Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 32 358
  • 984
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се. Имам съмнения след днешния тест(най-бледият на снимката), че този месец овулацията е минала и заминала. Очаквах я към 17-18 ден, каквато е тенденцията след прекъснатата бременност. Тези температури ги поддържам обикновено следовулационно. Леко съм в шок. Бяхме се настроили за морето. Супер нелепо.

# 31
  • село в ямболско
Кенди продължавай!
Аниго тестове за О хващат Б да пробвано!

# 32
Запис и от мен в новата темичка! Отново честито на момичетата с + тестове!

Fearless, много се зарадвах да прочета твоята история! Честито розовко и чакаме се похвалиш като дойдат памперсите!

Успех на всички! Дано тази тема е още по~бебеносна и от предходни!

# 33
Запис от мен в новата темичка. rave както винаги чудесна си я направила ❤

fearless Радвам се, че си орисница ❤ Взимам си от розовкото ❤ Лека и спокойна бременност.

Дано тази тема е още по-успешна от предната 💕💕

Ние днес трябваше да тръгнем на почивка, но ще отложим малко. С жестоко главоболие съм от вчера . Ще пия днес Парацетамол и се надявам да ме отпусне.

# 34
Благодаря за новата тема!

Гери, Биозин мама си пих сигурно почти през цялата бременност, че съм кекла и половина. Съдържа лактоферин, който свързва желязото. Отношението към имунитета имат и вит. Д, Б12, желязото, храненето, качествената почивка, а бременността дърпа яко депата от всичко. Може да си пуснеш няколко основни витаминна и микроелементи, за да видиш как са.

busteeeed, аз пия вит. Д на Garden of Life. Нямам идея дали ми е повишил нивата, че започнах наскоро пак и не съм правила контрола.

anigo, следващият тест да го направиш скоро, да не го объркаш и да е положителен Purple Heart

fearless, прекрасно орисване!

# 35
Рейвче, благодаря ти за прекрасната темичка! 😍 Толкова съм щастлива да си видя ника при успелите 😍😘🤗🥰❤️

fearless, лек остатък от бременността и също си взимам от розовкото(макар да имам съмнения за синичко 😁).

Успех на всички! 🥰🤗❤️

# 36
Запис и от мен в новата тема, рейв, благодаря!
Фиърлес, прекрасна ви е историята, италианско бебе. Heart Eyes
На останалите успех, надявам се и тази тема да е толкова положителна, колкото предишната.
На мен ми е много трудно да правя тестове за овулация, тъй като често ходя до тоалетна и условието за 2 часа без течности и тоалетна ми е изключително трудно за спазване.

# 37
Запис и от мен в новата тема. Благодаря на Рейв за темата и на Фиърлес пожелавам лека и щастлива бременност.

Хайде дано да бием рекорда от миналата тема в тази и все по-лесно да забременяваме. 🍀❤

Ние ще пропуснем опитите този месец защото ММ е в командировка. Чудя се какво да подобря преди евентуалната инсеминация следващия месец. Мисля да пробвам да запиша час за Станулов за първите дни след М сега, за да види за полип и всичко дали е наред. С това дълго зацапване преди Ц се чудя каква може да е причината. Може нещо след А да се е срастнало или и аз не знам…. Нали е най-добре да ме види в първите чисти дни?

# 38
Реших да се запиша и аз при вас, момичета. Моята история накратко: след естествено забременяване след 3-4 месеца опити миналата година се наложи да направя аборт поради тризомия. Абортът беше ноември, на лекар бях февруари, кисти и на двата яйчника. Изписа ми Дуфастон и да отида след три месеца пак. Оказа се, че кистите са си там и ми назначи терапия с 3 месеца противозачатъчни. От тях август месец при прегледа се видя, че има само една на десния яйчник, другото се е махнало. Каза ми, че ще правим опити въпреки задържания фоликул. На 3 ден от МЦ отново посетих моята АГ и се видя отново пуст гаден фоликул. Изписа отново Дуфастон. И да си правим опитите. Вика ме отново утре, на 9 ден от МЦ. Усещам признаци на ову, предният месец също хванах с тестове и действахме. АГ искаше да стимулира овулацията, но при задържан фоликул от 1,1 не можело, щял да нарастне. Запазила съм си час и при друг лекар, но ще е чак на 08.09. Подозирам, че не ми се пука фоликула, за да освободи яйцеклетката. Някой със сходен проблем като моя?
От днес пия хума и бял равнец с турта за фоликула.

# 39
Записвам се и аз само да ви следя и този месец! От другия спираме пазенето ама с тсх 4, все тая 😀 Вземам си розов прашец в торбата за по-нататък 😊

На новите добре дошли и бърз успех!
Аврен, полови хормони пускала ли си? Може LH да е ниско при О и затова да не се пукат фоликулите.

Аниго, аз съм имала такива изпарителни черти на същата марка тестове. Имала съм и почти, почти + тест за О ден преди цикъл (не бях бременна). А на лейди тест ми е излизала изпарителна, розова, дебела линия на 2рата минута, жалко, че не пазя снимката, а ЧХГ беше <0.1. Тогава май ми беше най-голямото разочарование, защото бях сигурна, че съм Б.. А иначе хубав + тест за О изглежда, че ще имаш след 2 дни.
Стискам ти палци, както и на всички останали бебеправещи! 🍀

# 40
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хубава темичка 🤍
При мен си продължава 10-дневния прием на Дуфастон след който чакам цикъл и се моля на всички богове задържаното фоликул да е бай-бай.

# 41
Запис и от мен в прекрасната тема , Рейв, много благодарности! Fearless, страхотно орисване, щастливо да си бременееш без тревоги Simple Smile Бъстед, аз пръсках бетър ю с к2, много бързо вдигнах вит д. Успех на всички момичета, дано се напълни и тази тема с положителни тестчета! Прего, дано се е разкарал фоликула !

# 42
Хубава темичка 🤍
При мен си продължава 10-дневния прием на Дуфастон след който чакам цикъл и се моля на всички богове задържаното фоликул да е бай-бай.
Колко месеца го пиеш? Аз имам същия проблем и продължава известно време. Вече не ми се чака, искам по-хард метод от Дуфастон и противозачатъчни. При мен най-вероятно е объркване на хормоните следствие на аборта. Ама няма ли вече да се наместят...

# 43
Отрицателен Престо 11 дни след О.  Цял ден ми е криво и плача . Отчаяна съм. Ще събираме парички за инсе. 🥺😥😥😥😥😥

# 44
Дани, много съжалявам! Много стрес си вкара с това тестване. Щади се момиче. Нервите ще ти трябват по време на бременност и след това. Пожелавам ти това да ти е последният отрицателен тест и скоро да видиш две черти❤️

Общи условия

Активация на акаунт