Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 793
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Ох Наринаааа намери някой друг за консултация,нали е алергия как сирене? newsm78

Момичета на мен днес ми е бил тройно критичен ден,не е трябвало да ставам!
Юлия падна от лятната количка в къщи на терикота,беше вързана хем и аз да я преместя със количката и се захлупи на пода!Рев голям беше и тя и аз!На главата нищо и няма за момент помислих че отиде Sad но не е губила съзнание нито кръв имаше!Само огромна уплаха!Реве цял следобяд!И продължава!
На разходката се блъснах в един стълб!Блейка! Rolling Eyes
Одеве като я къпах ми се изплъзна,извъртя се и се набълбука по лице във водата,бая се нагълта,и като я извадих се дави бая но и мина,пак рева скимтя!Дано не се оплаши от водата!Сега спи милото ми ,цяяяял ден рева!В просъница пак реве! Sad Cry Confused

Утре ще я снимам за картичката тук!

Хайде да се махам да не ме тресне ток то само това остана!

П.П.Днес за първи път бяхме на кухня ядохме с апетит хареса и!

# 256
Прасчо, ето снимка на нашето килимче. Обаче 1 пакет са доста малко..като започне да се обръща Ели и да пълзи ще ти трябва повече.

Мама Дани, същото стихче публикувах още сутринта  Mr. Green

Картичката е супер!  bouquet

Наринаooooh! ooooh! мале мале кви ги е измислиа тая жена. Ти нали цедеше, намаляла ти е кърмата ли че даваш АМ? и Ясмин не качва много ама не са ме карали да давам АМ Peace

Ели,  Hug Дано и няма нищо на Юлчето от падането.

# 257
Прасчо, нашето е същото като на МАйра, но с букви, има го на пазара в Слатина в едно магазинче. Ели, щях да събудя ЕВа от смях, то  хич не е смешно, но как си го написала Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нешето апаратче се повреди и е на ремонт, не мога да сложа снимка на Ева за картичката, а пък кабела от телефона съм го дала на една приятелка.Евентуално другата седмица мога да сложа и аз. ЛЕка нощ от мен.

# 258
момичета да не е сменена паролата за албумчето не мога да вляза  newsm78

# 259
  • През девет земи в десета
Нарина,виж тука за АБКМ!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=62072

Изи,не е сменена,аз вчера си качих снимка!Старата си беше!

# 260
Narina, задължително потърси още едно лекарско мнение!!! дано не се окаже тази диагноза  Praynig

Eli83, винаги ги пишеш нещата смешно. и аз се смях, ама то не е за смях, че... дано забравите всичко още утре  Hug

паролата е същата, аз успях да вляза. какви сладки бебоци с мартенички!!!

момичета да ви питам някой правил ли е кръщенка? ние мислим живот и здраве в края на март или началото на април да кръщаваме Гергана. та исках да ми кажете как става тази работа?  newsm78

# 261
...живея в Слатина. Ако има някоя мама наблизо, можем да излизаме заедно.

Здравей, аз живея в Слатина. Може да излизаме по разходки ако искаш!

# 262
  • София
Добре де как е възможно да изпишите толкова бързо темата?Ние тези дни все сме по гости и хич не знам какви теми сте захванали,след малко ще наваксам,а сега:
Честита Баба Марта на всички малки сладурки и сладуркувци,на техните мами,татковци,каки и батковци.Да са бузките винаги червени и пръщящи от здраве.

# 263
Ехо, каките от набор '75, как сте?  Kissing Heart hahaha
Тука сме миличка, но почиваме. Нали ни пенсионираха вече младите  Joy.

Ели, дано утре ви е по-добър ден  Praynig и дано мъничката не се е уплашила много. И при нас днес е малко неприятен ден. Днес Рая решила да помогне на мама в захранването на бебо и докато следобед му приготвях кашата с плодове, тя решила да го захрани със... солети  Shocked. Абе видях аз, че имаше нещо на бузката, но от къде да ми дойде на ум. А тя по едно време ми казва, че му сдъвкала малко солетка и му дала  #Crazy. Направо не знаех да се смея ли да плача ли. Добре че не му я дала цяла да се задави детето. Е, пак й викнах, но мъничко /Прасчо и после ми кажи как да не се обвинявам, милото дете, то помага, а мама никаква благодарност не проявява Laughing/.
Днес не можахме да направим снимки, но утре сме на линия. Този път и ние искаме да сме на снимката  Grinning.
Slyncho, много ти е хубава "мартеничката" на картичката  Laughing. Сладурката е такова слънчево дете!!! 
Hug

# 264
  • Sofia
И аз влизам за снимките даже качих малко
Eli83 Ох мила и аз се посмях сори знам какво ти е и ние веднъж балбукахме в банята знам как се чувстваш ужасно е като се сетя сега пак какво ми беше в тая баня.А си е плакала нормално стреснала се е доста сигурно  Hug
dew Ние мислим на лято да се кръщаваме не мога да помогна.Какво те притеснява точно  newsm78 Той попа ще си ти каже всичко предполагам  Thinking

# 265

Ето я и Лалета в мартенска премяна. Ще се радвам ако ползвате тази снимка за албумчето на юлските Пижо и Пенда.

# 266
dew Ние мислим на лято да се кръщаваме не мога да помогна.Какво те притеснява точно  newsm78 Той попа ще си ти каже всичко предполагам  Thinking

не ме притеснява нещо конкретно, просто исках да получа информация, ако някой е правил, как е минало всичко.

хайде лека вечер

# 267
Eli  Joy Joy Joy Сори ама и аз се посмях на поста ти.Лека и безревлива нощ ти желая.И утре пак да дойдете с Юлката,без инциденти  Wink

Наринче това Калудова ли го рекна бе ?  newsm78

Аз също влизах днес в албумчето  Thinking

Честито на именниците!
Честито на  празнуващите бебоци!

# 268

не ме притеснява нещо конкретно, просто исках да получа информация, ако някой е правил, как е минало всичко.

хайде лека вечер
аз го кръстих на 23.09.2006г. всичко което те интересува описвам с подробности .обаче утре ,защото плачем

# 269
И аз успях да вляза в снимките и качих за картичката.

Честито на всички именници и месечинковци!!!

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 00:57 от pastel

Общи условия

Активация на акаунт