Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 780
  • 984
  •   1
Отговори
# 90
Дриймче, с едната ми бременност така и не видях тест с две ярки черти, въпреки стабилните стойности на ЧХГ. Не се притеснявай. Ей сега ще се изтъркули времето до 11.09. После ще чакаш другия преглед и така. Настрой се положително за голямото очакване и чакане Kissing Heart
Бременни момичета, от Heart се Hands Pray само за хубави новини при вас.

# 91
dreamer, и аз съм на мнение да не се мъчиш с уринарни. С двуплодната бременност изследвах ЧХГ веднъж - 356.5. След 2 дни реших да направя домашен тест, да си имам за спомен с две хубави плътни черти. ЧХГ е било минимум 700 (а може и повече щом бяха две бебета), това ми е шуърчек теста: https://photos.app.goo.gl/qRokrMqvLoFAXAXw5
Бях убедена, че е почнал да пада хормона, а историята показва, че това далеч не беше така. Само излишен стрес е това.

# 92
Дриймърче, аз на 500 ЧХГ имах тооолкова бледа черта, че реших, че и за спомен не става, щото ще изветрее съвсем. Така че не го мисли изобщо! Ако ти е притеснено, пусни едно ЧХГ и ще ти мине всякаква тревога Simple Smile

# 93
Дриймър по тестовете за бременност не може да се съди как се развива една бременност.
Абсолютно е така, обаче първия кръвен винаги се повтаря след 48 часа. Очудена съм, че от клиниката не са го изискали и че тя сама не си го е повторила за да види дали нараства (все пак имаше биохимична преди това) Иначе при мен на 800 и нещо чхг чертите бяха еднакви на шуър чек (това ми беше втория резултат на 30 ден от МЦ, първия беше 300 и нещо на 28 ден от МЦ като ову не съм следяла тогава)

# 94
Аз имах предвид под пикливи тестове за бременност, ама не уточних. Извинявам се.

# 95
Абе момичета, кажете какво да правя с този Дуфастон?! Да го пия ли сега за 3-ти месец подред от 10 до 16 ден?! Чесно казано не знам какво да сторя, да, идва ми абсолютно навреме от него, но колко време така .... и дали не ми пречи по някакъв начин.... на 19.09 като съм при Сенкова ще ми е 24 ден, което означава седмица преди Ц, но то реално с нея ще се виждаме по друг въпрос. Наистина не знам дали да го почвам този месец.....

# 96
Аз имах предвид под пикливи тестове за бременност, ама не уточних. Извинявам се.
Да, да то се разбра и аз исках са го потвърдя обаче се впуснах да пиша и за кръвния
Belive за мен е рано 10 ден реално сигурно е преди ову, пък нали лекар го е изписал…

# 97
Здравейте, аз имам въпрос. С доказана късна овулация съм. Имам две неуспешни естествени забременявания с тази късна О.
Цикълът ми е дълъг 35-42 дена.
Има ли начини, терапия, бабини деветини, за да намалим дългия цикъл и да издърпаме тази О да не е на 22-28 ден, че голямо чакане с бебеправенето?

# 98
Да, да то се разбра и аз исках са го потвърдя обаче се впуснах да пиша и за кръвния
Belive за мен е рано 10 ден реално сигурно е преди ову, пък нали лекар го е изписал…

Уж ... и за регулиране, уж ... 😃 ама аз и преди време предишния ми АГ ми го беше изписал пак така за 3 месеца ... нормално е докато го пия всичко да е ок, после.....старата песен на нов глас ....

# 99
Alina22 може да пробваш с Сайкъл баланс прахчета 2×1

# 100
belive, не ти ли е изписан за 10 дни от 16ти ден? Т.е. 16-25ти ден? Имам такъв спомен и това е стандартната схема. Ако го пиеш от 10 до 16ти, то цикъла ти трябва да е макс 20 дни, а с дуфастон обикновено се цели да се върти към 28-29 дни.

# 101
Дриймче защо не пуснеш кръвен през 48 часа?
Скрит текст:
Това е на ЧХГ 261!!!! Бях се притеснила....
А това е на 1645(16ти ден)

# 102
Здравейте, аз имам въпрос. С доказана късна овулация съм. Имам две неуспешни естествени забременявания с тази късна О.
Цикълът ми е дълъг 35-42 дена.
Има ли начини, терапия, бабини деветини, за да намалим дългия цикъл и да издърпаме тази О да не е на 22-28 ден, че голямо чакане с бебеправенето?

Аз може да съм хипохондрик и да обичам да ходя по лекари, но бих се консултирала вместо да търся бабини илачи.

Дописвам: не казвам, че нещо ти има, а просто, че един компетентен лекар може да ти спести лутането в търсене на решение.

# 103
След кой ден се определя овулацията като късна?

# 104
Май беше след 18-20, нещо такова…а ранна май преди 9ти се водеше

Общи условия

Активация на акаунт