кратко да го правя, за да се учи на отговорност.

# 141
Никой освен Фиона ли няма идеи за закуската? Аз имам замразена кърма само за още една седмица и се чудя след това гледачката да и прави кашите с вода и плодове или нещо друго да давам? За кисело мляко и тн е рано...така, че май все пак ще си останем на каша Confused

# 142
 Stuck Out Tongue Winking Eye

Lala  smile3532 голям смях падна.
Попова каква е тази бебе комфорт за 180лв ?  newsm78

Бодитата сменям всяка вечер.Нощничките през вечер.Дрешките ги сменям всеки ден,понякога и по-често.Лигавници добре че имам в повечко че или са прогизнали от лиги,или кащи и пюрета има по тях.
Ориз използвам обикновен.
Пюретата приготвям на основа ориз или картоф,към които прибавям 2-3 зеленчука и една зеления/магданоз,целина,копър/
Количество-2 порции,като едната я давам,другата като изстине я съхранявам в хладилник.Замразявам продуктите,които няма от къде да си набавя в момента,но от пюретата само плодове на кубчета.
Бебчо откакто ни започнаха зъбките заспива на голямото легло гушнат в мама,иначе неще  Tired

Майра овесени ядки с топла водичка и банан/плод/,пасираш.

Някои знае ли зайт,от който мога да пиша смс-и към Глобул ?

# 143
Рени,аз само съм чувала за такъв сайт ,но ми бяха казали,че за да можеш да пращаш sms-i ,трябва еднократно да пратиш смс на цена около 2-3 лв.

# 144

Цитат
  Ааааа, и аз съм 75-ти, но се имам още за млада. Недейте така вие младичките

Ейййй, elip няма такова нещо.Да се изясним и да убием #2gunfire в зародиш евентуален конфликт. Ето това казах аз: 

eti_31, хубава идея. GrinningАз съм родена на 4 юни 1979(ми на, не ме срам да си го кажа-дърта съм)
и от там се почна с младичките и дъртичките. Mr. Green

Здравей,maimuna, а как се казва детенцето ти,кога е родено и т.н.Ще ни разкажеш ли малко за него и теб? Peace
  Казва се Лалета и е родена на 2.07 2006 много обича да похапва и килцата са ни в повече-10кг,но здраве да е .Аз съм една щастлива мама от София Simple Smile
Ехеее, с мойта Мима са астрални близнаци.Да ти е жива и здрава! Hug
Лала, творец си ти Joy

# 145
Ренка,ето намерих,тук можеш да пращаш за сметка на получателя.  http://www.fun-gsm.com/index.php?c=sms

# 146
Рени, сайтът е http://my.globul.bg/mg/myglobul.portal и за да можеш да пращаш съобщения трябва регистрация със смс който не знам колко струва и ти иска номера на GSM-а като ID.

# 147
Рени,ето още: http://all4smartphone.com/sms/sms.php
                                   http://www.mobilebulgaria.com/sms/

В тези е безплатен,не е за сметка на получателя

# 148
Благодарско  Hug

# 149

Попова каква е тази бебе комфорт за 180лв ?  newsm78

Някои знае ли зайт,от който мога да пиша смс-и към Глобул ?

Ми Ренка,нямам сайт в който да ти я покажа количката.Но Пастел каза че са си взели въпросната количка.Ако не й представлява трудност може да качи снимка,за да добиеш представа.Според мен определено си заслужава.Другия месец и аз ще взема такава  Peace

А относно сайт от които можеш да изпращаш смс-и до Глобул,аз знам за техния си сайт.Ако и ти си абонат на Глобул,направи си регистрация и изпращай.Аз имах такава,скоро не съм влизала да видя още ли е валидна,ако е-ще ти дам парола и я използвай  Peace

Маира,идея си няма какво да давате на малката за закуска.Аз още не съм давала и не мога да съм ти от полза.

Общи условия

Активация на акаунт