очевидно. Ако някой реши да ми преспива у нас прясно след раждане с новородено бебе на 3-4 дена, не си го представям. Може би, ако живеехме в къща, но в апартамент - вижда ми се излишно затормозяване. Чужд човек в апартамента (ако ще по душа да сте супер близки) винаги значи принасяне, разнасяне, готвене, чаршафи, ама как се пуска душа, къде ти е чая от каркаде, айде ще ти помогна - дай бебето, ти си измий чиниите и тн. Мерси съм точно в най-най-най-уязвимия ми период. Време да се гледаме колкото искаш след като се окопитим малко. Това впрочем, важи за всички - моята майка, свекъри, сестрата на ММ, най-близката ми приятелка, кума. За всички. Никой не ща.
), съм последният човек, който би се затръшкал за имена. Само веднъж повдигнахме въпроса и казахме на сина и снахата, че претенции за името нямаме, освен една – да изберат хубаво име, та детето да не се срамува някой ден от него.
защото не познават кума и не го одобряват) и толкова. После вече за гости, разбирам само, ако действително говорим за час и ако донесат храна. В пластмасови съдове за еднократна употреба, моля. Ако ще ми правят живота по-труден, не мерси. Препоръчани теми