Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 739
  • 984
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета🩷
Аз в петък бях на фоликуметрия, всичко точно овулация събота вечерта/неделя сутринта, на 12-13 ден от цикъл.До тук добре, отчетохме  се петък,събота,неделя. Днес май ще се наложи да пропуснем,дано все пак да има шанс за Б🙏🏼

# 61
Добро утро !
Тони и ние така този месец , успех на теб .
 Момичета ,аз се кефнах вчера вечерта от нищото  ,не мога да преглъщам от болка и имам температура , 37,6.  Даже пропуснах инжекциите вчера. Ще ходя на лекар ,ужасна болка .

# 62
Sis_cat, разкажи повече за калолечението. Тази седмица отивам в Бургас за 2 седмици и може да се възползвам от лугата.

Благодаря за новата тема! 🩷💙🩷💙 Грабя си розов прашец! Феърлес, пожелавам ти лека бременност! 🙏🩷🩷🩷

И аз си поръчах преферт гелче, чакам О и от вчера започнах калолечение (препоръчано от Калчев). Надявам се да имам резултат, запазих си час при доктора чак за края на октомври и реално чак тогава ще разбера дали има ефект от процедурите

# 63
Билийв, шофьор ли е мъжът ти? Съчувствам ти много, и ние толкова възможности пропуснахме заради разминаване в графиците. Аз пътувам по-често от двамата. Направо ми иде да се гръмна понякога. Следващите две овулация ако се паднат както ги предрича календара ще съм в командировка, и то точно тези дни около О. А пустата овулация е веднъж в месеца.

Шофьор е международен, да. И поради вече многобройни изпуснати месеци и минало вече доста време от аборта ми ще се гласим за инсеминации. На 19 съм на преглед и ще говорим с докторката.

# 64
  • На изток от Ада
Ванила аз само за малко го мислих.

# 65
  • София
Шантал, съжалявам. И аз си задавам същия въпрос. Поне в момента не страдам толкова като ми дойде, както преди, та поне малък напредък има. Надявам се и при теб.
Но също като Kattes, докато не видя ярка кръв все се надявам, че и малко след това.

отдавна не страдам чааак толкова много, но вчера точно дадох едни фибички на приятелче на детето и той ме пита защо ги давам, а не ги пазя за сестричката му. макар да съм му обяснила, че докторите са казали, че не можем да имаме друго бебе той ми отговаря всеки път с докторите не винаги са прави. това като, че ли повече ме съсипва

# 66
Шанталче Дано пък детето е право и скоро да имаме новина за сестриче/братче. Знаеш, че от сърце ти го пожелавам ❤ Да си правим парти по гадене 😁

# 67
  • На изток от Ада
Шантал детето вярвай и ти чудеса Стават!

# 68
Аз вече се замислям за имунологични изследвания. Чувала съм имена от форума - Русев, Михайлова.
Може ли да препоръчате някой?
Ако не е от София още по-добре.

# 69
  • На изток от Ада
Еми, без Русев от мен!

# 70
Sis_cat, разкажи повече за калолечението. Тази седмица отивам в Бургас за 2 седмици и може да се възползвам от лугата.

Като цяло в санаториума не е като да се опънеш на слънце в кал 😅😅 Иначе се срещаш с доктора там, той ти прави картон, трябва да си платиш и отиваш на процедурите - събличаш се, лягаш в кал, правят ти вагинален тампон и те намазват цялата с кал (без сърцето), лежиш около 10-15мин, отвиват ви и отиваш на душовете. След като се измиеш отиваш за измиване на калта от влагалището. Няма нищо болезнено, просто е неприятно. Свиква се и с миризмата, сестрите са супер мили и гледат да те предразположат

Едитвам се: Еми, аз харесвам Михайлова. Моите всички консултации са били онлайн

# 71
Цитат

Сиси, чрез кое приложение се свързваш с нея?

# 72
  • Варна
И от мен запис в темичката, макар, че повече ви чета, отколкото да участвам. Дано повтори предната!+++
Честито на всички момичета с +тестчета! Gift Heart
Израза: "Надеждата умира последна" при нас важи с пълна сила...PensiveHands Pray

# 73
rave, благодаря ти за новата тема! Пожелавам да ни донесе двойно повече успех! Hug

fearless, благодаря за орисването! Грабя розовичко и ти пожелавам леко бременеене! Heart

Сиси, може ли да споделиш в каква връзка е предписано калолечението от Калчев? Може и на ЛС, ще ми е интересно, ако ти се споделя. Hug

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:30 от busteeeed

# 74
Цитат

Сиси, чрез кое приложение се свързваш с нея?

Еми, Medrec:M е приложението.

Бъстийд, след първия ми преглед при с-е Калчев се оказа, че имам кръвопоток на Горна граница към Я и към матката. Тъй като съм от Бургас ме прати да ходя в Поморие на калолечение, но в държавното СБР. Аз се “наканнвах” психически да отида, но само съм се моткала 😅 вече не ми се вижда толкова страшно, само се надявам да свикна с миризмата след 4-5 процедура. Реално 2 часа след това може да си се изкъпеш вкъщи (намерих си един душ гел в Лили с ягоди) и така.

Общи условия

Активация на акаунт