Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 32 381
  • 984
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен. Дано да е много бебеносна темата Flowers Four Leaf Clover

rave, благодаря за темичката Heart

fearless,  благодаря за розовичкото Heartpulse да си седи до термин на топло италианската девойка и да ти е лека бременността!

Добре дошли и на новите момичета! Нови, стари, нека всички скоро се изнасяме към отчетни!

anigo, хайде след 14-16 дни да е истинска чертичка!

# 16
Запис и от меню Аз се саднах , направих последния тест пак някаква мижава едва забележима ,на Престо нищо. Повече няма да правя . Понеделник нямя ли черта ,спирам всичко.

# 17
  • София
запис и от мем, за да ви следя!
ще си прибера и от розовият прашец за всеки случай.

# 18
Благодарности на rave за темичката и на fearless за розовкото! 💕
Дани, нали в сряда трябва да ти дойде? Пусни кръвен в понеделник и ще знаеш. Всички тия тестове, дето направи досега, не мисля, че има как да са положителни. Дори да са такива с чувствителност 10, за да се отчете в урината, ЧХГ в кръвта трябва да е сигурно 50. Надявам се в понеделник да ни зарадваш с хубави новини!

# 19
Записвам се и аз тук. Благодаря Rave, за новата тема. Заглавието ме оцели в десятката Green Heart
Fearless, прекрасни новини. Благодаря за орисването и си взимам с пълни шепи от розовия прашец. Красив и пухкав розов финал ти желая.
Dani и аз съм на мнение, че е по добре да пуснеш кръвен в Понеделник.
Anigo, стискам палци и дано до края на темата ни зарадваш Flowers Four Leaf Clover

# 20
И аз се записвам в новата тема. ❤️❤️❤️
След като излекуваме бактериите тогава ще продължаваме с опитите. А пък между другото мислех на моя мъж да взема хапчета на своя глава . Четох хубави отзиви за Спимен на хималая ,,но той категорично отказа . И пак пиша ако има някоя мама със пластика на маточната шийка моля да ми пише 🙂

# 21
Предполагам знаеш, че тестовете за О, за разлика от тези за Б, е по-добре да се правят късно следобед в един и същи час Simple Smile Освен научната обосновка, рискът да си сънена и да объркаш теста е минимален 😄

# 22
Записвам се и аз в новата тема! Благодаря за розовото, взимам и аз.

Моята втора инсеминация мина, беше на естествен цикъл, доктора ме прегледа преди да я направи и каза, че се е спукал фоликула.
И сега чакам ...
Стискайте палци! Тест ще правя следващата седмица. 🌞

П.С
Извинете за спама, но съм индианец и не знам как да си сложа снимка във форума. Някой може ли да съдейства 😄

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 19:59 от emiliq.k

# 23
Предполагам знаеш, че тестовете за О, за разлика от тези за Б, е по-добре да се правят късно следобед в един и същи час Simple Smile Освен научната обосновка, рискът да си сънена и да объркаш теста е минимален 😄

Това е абсолютно вярно, или поне съм чела същото Simple Smile но мога да дам пример със себе си от този цикъл: 11 ден вечерта негативен, и то толкова ненаситен, че е откровено далеч от позитивното…

12 ден сутринта позитивен
12 ден вечерта позитивен (е, да, щеше да се хване тук)
13 ден сутринта позитивен
13 ден вечерта негативен, но все още доста наситен
14 ден вече със слаба втора черта

Казвам го единствено, за да имат дамите предвид, че няма лошо и в тестване повече от веднъж. На други цикли ми се е случвало и единствен позитивен да ми е от сутринта.

Но е факт, че повечето пъти съм хващала вечер. Аз ги правя към 8-9-10 вечерта.

# 24
Ама аз станах от следобеден сън, не сутринта Grinning

# 25

Това е абсолютно вярно, или поне съм чела същото Simple Smile но мога да дам пример със себе си от този цикъл: 11 ден вечерта негативен, и то толкова ненаситен, че е откровено далеч от позитивното…

12 ден сутринта позитивен
12 ден вечерта позитивен (е, да, щеше да се хване тук)
13 ден сутринта позитивен
13 ден вечерта негативен, но все още доста наситен
14 ден вече със слаба втора черта

Казвам го единствено, за да имат дамите предвид, че няма лошо и в тестване повече от веднъж. На други цикли ми се е случвало и единствен позитивен да ми е от сутринта.

Но е факт, че повечето пъти съм хващала вечер. Аз ги правя към 8-9-10 вечерта.

След 20:00 може ли да се тества? На моите пише до 20:00 да се прави тест.

# 26
Не виждам причина да не може, честно казано. На мен така ми е по-удобно. Аз съм поръчвала различни тестове и на всичките пише нещо различно. На едните пишеше да се тества два пъти, на едните само следобед без час, на други след 16ч…

Според мен си работят независимо от часа, честно казано.

Аз пия адски много течности, затова тея тестове са ми голямо мъчение и вечер преди лягане сякаш ми е по-лесно да стоя 2 часа или колкото издържа без вода.

Между другото като съм си правила експерименти, при мен точно следобед (16-17ч) никога не са положителни, винаги позитивните са били по-късно вечерта…

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 20:13 от Firebird26

# 27
Като цяло, много съм доволна, че след няколко години тестване вече не ми се налага да правя тестове за О... 🤷‍♀️

# 28
Запис и от мен в новата тема! Взимам си от розовото Heart И нека тази тема ни изненада с още повече положителни резултати и от предходната! Успех прекрасни момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 29
И аз се записвам в темичката. Hug
Вчера доста ясно си усетих О, или поне се надявам да е била тя. За съжаление не успяхме да се отбележем с ММ, но пък предния ден успяхме, та разчитам на него.
Успех на всички и нека темат се напълни с плюсчета! Heart

Общи условия

Активация на акаунт