Отговори
# 1 815
То не че нямаше нужда, ама чак се стреснах. Предполагам, че и сега покрай текущото боледуване са хвръкнали 1-2-3 килца. Да мине и пет скенера, че и там големи притеснения, и дано донесе някакво спокойствие.

# 1 816
Бърди, пожелавам всичко да е наред и после да се поохраниш за Коледа 😅
ВНЛ, да си жива и здрава и весел празник!
Тортата от вчера ми е по рецепта от Лавчето, която не е списвала повече от месец, както и Сисун.. надявам се всичко да е наред при тях и това мълчание да е за хубаво! ❤
Ние днес сме на контролни прегледи с малката Бубка, леко притеснено ми е дали е наддала достатъчно, понеже е само на кърма и не искам да се налага да я дохранвам, но пък ме е страх да не я уморя от глад.. такива ми ти драми при мен, стиснете палче! Аа и нейния сопол текна, ще видим какво ще кажат сега за него.

# 1 817
  • Варна
Честит рожден ден, ВНЛ, да се сбъдват желанията ти!

Ена е чуд-на! Мой човек е, значи, щом иска много котета Simple Smile

Ей туй пасифлората имала и ядлив вариант, маракуя, ти да видиш.

Всичко да е наред с мънинкото Азалче, стискам палци.

Също стискам за Бърди и мама, и за Ре.

# 1 818
Дами и господине сърдечно благодаря за пожеланията ❤️ ❤️ ❤️

Юбилярка съм 😊.
На съкратено съм Надя. Историята с името ми е дълга, някъде я бях написала ама пусти дъртизъм 😉, не си спомням в коя тема беше.
На всички ви желая прекрасен ден и много положителни емоции! 😘

# 1 819
Тогава честит юбилей Наде, да си жива, здрава и много щастлива, както и всички около теб ! И още много хубави поводи да имате да празнувате! Simple Smile

# 1 820
Честит ЛюбиЛей, Надя!!! От всички хубави неща- по много ти желая. Преди всичко, обаче- здраве!!!

Мистева, кО им се чудиш на младежите за афтър партито? Нали това бетонира по подразбиране партито преди това, та то няма да избяга, важно е следващата фаза да е сигурна.  Grinning

Бърд, 7 кг са това и основно от стрес. Хайде да минава всичко кофти и вече да си слабееш по желание само и то с кеф. Hug

Фило, за супата. Елементарна е.
Скрит текст:
Сварявам лещата в зеленчуков бульон, добавяйки накълцан лук, (всякакъв може да е- от червен, през шалот и до праз), морков, може и чушка. Като се поразвари и в случай, че ти се занимава може и с пасатор 3- 4-5 "бръм" да направиш. Добавям подправки- сладко къри, индийско орехче, джинджифил и куркума на прах, може и чесънче наситнено. Слагам само бялата гъста част от консерва кокосово мляко (предварително я слагам в хладилник, за да се отделя по- лесно), слагам скаридите. Разбърквам. ВоалЯ!!!
Сега! Не готвя по точна рецепта, но това е начинът, по който наскоро я правих пак. То няма какви други стъпки да съм изпуснала или объркала. Обаче, снощи се замислих, че реално от подправките и от кокосовото мляко идва а- ла индийскиият привкус на тази супа. Мисля си, че яко искаме да я поевропейчим, може да се заиграем с други, "наши" си подправки, да пропуснем кокосовото мляко, като го заменим със сметана, или въобще да остане само на бульон супата, а при сервиране да се поднася с доволно количество заквасена сметана, маскарпоне... Но това не съм го пробвала, предупреждавам. Ще!!!

Линковете, за които помоли:
- за стила, ето я септемврийската https://www.bg-mamma.com/?topic=1689523
- за отслабването, предполагам, че визираш тази https://www.bg-mamma.com/?topic=1688430?

# 1 821
  • Наблизо
Ехо!

Пропуснах рождениците тия дни,пожелавам им много много здраве и щастие!Нъл тъй!

ВНЛ,и на теб много много здраве!

Бърди,доста са,но Мното ти се събра.Като се успокоят нещата,ще зарумениш.

Много съм уморена,вечер пътувам до вкъщи 30 минути най-малко заради малоумният ни кмет и разкопаването.
Учителката пак се оплака,че малкото бие децата..Не знам вече какво да правя.Обясниш му,вика Ок и до там..

Кайси,моята дъртуша и мен ме буди..ако не е малкото,е тя..

# 1 822
  • Mediterraneo
ВНЛ, да си жива и здрава!
Резидентът гледам, сега го качиха в Нетфликс. Медицински е, не знам защо досега не съм го гледала, МУ чак не вярва на пропуска ми, знаейки колко съм луда по медицинските сериали.
Метнах една бисквитена торта, че имах разни отворени бисквитки, мъфини, кроасанчета, с ванилов крем, все ще става за ядене.

# 1 823
Оффф, трябваше да купя месо за вечеря и забравих.Нямам подходящи в камерата.
   Сега ще трябва да спирам на кварталния супер,където винаги е супер фраш, мразя!
    Азалия, всичко ще е наред с бейби!
   Аз , нали щото бачкам до обед, съм на другия обект.

# 1 824
  • София
Тарти, и аз ще го загледам. До сега го заобикалях

# 1 825
  • France
О, Тили, мерси Kissing Heart

Ре, пак ли те боли гърба? Cry

# 1 826
Дами, супата на ТиЛи е от червена леща, нали?
Да не съм объркала рецептата в другата тема и да се изложа.

# 1 827
Да, Кло!
Важно уточнение, което пропуснах да направя.🤗
Червена леща.

# 1 828
Ха привет... време имам, сили нямам за вас!

Мид, право е детето - поне 4 парчета котаци!!!
И лилавата чашка от сутринта много ми хареса...
и трябва пак да почна да готвя, а как мразя...

Азалия, всичко ще е наред с бубка. Ако пишка и ака редовно, значи яде достатъчно.
Таз супа... чудя й се... дали няма само аз да си я ям...

# 1 829
  • София
О, Тили, мерси Kissing Heart

Ре, пак ли те боли гърба? Cry
Фил, пак. Появява се от време на време. После бапълно изчезва, но не мога да тренирам и много ми отслабнаха мускулите.
Не е както е било преди. Движа се и колата карам, защото и друго помня.

Общи условия

Активация на акаунт