Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 776
  • 984
  •   1
Отговори
# 885
Аз искам да попитам - тъй като 23.09 е почивен ден и ми предстои пътуване, мога ли да пусна изследвания на 2 ден от МЦ и ще покажат ли адекватен резултат?

# 886
Да, Арвен аз мисля, че няма проблем.
Eunoia , дано е пророчески този сън Simple Smile аз чак на 23(ако не ми дойде) ще се тествам ама съм страшно скептична, надежди нямам...

# 887
Oк е на 2ри ден (ако говорим за стандартните LH, FSH, E2 и т.н.)

Успех на прегледите днес, момичета!

Аз пробен трансфер никога не съм имала между другото. Може би си е практика в НеоВитро.

# 888
Аз май съм със задържан фоликул. Докторът днес видя един 10,5мм в ляво и един 12мм в дясно. За първи път ми се случва мисля. Уговорихме се да се видим пак след 3-4 дни. Не можах да го разпитам нищо, отвън чакаха 20 бременни, бях вмъкната, съответно претупана, между часовете за ЖК.
Възможно ли е да има по 1 доминантен във всеки Я?!

# 889
И аз снощи сънувах, че съм бременна, но в съня си бях около 5 месец 😄
Отдавам го на приема на прогестерон. При предния прием на прогестерон пак сънувах, че съм бременна. Пък дано наистина е пророчество. 🍀☺️

# 890
Аз имах миналия месец по един и в двата яйчника, въпреки че на 7 ден в левия яйчник уж не се видя нищо, седмица по късно имах по един във всеки и си бяха г-д еднаква големина до спукването.

# 891
Аз май съм със задържан фоликул. Докторът днес видя един 10,5мм в ляво и един 12мм в дясно. За първи път ми се случва мисля. Уговорихме се да се видим пак след 3-4 дни. Не можах да го разпитам нищо, отвън чакаха 20 бременни, бях вмъкната, съответно претупана, между часовете за ЖК.
Възможно ли е да има по 1 доминантен във всеки Я?!
Разбира се, възможно е. Аз в момента също имам по 1 доминантен в ляво и дясно. Така се случват и разнояйчните близначета Wink

# 892
Ще видим какво ще има след няколко дни ако се добера до преглед. Не ми се е случвало, затова съм леко в шок. Според мен е ЗФ, не мога да си представя яйчници с намален резерв да се напъват да вършат такива своеволия.

# 893
Аз съм чувала, че всъщност често така става. Има и тенденция за повече близнаци при жени 35/40+ точно по тази причина.

# 894
Кенди, и аз съм с намален резерв. ЗФ май се визуализира по друг начин.

# 895
Аз имах миналия месец по един и в двата яйчника, въпреки че на 7 ден в левия яйчник уж не се видя нищо, седмица по късно имах по един във всеки и си бяха г-д еднаква големина до спукването.
И двата се спукаха тоест?

# 896
След овитрел, но да.

# 897
не мога да си представя яйчници с намален резерв да се напъват да вършат такива своеволия.
Аа вършат, вършат Simple Smile И аз съм с намален резерв, но напоследък все по-често ми се случва да имам по 2 доминантни. Даже преди 2 месеца имах 3 (без никаква стимулация) и замалко да направим непланирана пункция, защото бяха хубави по думите на докторката, но те пък се спукаха малко преди пункцията. Та всичко може да се очаква Simple Smile

# 898
Candy , аз също съм с намален резерв и правя по два доминантни Ф 😂
Малко едит от мен - записах се при д-р Чапанова . Добро впечатление ми направи , да видим . Имам 4-5 АФ , което за моят резерв не е зле . Започнах от вчера стимулация за 5 дни - кломифен 2х1 и 150 IU бемфола ( 5дни ) не съм го чувала до сега . Тя ми го предложи , защото бил много изчистен препарат . В понеделник ще ме погледне да видим как вървят фоликулите , хормони ще пусна и после пункция , може би към края на другата седмица. Надявам се на още едно ембрионче 🙏🏻

# 899
Цоп в темичката! Момичета, не бях влизала в bg- mamma повече от месец-два. Дадох си почивка по ред причини!
На тези от вас, които са с резултат +++, желая много радост и щастие Heart
На останалите, включително и на мен, желая чудото да ни споходи час по-рано Heart

Общи условия

Активация на акаунт