Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 32 318
  • 984
  •   1
Отговори
# 45
  • Be realistic - plan for a miracle.
Арвен, това е първи задържан фоликул в живота ми - резултат от стимулация. Та го пия само този месец.
За мен, ако задържането продължи месеци наред дори след медикаменти, трябва да се премине към процедура за аспириране/пукане от лекар.

# 46
rave, благодаря ти за новата тема! Нека има поне толкова положителни тестове, колкото миналата! Nature Sparkles

fearless, благодаря ти за орисването! Толкова много ви се е случило последната година, радвам се, че и ние сме били част от историята ви в този период. Грабя си от италианския розов прашец, че ние прекарахме почивката там без опити и се надявам октомври като се върнем към опитите да имаме успех! Sparkling Heart

Мила, тихичко честито, каква приятна изненада! Да продължава да расте и ще те чакаме с добри новини след прегледа! Лека бременност ти пожелавам, повече спокойствие е едно здраво бебенце след 8 месеца! People Baby

Еми, имаш силно стиснати палци за ЧХГ до небето следващата седмица! Flowers Four Leaf Clover
За снимката отиваш си на профила и където трябва да ти е снимката има надпис "Промени", натискаш го и прикачваш изображението.

Потребител, beyourself, Arwen, добре дошли в темата, пожелавам и на трите ви скорошен успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 47
Fayona, благодаря ти! 🍀☺️

Явно от телефона не става, защото няма такъв надпис.

# 48
emiliq,
Скрит текст:
като си отвориш профила, скролни най-отдолу и натисни на 'Пълна версия'. Така ти отваря сайта в десктоп версията и можеш да си я смениш.

# 49
  • село в ямболско
Днес винаги на касата е Кауфланд, семейство роми . С дете на две . Жената около 20г бременна с второто.... Разбира се се запитах Защо ?

# 50
Днес винаги на касата е Кауфланд, семейство роми . С дете на две . Жената около 20г бременна с второто.... Разбира се се запитах Защо ?
Децата при тях са малко като консуматив.

# 51
  • София
и аз се разписвам с цикъл по график... е подранява с ден... чудя се кога ли най-накрая ще спра да се надявам...

# 52
Запис и от мен в новата тема ... ❤️🍀
Мен ММ ме изненада и за уикенда си дойде за 2 дена ... курса му така го съчетаха, поне късмет, хвана ме в края на МЦ... сега замина за още 2 седмици ама се опасявам, че О ще я изпуснем, ноооо.... стоя кротко и си чакам прегледа при Сенкова на 19-ти ... ☺️
Чудя се този месец дали да приемам Дуфастона (чесно казано мисля не, АГ каза 2, 3 месеца уж за регулация ама .... притеснявам се да не направя някой гаф) ...

# 53
и аз се разписвам с цикъл по график... е подранява с ден... чудя се кога ли най-накрая ще спра да се надявам...
Съжалявам шантал, иначе добър въпрос , аз всеки път в началото на цикъла като е леко се надявам да е имплантация , не знам каква степен на delusional се води това ...май е доста буквален израза надеждата умира последна ...

# 54
Билийв, шофьор ли е мъжът ти? Съчувствам ти много, и ние толкова възможности пропуснахме заради разминаване в графиците. Аз пътувам по-често от двамата. Направо ми иде да се гръмна понякога. Следващите две овулация ако се паднат както ги предрича календара ще съм в командировка, и то точно тези дни около О. А пустата овулация е веднъж в месеца.

# 55
emiliq,
Скрит текст:
като си отвориш профила, скролни най-отдолу и натисни на 'Пълна версия'. Така ти отваря сайта в десктоп версията и можеш да си я смениш.

Много ти благодаря!  Успях!! Но сега не знам как да мина към мобилна версия. 🤔 😄😄😄

# 56
Момичета много яка тема беше, списъка с дамите дето чаках намаля доста доста. Пожелавам и тази да е поне толкова успешна.
Сега чакам само Сънчето, Файона и Манди да станат мами и от да се усмихне 2ри път щастието за Рейв (мерси за темата Flowers Hibiscus), АА, Дими, Рокет и Джулката. Ако изпускам някой ще ми е криво.
Мерси и за орисването.

Някой със сходен проблем като моя?
Аз, хормонално е, ма какво точно не е ясно, но при мен не е нисък ЛХ. Със СПКЯ съм и разни други хормонални чупки. И възраст. С дуфастоните и Ок се опитват да ти регулират хормоните, щом имаш наскоро естествено забременяване си е логична стъпка.
Стимулация не се налага при мен поне, но могат да ми предизвикат овулация с хориомон. С 5000 при мен не става, трябват ми 10000 единици. Така или иначе като два пъти не забременях по този начин, направо правихме инвитро на ЕЦ. Но бързахме заради възраст.
Преодолим проблем е. Но най-вероятно ще ти се наместят хормоните и пак ще имаш о.

# 57
Одри ❤️

# 58
Шантал, съжалявам. И аз си задавам същия въпрос. Поне в момента не страдам толкова като ми дойде, както преди, та поне малък напредък има. Надявам се и при теб.
Но също като Kattes, докато не видя ярка кръв все се надявам, че и малко след това.

Наси, днес и аз гледах разни хора с деца и си го помислих това, но усетих, че се чувствам още по-зле така като се сравнявам и си казах, че ще се старая да не го правя.

# 59
Благодаря за новата тема! 🩷💙🩷💙 Грабя си розов прашец! Феърлес, пожелавам ти лека бременност! 🙏🩷🩷🩷

И аз си поръчах преферт гелче, чакам О и от вчера започнах калолечение (препоръчано от Калчев). Надявам се да имам резултат, запазих си час при доктора чак за края на октомври и реално чак тогава ще разбера дали има ефект от процедурите

Общи условия

Активация на акаунт