Имам едно познато семейство със син на 17. Седнали сме ние на вечеря и като майката взела да се вайка как един ден някоя мръсница щяла да й вземе детето и как щяла да му завърти главата със св.... Ама тя била лоша и щяла да види тая снаха. Та явно още там някъде дава на късо. 😃
Потресаващо,че дори и да го мисли, го е казала на глас. Не че е по-малко смущаващо изобщо, че го мисли, но все пак. Тц тц
Тия синове явно си ги раждат да си ги държат до полите цял живот и им го втълпяват непрестанно. После, ние да си ги превъпитаваме.....
Няма такова нещо.
Просто слагаш нещата, с които си/не си съгласна. Не превъзпитаваш.
Той, ако много иска сам ще се коригира, съобразно поставеното на масата.
С едно допълнение - и двамата слагат нещата.
Защото, нека не се лъжем, така както мъжа има “трески за дялане“, така и жената отсреща надали е перфектната такава. Пак уточнявам, че изключвам ССФ, знаем, че във форума всички са абсолютно съвършени /вкл. и аз, все пак съм жена
, преди да стана свекърва съм била и снаха/.Слагат се нещата, изясняват се, и ако има съгласие и от двете страни, стиковането може да продължи месеци, година дори.
Най-голямата грешка на една жена е да се опитва да превъзпитава един мъж, и да го моделира по неин собствен “калъп“. В такива ситуации неминуемо се стига до проблеми, и за тях не е виновна свекървата, колкото и снахата да смята обратното и да я обвинява във всички грехове на света.